Who List For Covid Vaccine

Posted on

If you are looking for the answer of who list for covid vaccine, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding who list for covid vaccine. Read it below.

oxford developed coronavirus vaccine shows strong immune responses

1. What is the news about? 2. According to the

Ask: 1. What is the news about?
2. According to the news, how many individuals have been inoculated against COVID-19 as of April 3?
3. Based on the news, how many medical frontliners were vaccinated?
4. Who is the government’s top priority list for vaccination?
5. Who or what are the sources of the reporter for this news?​

Answer:

1. nearly 800.000 filipinos vaccinated vs covid 19

2.795,320

3.765,871

4. healthcare worker senior citizine and those with

comorbidities.

[email protected] INQUIRER.net

to help her During this COVID pandemic, there are the

Ask: to help her During this COVID pandemic, there are the so-called fronliners. The doctors and nurses are first in the list. Among the frontliners also are the people who provide the essential needs of the people. Another is the officials in the checkpoints and in the government offices. Which is the most appropriate concluding sentence of the paragraph? A. People are afraid of COVID so they pray for its vaccine. B. There are many frontliners that help hand in hand to slow down the spread of corona virus. c.the health crisis is happening not only in the Philippines instructions read ang understand each paragraph . then , answer the questions that follows ​

Answer:

B. there are many frontliners that help hand in hand ro slow down the spread of corona virus.

Answer:

B. There are many frontliners that help hand in hand to slow down the spread of corona virus.

Explanation:

FOR ME THATS MY ANSWER THANKS… HAVE A GOOD LIFE

I.FILL IN THE BLANK: Complete the following statements with opinion-marking

Ask: I.
FILL IN THE BLANK: Complete the following statements with opinion-
marking signals. Choose from the list of opinion-marking signals below.
From what I know
I feel
seems
I think
It is the belief
perhaps
If I am not mistaken
2.
1.
he doesn’t love his father that much.
sad whenever I see teenagers who are disrespectful to their
parents.
3.
the covid-19 vaccine will be gone after 5 years.
4.
of the Filipinos that when they throw stone to you, yo
throw bread back to them.
5. It
that all Filipinos are hospitable.
6.
opinion-marking signals are used to introduo
opinion statements.
7
you will be better off when you are left alone.
8.
Filipino families always pray.
9. San Jose is a very wonderful place,
Tarlaquenos w​

Answer:

1. I feel

2–

3. From what I know

4. It is the belief

5. Seems

6. If I am not mistaken

7. I think

8. Perhaps

9. From what I know

Not sure with my other answers hehe

4. Which of the following statements is a FACT?A. Walking

Ask: 4. Which of the following statements is a FACT?

A. Walking for 30 minutes a day is good for the body.

B. They say that the corona virus has manipulated the world.

C. Some say that this pandemic will last for three years more.

D. Folks believe that “dwarfs” have fondness of children with nice-sounding names.

5. The following statements are facts, EXCEPT:

A. Studies say that antibody tests indicate one had a previous infection.

B. Based on research, vaccines prevent you from spreading the COVID-19 virus to others.

C. They say that those who were infected with the virus before need not have the vaccine.

D. According to studies, the Moderna COVID-19 vaccine is 94% effective in preventing the

virus.

6. Which of the following expresses convictions?

A. Probably, most of the city people like the country life.

B. It appears that the pandemic will slow down in the coming days.

C. It seems that leaders who are famous can deliver speedy change.

D. Global climate change is a real and present threat that has been scientifically proven.

7. Which of the following statement expresses a belief?

A. Give them a sense of pride.

B. Let peace begin with you and me.

C. In my view, upholding the dignity of children is important.

D. I was on cloud nine when I found my name in the passer’s list.

8. The following sentences express beliefs or convictions, EXCEPT:

A. The earth revolves around the sun for 365 days.

B. I think a true man is not intimidated by the success of a woman.

C. I believe that when everybody cooperates, we will heal as one.

D. Scientists feel that life was less stressful in past centuries since fewer people died of

heart attacks.

Answer:

4. B

5. A

6. C

7. D

8. A

hope it helps

Explanation:

btw brainliest pls

ASSIMILATION: Learning Task 4(Performance Task): REACTION PAPER/REACTION VIDEO Directions: Read

Ask: ASSIMILATION: Learning Task 4(Performance Task): REACTION PAPER/REACTION VIDEO Directions: Read and analyze the given article carefully. For modular learning modality, write a reaction paper on a short bond paper. Foronline distance/blended learning, create a reaction video regarding the article.

