Who Alternative Health Care

Posted on

If you are looking for the answer of who alternative health care, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding who alternative health care. Read it below.

spinal stenosis

a. C. 6. Those who are licensed to practice medicine

Ask: a. C. 6. Those who are licensed to practice medicine a. Health professional b. Quack doctors c. Specialist 7. These are places or institutions that offer healthcare services Healthcare provider b. Healthcare Facilities c. Healthcare Services 8. The most common form of prepaid health plan that provides prepaid health care for its members. a. PhilHealth b. b. Social Security System Health Maintenance Organization 9. Government Social Insurance System is for ? a. Private employees b. Goverment employees c. A and B 10. Social Security System is for ? Private employees b. Government employees c. A and B 11. There are traditional medicines provided by herbalists or herbal medicine practitioners like : hilot and albularyo b. quack c. magtatawas 12. Traditional and Alternative Medical Act’ legitimizing alternative medicine in the Philippines. RA 8423 b. RA 7394 RA 10354 13. What method used glass or plastic cups to create localized pressure by a vacuum. a. Acupuncture b. Ventosa c. Reflexology 14. It is a form of energy medicine where long thin needles are inserted to the specific parts of the body to affect the energy flow. a. Acupuncture b. Ventosa c. Reflexology a. a. a. 15. Similar to acupuncture it focuses on treating specific disorders through massaging of the sole of the feet. Acupuncture b. Ventosa c. Reflexology a.​

Answer:

1.C

2.A

3.C

4.B

5.A

6.A

7.C

8.B

9.A

10.C

Explanation:

sana makatulong pa heart po:)

Health 46. A trained healthcare provider who practices under the

Ask: Health
46. A trained healthcare provider who practices under the supervision of a physician or healthcare practitioner
A Health Professional C. Allied Health Professional B. Medical Practitioner D Medical Doctor
47. A financial agreement between an insurance company and an individual or group for the payment of healthcare cost A Health services C. Health insurance B. Health benefits D. Health programs 48. A doctor who specializes in women’s health, with a focus on the female reproductive system
A Gynecologist B. Urologist C Optalmologist D. Geriatrician
49. A physician who specializes in the branch of medicine concerned with the correction or prevention of deformities, disorders, or injuries of the skeleton and associated structures.
A Obstetrician B. Orthopedist C. Orthodontist D Opthalmologist
50. The right to be compensated for misrepresentation, shoddy goods or unsatisfactory services.
A. Right to representation C. Right to safety B. Right to basic needs D. Right to redress
51. What is the Republic Act that provisioned the creation of the Philippine Institute of Traditional and Altemative Healthcare?
A. Republic Act No. 9711 C. Republic Act No. 8423 B. Republic Act No. 9211 D. Republic Act No. 8504
52. A form of alternative medicine which focuses on treating specific disorders through massaging of the soles of the feet
A. Acupuncture B. Acupressure C. Reflexology E. Ventosa
53. The following are examples of heath products that must be registered and licensed by the FDA, which one is not included?
A Devices B. Cosmetics C. Apparel D. Vaccines
54 Which among these health insurance institutions is run by the government? A Fortune Care B. Prudential Life C. Philhealth D. Manulife
55. Some of the well-known Health Maintenane Organization providers in the Philippines are the following except one:
A Prudential Life B. Maxicare C. Fortune Care D. Medicare
56. Which hospital handles particular disease or condition or deal with only one type of patient?
A. Philippine General Hospital C. Tanay General Hospital B. Philippine Heart Center D. Makati Medical Center
57. Who is the health professional that could help treat a man suffering from prostate cancer?
A Gynecologist B. Physician C. Urologist D. Pulmonologist
58. What government agency protects the consumer against business establishment or traders imposing overpriced on basic and prime commodties?
A. DOH B. DOT C. DTI D. FDA
59. Which of the following medicinal plants is proven safe and effective by the DOH to cure cough end asthma? A Sambong C. Tsaang Gubat C Pansit-Pasiten D. Lagundi
60. Naturopathy offers a wide range of practices including herbal medicine, acupuncture acupressure, nutritional theraphy and ventosa cupping massage theraphy.
A method B. means C. natural D. modal​

