Why Do Tips Exist

Posted on

If you are looking for the answer of why do tips exist, you’ve got the right page. We have approximately 7 FAQ regarding why do tips exist. Read it below.

roid gut    causing  crazybulk usa

Choose the letter of the correct you on the bank1

Ask: Choose the letter of the correct you on the bank
1 the outside page way of the baby chicana
2 The passageway of both in the mary and
strom the glands
mates is the
3. The
are the female productive organs
ovaries
ivas dierens
4. It is the external male organ with a tip called gans
b. penis
6. It is the thin, soft tubes extending from the uterus to the ovaries
vas deferens
b. reproduction
callopian tube
6. Where fertilization takes place
a ovary
b. Fallopian tube
c. cervix
7. Holds the testes in place
a. scrotum
b. vas deferens
c.urethra
8. The male reproductive cell
a. sperm cell
b. egg cell
c. penis
9. The female reproductive cell
a. sperm cell
b. vagina
c egg cell
10. Place where fertilized egg develops
a testes
b. ovary
c. uterus
11. What age do a boy experience puberty?
a.0-9 years old
b. 9-16 years old
C. 16-24
12. What cause changes during puberty?
a. Food
b. sleep
c. hormone
13. Which among the following is experienced by males during puberty?
a. Breast becomes prominent b. Hips starts to broaden c. Excretion of semen
14. Puberty in girls usually begins at around ages
for girls
a. 4 to 6
b. 7 to 8
c. 8 to 13
15. People start growing quite quickly during puberty because of increased in their
blood
a. hormone
b. sugar
c. protein
16. Which of the following animals can reproduce through asexual reproduction?
a. Dog
b. Mosquito
C.Frog
17. What kind of reproduction involves only one parent?
a. Asexual
b. Fertilization
c. Sexual
18. Which of the following organisms is NOT included in the group?
a. Butterfly
b. Fish
c. Hydra
19. Which is NOT true about asexual reproduction in animals?
a. has only one parent b. does not promote differences c. two parents are present
20. Why is reproduction important to animals?
a. It controls the body parts. b. It collects and removes wastes. C. It ensures continued
existence on earth
produced sexually Put a V if it is born alive and X if it is​

Answer:

1.a

2.c

3.a

4.a

5.b

6.b

7.c

8.a

9.a

10.a

11.c

12.a

13.b

14.b

15.c

16.c

17.a

18.b

19.b

20.c

Read and analyze the poem and answer the questions afterwards.Make

Ask: Read and analyze the poem and answer the questions afterwards.

Make me understand you
And give credit to whom credit is due You’re best at boosting my confidence
And giving meaning to my existence
I planted feelings, ideas and thoughts
It bore understanding, trust and fruits
So pure and fragile like a dove
We got from you the rightful tips
From building broken relationships
To patching up gaps of unknown reasons You are there in all seasons
I smiled for the beautiful things said to me
I cried for every hurting word thrown at me
You’re every reason for my expression Or else everything is kept hidden in my emotion
Without you, how would I know what’s now?
Would I even learn my language too?
I have watched the stars at night, read them in books
And heard a lot of good talks
About the universe and humanity
The division and connection and its complexity
Should I just keep wondering
Or will I be spreading
What you have done for everyone
Without you, life could never be this fun!
Through you I understand
Why no man is an island
Man needs to share, to survive, to grow
We need communication, I knows

Questions:
1. What is the poem all about?

2. Who or what do you think is being referred to as the “YOU” in the poem?

3. How did the speaker describe the “YOU” in the poem? Give as many description as possible.

4. How does the poem relate to the lesson?

5. Create a tittle of the poem.​

Answer:

don’t stay up too late d like me I was awake when he was in pain and then I saw that he was with someone else but I just let him cry why do I cry sometimes d I feel that he loved me so I cursed that he didn’t love me I the woman is d serious