ITO PO UNG ARTICLE
The rigid mothodology in recent COVID-19 vaccinations is
truly praiseworthy. VWe seo whole of syslem, wholo of government
and whole of society approaches covering overy aspoct from arival
of vaccines to deployment to LGUs nationwide. This includes masler
profiling of each eligible candidate for vaccination, caroful selection of
vaccinators, strict injection prolocols, and adverse roactions
monitoning and evaluation.
As of Monday, government says 29,266 of the total 2
million medical front liners have been vaccinated nationwide. So far
we received a donation of 600,000 doses from China’s Sinovac,
while 525,000 doses of AstraZeneca had been delivered through the
COVAX facility of the World Health Organization. Another 1.4 million
doses of Sinovac will arrive on March 21 under a government supply
agreement.
Actually, the sight of “efficient” and fully networked “mass
vaccinations today of Sinovac and AstraZeneca brings back our
nation’s horrible experience with the 2016 school-based mass
vaccinaton by then DOH-DEPED of a similar “under clinical
trials” Dengvaxia vaccine to 833,000 elementary students.
On hindsight, the Dengvaxia anti-dengue vaccine was not
the mistake since it was finally approved for permanent use by the
regulatory agencies of US, European Union and 19 other countries in
2018.
In the April 2016 school-based vaccinations, there were no
pre-injection processing of students to determine if they have existing
medical conditons or co-morbidities. Even “vaccinators” were not
carefuly selected and there was no monitoring of adverse reactions
of inoculated students. Finally, there was no master list of the total
number of inoculated students in both DEPED and DOH.
Because of this, there had been reports of elementary
students who died allegedly after geting the first dose in August
2016. In the ensuing Senate investigation, an officer of Sanof
Pharmaceuticals even “apologized” for exposing the children to a
possible “severe disease.”Clearly, it was the nushed and haphazad vaccination of
Dengvaxa by the paat Aquino administraton that created the cha0s
the exact opposite of today’s DOH vaccinations The big question
stll ingers, why did the oulgoing Aquino adminisiralion launch their
school-based Dengvaxia vaccination, wilth only two monlh before
they left office in 2016?
COVID-19 situation in PH
As government speeds up vaccination of 1.7 million medical front
iners nationwide, it is necessary to inform everyone on how our
country’s COVID-19 situation compares worldwide in terms of cases
and deaths per 1-nillion population.
I think we are doing groat, despite nogative/alarmist news,
according to the latest worldometer.com info website. We are number
129 out of 219 countries worldwide with only 5,376 total cases per
our 1-million population. In ASEAN, we are third to Singapore which
leads with 10,207 cases per million while Malaysia is second with
9,601 cases per million. Indonesia is close fourth with 5,008 cases
per million with Sri Lanka fifth at 3,991 per million.
Rich and medically advanced countries such as USA is at
number 8 (89,359), Spain at number 19 (67,334) Switzerland at
number 23 (64,648), UK at number 25 (61,919) and France at
number 27 (59,723).
In terms of deaths per million, we are at number 118 out of 219
countries with only 113 deaths per 1-million population. Indonesia
leads ASEAN with 135 deaths while Malaysia has 36 deaths, Sri
Lanka, 23 deaths and Singapore at 5 deaths per 1-million.
United Kingdom is at number 6 worldwide (1,827 deaths), Italy is
number 8 (1,652 deaths), USA at number 11 (1,618 deaths), Span
at number 15 (1,521) and Mexico at number 16 (1,468 deaths per
million)
These numbers speak the truth that since the pandemic outbre=
last year, and whether there was a surge or spike happening, our
country is still in a far better situation than others in this planet.

Answer:

Hope it’s help

Have a nice night

Additional Activity Directions: Make a research about COVID-19 Vaccine and

Ask: Additional Activity Directions: Make a research about COVID-19 Vaccine and provide at least five different information to help you understand its effectiveness and importance. Be sure to accomplish the table after conducting research. You will be given 1 point each if you properly identified what type of source you have listed. Information Source of Information Is it accessible What type? Is it effective to use? to your Does it contain relevant information needed in your research? Yes place? Yes Yes Example: Vaccination reces the Research report Primary Source doesnt fully present them from passing on the trus” WHO, 2020
sagot plsss

Answer:

and getting early care from a healthcare provider can make the disease less … prevention, early detection and control of COVID-19 in schools and other …

Explanation:

d ko Alam Yung sagot. tsaka d ko talaga alam sagot too dko

Activity 2. Am I Ethical? Objective: Identify and explain the

Ask: Activity 2. Am I Ethical?
Objective: Identify and explain the ethical issues and concerns when writing a
research study.
Directions: Read the situations below and answer the questions that follow.
The ongoing developments of the different vaccines against COVID-19 create a
disturbance among the people especially the Filipinos. The stance on whether to be
vaccinated or not make people undecided on this issue, considering that there are
various brands of vaccines that have been developed or are still being developed.
Two brands of COVID-19 were approved and recommended by WHO like BioNTechPfizer TM and Moderna TM while Oxford-AstraZenecaTM, JanssenTM, NovavaxTM are in
the 3rd phase of their clinical trial. Other COVID-19 vaccines like CovavaxTM (India),
Sinovac BiotechTM, and Sinopharm TM (China) are also on the list. These vaccines
are yet to be tested for efficacy.
As a Research student and a Filipino citizen, is it ethical or unethical for a
country to implement a vaccination program without waiting for the other COVID19 vaccines to be tested for their efficacy? What possible ethical issue/s might
affect the implementation of this program? Why do you think so? Write twoparagraphs to answer this activity.