Answer:

  • 46. A. Health Professional
  • 47.  C. Health insurance
  • 48. A. Gynecologist
  • 49. B. Orthopedist
  • 50.  D. Right to redress
  • 51. C. Republic Act No. 8423
  • 52.  C. Reflexology
  • 53.  B. Cosmetics
  • 54.  C. Philhealth
  • 55. D. Medicare
  • 56. i d k
  • 57.  C. Urologist
  • 58. A. DOH
  • 59. A. Sambong
  • 60. di ko lang alam

#CarryOnLearning

❀◕ ‿ ◕❀

12. These are health workers who deal with complex public

Ask: 12. These are health workers who deal with complex public health issues that affect women, children and their families. A. Midwife B. Psychiatrist C. Surgeon 13. Basic medical care that a patient receives upon first contact with the health care system, before being referred to a specialist is called A. Prenatal care B. Pediatric care C. Primary care 14. Which of the following are careers in alternative health services? A. Massage therapist B. Obstetrician C. Veterinarians 15. Which of the following health care job position is an example of Dental health career? A. Cardiologist B. Dentist C. Surgeon​

Answer:

12. B

13. C
14.  A
15.  B

Explanation:

I HOPE ITS HELP

MARK AS BRAINLEAST PLS :0

-1. The following are all medical practitioners that can help

Ask: -1. The following are all medical practitioners that can help you address different health issues and concerns except one A. Doctor B. Nurse C. Social worker D. Dentist 2. They are health practitioners who help take care and administer medicine to patients A Nurse B. Doctor C Midwife D. Dentist 3. The alternative place to help or assist mothers in child birth A Hospital B. Health centerC. Animal bite center D. Birthing Clinic 4. The school clinic is necessary to assist A Minor health problems B. Complicated health problems C Minor surgery D. Major surgery 5. Community health facilities are created to assist A. Patients from far away places B. Patients with complicated health problems C. Patients from the community with minor health problems D. Patients that need to undergo surgery 6. Who among the medical practitioners below help with the administration of medicine to patients? A Doctors B. Nurses C. Dentists D. Midwifes 7. Which of the following is a community health facility that provides free services to the people in the barangay like immunization and profiling? A. School Clinic B. Private Hospital C. Community Health Center D. Dental Clinic 8. Which of the following is a health facility that provides free alternative facility for mother in labor? A. Barber shop B. Spa clinic C. Community health center D. Birthing clini 9. Marissa was bitten by a strayed dog. She is worried that she might get infected by a rabbies. Which of th following community health resource can provide her with a free vaccine? A. Animal Bite Center B. Beauty Salon C. Spa Clinic D. Dental Clinic 10. Romy wants to have a medicine for his illness who will administer for his needs. A Doctors B. Nurses C. Dentist D. Spa Assistant​

Answer:

1. C

2. A

3. D

4.

5.

6. A

7. C

8. D

9. A

10. A

Explanation:

I don’t know the answer in 4 and 5 sorry..

Anyways Keep on learning and stay safe guys! God bless you all 🙂

9. Which of the following dimensions of health refers to

Ask: 9. Which of the following dimensions of health refers to how well you get along
with other people, how other people react, and how you interact with social
institutions?
A. Emotional health
C. Physical Health
B. Moral health
D. Social health
10.”Be sure to get fresh vegetables and meat and be careful when making your
selections.” What does this statement mean?
A. Connect
C. Focus on positive relationships
B. Eat clean foods
D. Recycle energy
11. Which of the following dimensions of health means the understanding and the
effect to us of the air, the water, and the land that surrounds us?
A. Emotional Health
C. Mental Health
B. Environmental Health
D. Moral Health
12. How do you recycle your energy?
A. Prepare for anything.
B. Find the silver lining in every dark situation,
C. Do not overdo yourself and push yourself to your limit.
D. Get in contact with others who are on the same page as you.
13. How can you practice mindfulness?
A. Try meditation.
B. Prepare for anything.
C. Living in the moment.
D. Erase all negative energy in your life.
14. Which of the following is NOT an alternative healthcare practice in the realm
of holistic health?
A. Chiropractic B. Massage C. Mug therapy D. Nutrition
15.It is a state of well-being when all internal and external body parts, organs,
tissues, and cells can function properly as they are supposed to function
A. Emotional health
C. Physical health
B. Moral health
D. Social health​

Answer:

9: d

10: eat clean foods

11:b

12: c?

