Who Should Be Involved In Risk Management Activities

Posted on

If you are looking for the answer of who should be involved in risk management activities, you’ve got the right page. We have approximately 4 FAQ regarding who should be involved in risk management activities. Read it below.

risk management process   phases trainingstrategies

TRUE OR FALSE DIRECTION; Read each statement carefully and identify

Ask: TRUE OR FALSE
DIRECTION; Read each statement carefully and identify whether the statements are correct or not. Write letter T it the statement is correct, otherwise write F.
MUSIC
_____ 1. Chance music refers to a style in which the piece sounds different at every performance because of the random techniques of production.
_____ 2. The capacity of electronic machines such as synthesizers, amplifiers, tape recorders, and loud speakers to create different sounds was put to use by 20th century composers.
_____ 3. In Musique Concrete, the composer is able to experiment with different sounds that cannot be produced by regular musical instruments such as the piano or the violin.
_____ 4. The new musical styles by 20th century classical composers were truly unique and innovative.
_____ 5. Some even made use of electronic devices such as synthesizers, amplifiers, tape recorders, and the like introduce and enhance sounds beyond those available with traditional instruments.
ARTS
_____ 1. As term implies, conceptual art was that which arose in the mind of the artist, took who took concrete form for time, and then disappeared.
_____ 2. Installation art is a contemporary art form uses sculptural materials and other media to modify the way the viewer experiences a particular space.
_____ 3. Performance art is a form of modern art in which the actions of an individual or a group at a particular place and particular time constitute the work.
_____ 4. The key difference between conceptual artwork and traditional painting or sculpture is that the conceptualist’s work often requires little or no physical craftsmanship.
_____ 5. Color field painting used different color saturations to create their desired effects; some of their works were huge fields of vibrant colors
P. E.
_____ 1. The concepts of weight gain and weight loss are important in weight management.
_____ 2. Modifying you’re eating habits can aid you in managing your weight. Opting for more nutritious food can help lessen health risk and improve your physique.
_____ 3. Your knowledge of life style and weight management would be beneficial to you as get older.
_____ 4. Active recreational activities are highly recommended for health promotion.
_____ 5 A life style that includes regular exercise may be more important for health than trying to reach any “ideal” weight.
HEALTH
_____ 1. Consumers receive health information, products, and services from various sources, thus individuals may prone to frauds.
_____ 2. It is important to examine and evaluate the reliability of any piece of health information before applying it to your well-being.
_____ 3. Health insurance should cover standard risk of illness and injury for family members
_____ 4. Medical quackery includes cures, treatments, and remedies of various health conditions that are drugless or bloodless in nature.
_____ 5. Nutrition quackery involves promotion of food fads and other nutritional practices that claims to be natural.

Answer:

MUSIC

  1. F
  2. F
  3. T
  4. F
  5. T

ATRS

  1. T
  2. F
  3. T
  4. T
  5. T

PE(PHYSICAL EDUCATION)

  1. T
  2. F
  3. T
  4. T
  5. F

HEALTH

  1. T
  2. F
  3. F
  4. T
  5. T

Explaine:

CORRECT ME IF IM WRONG

I HOPE IT HELP ;)

1. It is the attempt to predict what may happen

Ask: 1. It is the attempt to predict what may happen in the future.
a. Fortune telling b. Forecasting c. Predicting d. Prophecy
2. It involves comparison of best practices outside the business organization.
a. Benching b. Benchmarking c. Standard d. touchtone
3. It refers to ideal conditions in which the manager can make precise decision
a. Certainty b. unstructured c. Uncertainty d. structured
4. It is the decision that is repetitive.
a. Certainty b. unstructured
c. Uncertainty d. structured
5. It includes the people who will be affected by the plans.
a. Benchmarking b. Participatory c. Forecasting d. Contingency
6.
Prepared by the managers when things do not turn out as they should be.
a. Benchmarking b. Participatory c. Forecasting d. Contingency
7. It refers to the long-term version of contingency plan.
a. Participatory b. Scenario c. Benchmarking d. Forecasting
8. It is the method of solving limited resources.
a. Budgeting b. Linear programming c. Scheduling d. Forecasting
9. It is the process of formulating a detailed listing of activities that must be
accomplished to attain an objective.
a. Budgeting b. Linear programming c. Scheduling d. Forecasting
10. It is the scheduling device developed by Henry Gantt.
a. Henry Gantt
b. Henry Sy c. Duke Grantt
d. Joby Miles
11. These refer to changes that may arise in future scenarios.
a. Pollution b. rights violation c. Climate changed. A, B & C
12. It refers to the positive result of planning technique.
a. communicating b. collaboration c. creativity d. character
13. These refer to the context of forecasting.
a. Quantitative b. Qualitative
c. A&B
d. Negative
14. It is a contingency factor when the prepared alternative plan should be
implemented
a. Trigger point
b. Trigger
c. Trigging device d. A & B
15. It refers to more common decision in deciding problems.
a. Certainty b. Uncertainty c. Risk d. B &C​

i can’t assure you that all of my answer is correct but i can assure a passing points for the task(ʘᴗʘ✿)​

