# Xbox Game Pass How Much

Posted on

If you are looking for the answer of xbox game pass how much, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding xbox game pass how much. Read it below.

## Help i need today Math.. problem:Mateo played 25 games in

Ask: Help i need today Math..
problem:Mateo played 25 games in Xbox. He Scored 10.6 points in each games how many points did he got at the end of the game?
What are given:
What is the operation to be used?:
What is the Number sentence:
What is the solution and answer?:
help plsss

What is asked: how many points did Mateo get at the end of the game?

What are given: 25 games and 10.6 points

What is the operation to be used: multiplication

What is the Number sentence:

What is the solution:

25 x 10.6 = 265

What is asked: How many point did he get at the end of the game?

Given:

He played 25 games

he scored 10.6 in each games

Number Sentence: 1

25 x 10.6 = ?

What is the solution and Answer:

25

x 10.6

first multiply 5 to all multiplicands

25

x 10.6

530

5 x 6 is 30 so carry 3 to add the the product of the next one which is 5 x 0 which is zero, so add 3 to zero to have 3 and write it down below. Do the same to the next and then after that, multiply 2 to all multiplicands.

25

x 10.6

530

212

evaluate

25

x 10.6

530

212

but that is not the final answer because our original multiplicand has a point so you have to count how many places it has then apply it to the evaluated answer.

or 265

## An xbox regulary sells for \$399. It is on sale

Ask: An xbox regulary sells for \$399. It is on sale for 20% off. What isthe sales prices of the Xbox 360

## \$319.20

Step-by-step explanation:

[tex]399 times 0.20 = 79.80[/tex]

[tex]399.00 – 79.80 = 319.20[/tex]

## \$ 319.20

### the sale price of XBOX

Step-by-step explanation:

### How to lessen an amount using percentage?

To subtract the amount of percentage, multiply the amount to decimal form of the percentage such as:

## =\$ 319.20

and subtract it from the original amount.

#BrainlyLearnAtHome

## A Xbox One costs \$250. There is a 8% sales

Ask: A Xbox One costs \$250. There is a 8% sales tax added to the price. What is the price of the Xbox One after tax?

\$200

Step-by-step explanation:

Make the 8% to decimal form- 0.8

250×0.8= \$200

sana tama:)

270

Step-by-step explanation:

250×0.08=20

250+20=270

## An xbox regulary sells for \$399. It is on sale

Ask: An xbox regulary sells for \$399. It is on sale for 20% off. What isthe sales prices of the Xbox 360

\$319.2

Step-by-step explanation:

To determine its sales price, we must remove the discount. Let us use the percentage, rate, and base formula.

Percentage = Rate * Base

Percentage = (1 – 0.2) * 399

Percentage = (0.8) * 399

Percentage = 319.2

Therefore, the sales price is \$319.2.

#StaySafeWithBrainly

## \$319.20

Step-by-step explanation:

[tex]399 times 0.20 = 79.80[/tex]

[tex]399.00 – 79.80 = 319.20[/tex]

## whats a better gaming expiriencexboxplaystationpcmobile​

Ask: whats a better gaming expirience

xbox

playstation

pc

mobile​

Playstation for me

Explanation:

thx me later

pc hindi lamang gawagawa yang sagot ko pc

## how much bagoong in grams so i had to 1.5

Ask: how much bagoong in grams so i had to 1.5 kg xbox tables to be able to come up with a delicious pinakbet with percent by mass concentration of 30%? (1 kg equals to 1000 g) ​

1.4 po ang ans:0.1

Explanation:

D ako sura pero yan ang lumabas sa pag cumpute

## nick has 14 more xbox games than connor together they

Ask: nick has 14 more xbox games than connor together they have 36 games find the number of games each person has.

need full conver to answer you’re Question thanks…

## 5. Miko charges Php100 for his xbox rental plus additional

Ask: 5. Miko charges Php100 for his xbox rental plus additional Php25 every hour. If Ray pays Php206.25. how many hours did he rent the xbox?​

1.65 hours

Step-by-step explanation:

206.25 ÷ (100+25)

206.25 ÷ 125

1.65

Hence, Miko can rent it for 1.65 hours.

## 1. Nate and Sarah want to buy 3 games for

their Xbox together. They plan to chip in
equally for games. All the games cost \$49.95.
Roughly how many dollars will Sarah need to pay
her share of the cost?

the answer is \$74.925. so roughly \$75.00