13: d

14: a

15:c

Explanation:

Please don’t report me if I’m wrong just correct me if I’m wrong

Thanks po

HEALTH 1. Which of the following refers to the use

Ask: HEALTH

1. Which of the following refers to the use of plants or parts of plants like stems, roots barks, seeds leaves, flowers and fruits tor medical purposes?
a.over the counter medicine
b. regular medicine
c.herbal medicine
d. energy medicine

2. Anna is suffering from ringworm and fungal infections. What herb can you suggest to reduce her suffering?
a. lagundi
b. ampalaya
c. bayabas
d.akapulko

3. Which of the following herbs can be used in disinfecting wounds?
a. lagundi
b. ampalaya
c. bayabas
d. akapulko

4. Peter suffered from cough for almost wo days. Instead of buying regular medicines, he just take in a herb as an alternative medicine. What is the herb that he used?
a. lagundi
b. ampalaya
c. bayabas
d. akapulko

5. Which of the following is not an alternative medicine?
a. food supplement
b. herbs
c.massage therapy
d. paracetamol

6. It relers to the decisions you make about the purchase of products and use of health information and services that will have direct effect on your health
a. consumer health
b. health products
c. Consumer act
d. healthcare service

7. A financial agreement between an insurance company and an individual or group for the payment of healthcare costs.
a. Health insurance
b. Consumer act
c. Health products
d.Consumer

8. These are food, drugs, cosmetics, devices, biological vaccines that is used by the consumer.
a Health insurance
b. Consumer act
c. Health products
d. Consumer

9. Any concept, step, or advice that various sources give to aid the health status of an individual.
a Consumer Health
b. Health information
c.Health products
d.Health insurance

10. A facility that offers surgery without the patient being admitted in the hospitals.
a. Extended Healthcare Facility
b. Health Centers
c. Hospitals
d. Walk in Surgery Centers

11. It caters a specific population with various health needs.
a. Health Center
b. Hospitals
c. School
d. Extended Health Care

12. He/she records the medical history of mdividuals, provides diagnosis, performs medical examination and prescribes medications.
a. Physician
b. Nurse
c. Health Secretary
d. Health Director

13. A kind of hospital that is operated by individuals to gain profit.
a. Private
b. Government
c. Voluntary
d. none of the above

14. A physician that focuses on care for the adults .
a. Geriatricians
b. Pediatricians
c. Dermatologists
d. Orthopedics

15. A doctor who treats mental health a. Psychiatrist
b. Psychologists
c. Anesthesiologists
d. Neurologists​

Answer:

1.C.

2.D.

3.C.

4.A.

5.C.

6.B

7.A

8.D

9.B

10.D.

11.A.

12.B

13.A

14.C

15.A

Explanation:

have a nice day

sinearch koyan kung may mali paki tama<3

HEALTH1. Which of the following refers to the use of

Ask: HEALTH

1. Which of the following refers to the use of plants or parts of plants tike stems, roots barks, seeds leaves, flowers and fruits for medical purposes?

a. over the counter medicine
b. regular medicine
c. herbal medicine
d. energy medicine

2. Anna is suffering from ringworm and fungal infections. What herb can you suggest to reduce her suffering?
a. lagundi
b. ampalaya
c. bayabas
d. akapulko

3. Which of the following herbs can be used in disinfecting wounds?
a. lagundi
b. ampalaya
c. bayabas
d. akapulko

4. Peter suffered from cough for almost wo days. Instead of buying regular medicines, he just take in a herb as an alternative medicine. What is the herb that he used?
a. lagundi
b. ampalaya
c. bayabas
d. akapuiko