Explanation:

so we must know how to choose

15 Which of the following is NOT an example of

Ask: 15 Which of the following is NOT an example of bullying mentioned in the passage?
A. hitting
B. talking
C. threatening
16.It can be inferred from the passage that;
A. anti-bullying laws will completely solve the problem of bullying
B. bullying is often emotional as well as physical
C. usually older students are bullied by younger ones
17. The author lists three tips from the National Center for School Safety about what you can do if you are bullied
Which of the following is one of the tips listed in the passage?
A. finding an adult right away and telling the adult what happened
B.putting anti-bullying laws into place
C. picking on other students over and over again
18. It can be concluded from the information in the third paragraph that;
A.laws and rules have the same power
B.laws are stronger than rules
C. rules are stronger than laws
Causes of Gender Discrimination in the Workplace
A primary cause of gender discrimination in the workplace is that women are underrepresented in many diferent
industries, especially in male-dominated industries such as the auto industry. As a result
, men in authority in these industries
don’t always have an open, progressive view about welcoming women, and that can create conflict, tension, and a negalive
work environment. Discrimination, however, doesn’t exist solely in male-dominated industries; it also crops up in diverse
industries in which male executives and male staff employees view women as less capable or less able to perform van
tasks at an acceptable level.
19.It is unequal treatment between men and women.
A. Gender Equality
B. Gender Inequality
C. Racism
20. Why is it that women often discriminated in the workplace?
A. They view women as less capable and less able to perform work tasks
B. They think that women are only for household chores.
C. They think that women use their emotions rather t
han logic.

pa help po​

15.) B.

16, 17, 18.) [ano po yung passage ]

19.) B.

20.) A. [actually tama po din yung B and C but since wala yung passage, i will answer according to what’s ‘most likely’]

#BrainliestBunch

kindly include the passages needed in future questions for it to be understood by the answerer ☺️

make me and understand youand give credit to whom credit

Ask: make me and understand you
and give credit to whom credit is due
you’re best at boosting my confidence
and in giving meaning to my existence
I planted feelings, ideas, and thoughts
it bore understanding, trust and fruits
of beautiful friendship and love
so pure and fragile like a dove
we got from you the rightful tips from building broken relationships to patching up gaps of unknown reasons
you are there in all seasons
I smiled for the beautiful things said to me
I cried for everyer hurting word thrown at me
you’re ever reason for my expression
or else everything is kept hidden in my emotion
without you how would i know what’s new?
would i even learn my language too?
i have watched the stars at night, read them in books
and heard a lot of good talks about the universe and humanity the division and connection and its complexity
should i just keep wondering
or will i be spreading
what you have done for everyone without you life could never be this fun!
through you i understand
why no man is an island
man needs to share, to survive, to grow
we need communication i know

please answer this following questions for methank u.
1. What is the poem all about?
2. who or what do you think is being referred to as the “YOU” in the poem?
3.How did the speaker described the “YOU” in the poem?Give as many descriptions as possible.
4.How does the poem relate to the lesson? (Oral Com.)
5.Create a title of the poem​

Answer:

Universe

A friend

A friend

×××××××× i don’t have a ans

5.My dear friend

Direction: write the letter of the correct answer on the

Ask: Direction: write the letter of the correct answer on the space puded
Date
1. Why is reproduction important to living organism?
a. It collects and removes waste
b. It controls body parts
It collects and removes wastes
dit ensures continued existence of the organisms
2. Which of the following is not a part of a male repinductive system?
Il cervix
b. Scrotu
3. It is a sack-like pouch which produces sugar rich fuld that provides energy to
c. testes
d. was deferens
sperm cell’s motility.
a. penis
h. Prostate gland c. seminal vesicle d. methura
4. An external male organ with a tip called plans. It is covered with foreskin that
may be removed through circumcision.
a. Cowper’s gland b. penis
c. urethra
das deferens
5. It is a narrow opening between uterus and vagina that enlarges during birth to
give way to passage of fetus.
cervix
6. Oviduct
c. uterus
d. vagina
6. What part of the reproductive organ releases the hormones progesterone and
estrogen?
I endometrium b Fallopian tube
c. OVARY
d. testen
7. How many ovaries does a female have?
1
b. 2
C. 3
8. In which stage of human development that a person becomes physically
mature?
a. adulthood b. implantation c. puberty
d. reproduction
9. What do you call the first menstruntion flow?
it. menarche b. menopause c. menstruation d. Wet dream
10. What is the average menstrual cycle of a woman?
a. 7 days
b. 15 days
c. 28 days
d. 45 days
11. It connects the embryo and placenta; it is also the passageway of nutrients that
the developing baby needs as well as its waste.
a. mabilical cord b. placenta cumbilical cord d. uterine lining
12. What do you call the process of the union of the egg cell and sperm cell?
a. fertilization b. Implantation c. menstruation d. ovulntion
13. What part of the male reproductive system serves as protection of the restes?
b. prostate gland
a glans
C. Scrotum
d. was deferens
14. Where fertilization of the egg cell does takes place?
b. oviduct
c. uterus
d. vagina
15. Which is not a change experienced by a boy’s body during puberty?
a broadening of shoulders
c. development of breasts
d. growth of hair in the area
b. deepening of voice