THANK CHUU SA POINTS KAILANGAN KO KASIIIIII

pahelp po need kopo ma answer to asap 1. It

Ask: pahelp po need kopo ma answer to asap
1. It is the attempt to predict what may happen in the future.
a. Fortune telling b. Forecasting c. Predicting d. Prophecy
2. It involves comparison of best practices outside the business organization.
a. Benching b. Benchmarking c. Standard d. touchtone
3. It refers to ideal conditions in which the manager can make precise decision
a. Certainty b. unstructured c. Uncertainty d. structured
4. It is the decision that is repetitive.
a. Certainty b. unstructured
c. Uncertainty d. structured
5. It includes the people who will be affected by the plans.
a. Benchmarking b. Participatory c. Forecasting d. Contingency
6.
Prepared by the managers when things do not turn out as they should be.
a. Benchmarking b. Participatory c. Forecasting d. Contingency
7. It refers to the long-term version of contingency plan.
a. Participatory b. Scenario c. Benchmarking d. Forecasting
8. It is the method of solving limited resources.
a. Budgeting b. Linear programming c. Scheduling d. Forecasting
9. It is the process of formulating a detailed listing of activities that must be
accomplished to attain an objective.
a. Budgeting b. Linear programming c. Scheduling d. Forecasting
10. It is the scheduling device developed by Henry Gantt.
a. Henry Gantt
b. Henry Sy c. Duke Grantt
d. Joby Miles
11. These refer to changes that may arise in future scenarios.
a. Pollution b. rights violation c. Climate changed. A, B & C
12. It refers to the positive result of planning technique.
a. communicating b. collaboration c. creativity d. character
13. These refer to the context of forecasting.
a. Quantitative b. Qualitative
c. A&B
d. Negative
14. It is a contingency factor when the prepared alternative plan should be
implemented
a. Trigger point
b. Trigger
c. Trigging device d. A & B
15. It refers to more common decision in deciding problems.
a. Certainty b. Uncertainty c. Risk d. B &C​

Answer:

1.D

2.C

3.D

4.A

5.D

6.C

7.B

8.C

9.B

10.D

11.all of the above

12.C

13.A

14.D

15.D

HOPE IT HELPS

Modified True or False:Directions: Write TRUE if the underlined word/s

Ask: Modified True or False:
Directions: Write TRUE if the underlined word/s is correct, if not write the correct answer on the space provided before each number.

______________1. Scenario is a type of planning technique that attempts to predict what may happen in the future.
Modified True or False:
Directions: Write TRUE if the underlined word/s is correct, if not write the correct answer on the space provided before each number.

______________1. Scenario is a type of planning technique that attempts to predict what may happen in the future.
______________2. Short –term plans are plans that go beyond three years.
______________3. Business organizations with few departments are called Simple Business Organization.
_____________ 4. Competitive environment refers to specific group of people with which the company or firm interacts.
_____________5. The set of beliefs and values shared by organization members which guide them as they work together to achieve their common purpose is called organizational culture.
_____________6. Business environment may be classified into three types.
_____________7. Planning is crucial and essential part of management.
_____________8. The targets or desired end that management wants to reach is called plans.
_____________9. SWOT ANALYSIS or MATRIX is one of the most structured and used planning method to evaluate a business venture.
_____________10. Top level managers are responsible for the organization’s strategic planning.
_____________11. plans that are clearly stated and which have no room for interpretations are called specific plans.
_____________12. The ideal conditions in deciding problem is called risk or uncertainty decisions.
_____________13. Certainty condition is a more common condition in deciding problems.
_____________14. All managers and workers/employees in organizations make decisions or make choices that affect their jobs and the organizations they work for.
_____________15. Tactical planning refers to a set of procedures for changing or transforming broad strategic goals and plans into specific goals.
____________ 16. Benchmarking is a planning technique that involves external comparison of a company’s practices and technologies with those of other companies.
____________ 17. Operational planning involves identifying the day-to-day task of the middle levels of the organization.
____________ 18. Plans that are on-going or standing plans provide guidance for different activities done repeatedly.
____________ 19. Contingency plans must be prepared by managers, ready for implementation when things do not turn out as they should be.
____________ 20. A planning process that includes people who will be affected by the planning steps is called collaboration planning.

pa help pooo please ​

Answer:

true

true

false

true

true

true

false

true

true

true

false

true

true

true

false

true

true

false

true

true

Explanation:

ihope it helps

Not only you can get the answer of who should be involved in risk management activities, you could also find the answers of Modified True or, TRUE OR FALSE, pahelp po need, and 1. It is.