Pls answer me correctly, imma die right now, huhu

Answer:

Many of the conferences, meetings, and workshops convened in anticipation of an H5N1 influenza pandemic have focused on the specific strategies that can be used in fighting such a pandemic. The contributors to this chapter take a different tack and consider the creation of ethical guidelines for governments, health-care systems, and clinicians to be used in planning for and responding to a pandemic. The authors identify a set of ethical principles that should serve as a foundation for such guidelines; they also discuss the importance of public engagement in the development of the guidelines and the need for clear communication of the guidelines once they are done.

Explanation:

1. An acceptance that the statement is true or that

Ask: 1. An acceptance that the statement is true or that something exists is called____.
A. belief B. conviction C. knowledge D. opinion
2. It is a view or judgment formed about something, not necessarily based on fact or
knowledge.
A. belief B. conviction C. decision D. opinion
3. The beautiful lights shows in the sky are called auroras. This statement is a __________.
A. belief B. conviction C. fact D. opinion
4. Which of the following statements is a FACT?
A. Walking for 30 minutes a day is good for the body.
B. They say that the corona virus has manipulated the world.
C. Some say that this pandemic will last for three years more.
D. Folks believe that “dwarfs” have fondness of children with nice-sounding names.
5. The following statements are facts, EXCEPT:
A. Studies say that antibody tests indicate one had a previous infection.
B. Based on research, vaccines prevent you from spreading the COVID-19 virus to others.
C. They say that those who were infected with the virus before need not have the vaccine.
D. According to studies, the Moderna COVID-19 vaccine is 94% effective in preventing the
virus.
6. Which of the following expresses convictions?
A. Probably, most of the city people like the country life.
B. It appears that the pandemic will slow down in the coming days.
C. It seems that leaders who are famous can deliver speedy change.
D. Global climate change is a real and present threat that has been scientifically proven.
7. Which of the following statement expresses a belief?
A. Give them a sense of pride.
B. Let peace begin with you and me.
C. In my view, upholding the dignity of children is important.
D. I was on cloud nine when I found my name in the passer’s list.
8. The following sentences express beliefs or convictions, EXCEPT:
A. The earth revolves around the sun for 365 days.
B. I think a true man is not intimidated by the success of a woman.
C. I believe that when everybody cooperates, we will heal as one.
D. Scientists feel that life was less stressful in past centuries since fewer people died of heart attacks.

  1. a
  2. d
  3. a
  4. a
  5. d
  6. b
  7. a
  8. c
  9. d
  10. a

Explanation:

Learning Opportunity 9 Directions: Read the paragraph and answer the

Ask: Learning Opportunity 9

Directions: Read the paragraph and answer the questions below.

Despite historic progress on developing new tools to fight COVID-19 including nine vaccines listed by the World Health Organization (WHO) for emergency use — inequitable access means the pandemic is actually worse today than it was a year ago. Last December, I wrote about COVID-19’s confirmed global death toll of 1.5 million. Just one year later, that number stands in excess of 5 million.

So far, the world has delivered 7 billion vaccines and counting, but they are being distributed unequally. According to Our World in Data, more than eight times as many boosters are administered globally every day than are primary doses in low income countries. It is a global injustice, and the most vulnerable people remain the most at risk. Only 1 in 4 health care workers in Africa have been fully vaccinated despite serving on the pandemic’s front lines, for example, according to WHO.

QUESTIONS

1. What is the main topic of the text?

2. What is the tone of the text?

3. Is the writer positive about covid-19 vaccines? What line proves your answer?

4.What reasons did the author include to present the intended meaning of the text?

pa answer po pwede​

Answer:

1. Developing new tools to fight covid-19

2. Explaining

3. “So far, the world has delivered 7 billion vaccines and counting.

4. to inform the reader

Explanation:

mark me as brainlist:)

B. Outline your narrative using the subject and structure outlined

Ask: B. Outline your narrative using the subject and structure outlined below.
Subject: Department of Health urged Filipinos to get the Covid-19 vaccine.
Introduction: State your position or opinion. Who is your audience? In other words, who
are you trying to persuade? Keep your audience in mind when you write.
Reasons: List at least three reasons for your opinion. Think of your audience and what
reasons might persuade them.
Conclusion: Restate your opinion in a way that relates it to a greater statement about the
world or society.
Introduction:
Reason#1:
Reason#2:​

Answer:

I will try to vaccine for I’m safe and we are safe so we need to vaccine

Explanation:

#Rated korina

Not only you can get the answer of who list for covid vaccine, you could also find the answers of to help her, Additional Activity Directions:, ASSIMILATION: Learning Task, 4. Which of, and 1. What is.