Answer:

1.B

2.Cervix

3.D

4.B

5.C

6.B

7. 1 ovaries

8.C

9.

make me and understand youand give credit to whom credit

Ask: make me and understand you
and give credit to whom credit is due
you’re best at boosting my confidence
and in giving meaning to my existence
I planted feelings, ideas, and thoughts
it bore understanding, trust and fruits
of beautiful friendship and love
so pure and fragile like a dove
we got from you the rightful tips from building broken relationships to patching up gaps of unknown reasons
you are there in all seasons
I smiled for the beautiful things said to me
I cried for everyer hurting word thrown at me
you’re ever reason for my expression
or else everything is kept hidden in my emotion
without you how would i know what’s new?
would i even learn my language too?
i have watched the stars at night, read them in books
and heard a lot of good talks about the universe and humanity the division and connection and its complexity
should i just keep wondering
or will i be spreading
what you have done for everyone without you life could never be this fun!
through you i understand
why no man is an island
man needs to share, to survive, to grow
we need communication i know

please answer this following questions for methank u.
1. What is the poem all about?
2. who or what do you think is being referred to as the “YOU” in the poem?
3.How did the speaker described the “YOU” in the poem?Give as many descriptions as possible.
4.How does the poem relate to the lesson? (Oral Com.)
5.Create a title of the poem. ​

Answer:

1. It is all about communication.

2. I think communication is being referred in the poem.

3. The speaker describe the “YOU” in the poem

4. It is related to the lesson since our topic is all about communication

5. “MAN’S BESTFRIEND”

Explanation:

4. Where do typhoon forms?c. Eye Walld. Outer Rain bandsa.

Ask:
4. Where do typhoon forms?
c. Eye Wall
d. Outer Rain bands
a. in a river or stream b. under the earth
c. over the ocean d. at plate boundaries
5. All of the following are conditions needed for a typhoon to form except
a pre-existing disturbance
b. warm ocean water
b. c. low atmospheric stability
d. insufficient Coriolis force
6. The Philippine Area of Responsibility (PAR) is an area of the Earth’s surface enclosing all the following
except
A. Palau B. Taiwan C. Northern tip of Borneo
D. China
7. Most of the typhoon that enters the PAR started which part of the PAR?
A. North East B. South East C. North West
D. South West
8. The Philippine Area of Responsibility is in the Western part of the North Ocean.
A. Indian B. Pacific C. Atlantic
D. Arctic
9. The Philippines’ National meteorological agency that monitors weather occurrences in the country.
A. DOST B. PHIVOLCS
C. PAGASA D. DENR
10. All the following are data needed in tracking a typhoon EXCEPT
A. Latitude B. Month C. Longitude
D. Seconds
11. Why are meteorites and comets important in studying the origin of the solar system?
A. They have recently formed themselves.
B. They are recently produced fragments of planets.
C. They represent the material that formed the planets.
D. none of the above
12. Comet tails are the result of
A. interplanetary material streaming into the comet
B. melting and evaporation of ice from the comet core​

MULTIPLE CHOICE

4. Where do typhoon forms?

  • C. over the ocean

5. All of the following are conditions needed for a typhoon to form except

  • D. insufficient Coriolis force

6. The Philippine Area of Responsibility (PAR) is an area of the Earth’s surface enclosing all the following except

  • D. China

7. Most of the typhoon that enters the PAR started which part of the PAR?

  • C. North West

8. The Philippine Area of Responsibility is in the Western part of the North Ocean.

  • B. Pacific

9. The Philippines’ National meteorological agency that monitors weather occurrences in the country.

  • C. PAGASA

10. All the following are data needed in tracking a typhoon EXCEPT

  • D. Seconds

11. Why are meteorites and comets important in studying the origin of the solar system?

  • C. They represent the material that formed the planets.

12. Comet tails are the result of

  • B. melting and evaporation of ice from the comet core

Answer:

4.over the ocean

5.a.

6.b

7.b

8.a.

9.c.

10.d.

11.c.

12.b

Explanation:

Not only you can get the answer of why do tips exist, you could also find the answers of 15 Which of, Choose the letter, make me and, Read and analyze, and 4. Where do.