5. Which of the following is not an alternative medicine?
a. food supplement
b. herbs
c. massage therapy
d. paracetamol

6. It refers to the decisions you make about the purchase of products and use of health information and services that will have direct effect on your health
a. consumer health
b. health products
c. consumer act
d. healthcare service

7. A financial agreement between an insurance company and an individual or group for the payment of healthcare costs.
a. Health insurance
b. Consumer act
c. Health products
d. Consumer

8. These are food, drugs, cosmetics, devices, biological, vaccines that is used by the consumer. a. Health insurance
b. Consumer act
c. Health products
d. Consumer

9. Any concept, step, or advice that various sources give to aid the health status of an individual.
a. Consumer Health
b. Health information
c. Health products
d. Health insurance

10. A facility that offers surgery without the patient being admitted in the hospitals.
a. Extended Healthcare Facility
c. Hospitals
b. Health Centers
d. Walk in Surgery Centers

11. It caters a specific population with various health needs.
a. Health Center
b. Hospitals
c. School
d. Extended Health Care

12. He/she records the medical history of individuals, provides diagnosis, performs medical examination and prescribes medications.
a. Physician
b. Nurse
c. Health Secretary
d. Health Director

13. A kind of hospital that is operated by individuals to gain profit
a. Private
b. Government
c. Voluntary
d. none of the above

14. A physician that focuses on care for the adults.
a. Geriatricians
b. Pediatricians
c. Dermatologists
d. Orthopedics

15. A doctor who treats mental health.
a. Psychiatrist
b. Psychologists
C. Anesthesiologists
d. Neurologists​

Answer:

1.c

2.a

3.d

4.a

5.b

6.d

7.a

8.c

9.d

10.c

11.c

12.d

13.a

14.b

15.d

Directions: Select the best answer to each item from the

Ask: Directions: Select the best answer to each item from the word bank
Podiatrist
Phil-health
Insurance
Government
Reflexology
Acupuncture
Voluntary
Pulmonologist
Alternative
Hospital
Quackery
HMO
Dentist
Device
Nurse
1. Doctor who specializes in the disorder of the respiratory system
2. Alternative medicine practice where needles are inserted in some specific
area of the body
3. Sale of product that is not scientifically proven to be effective; fraudulent
advertisement or promotion.
4. Form of quackery that uses equipment believed to cure illness
5. Healthcare practitioner who specializes in problems of the teeth
6. Public health insurance mandated by Philippine law
7. Health maintenance organization, form of healthcare provider that makes use
of prepaid money to cover medical expenses.
8. An institution where people undergo medical diagnosis, care and
treatment
9. Allied health professional who provides healthcare to patients in hospitals
10. A hospital that does not require profit because it is owned by an
organization
11. Treating specific disorders through massaging of the sole of the feet.
12. A hospital being run by the state and treatment fees are subsidized
13. A financial agreement between an insurance company and an individual
14. Offered in place of traditional medicine
of feet, ankle and related structures of the leg​

Answer:

1. Pulmonologist

2. Acupuncture

3. Quackery

4. Device

5. Dentist

6. Phil health

7. HMO

8. Hospital

9. Nurse

10.

11. Reflexology

12. Government

13. Insurance

14. Podiatrist

Direction: Read the following items and answer T if the

Ask: Direction: Read the following items and answer T if the statement is True ,
Test 1. True or False
is false.
1. All of us are consumer of health products.
2. Only the sick individuals need health products,
3. Health information is an idea that we read and hear from people
books, media, and printed materials,
4. Health products are items that we consume to improve our well
5. Health services are programs we avail from various providers su
therapists, health worker, hospitals, clinics and government.
6. Health information is not critical, because it doesn’t alter the h
person
7. Alternative medicine is considered as part of health services.
8. Products that are approved by FDA are considered as health
9. Health care providers are trained professionals who provides
10. Health books are not reliable sources of health information.​

Explanation:

1. T

2. F

3. not an idea really but informations we read and hear from other people, T

4. T

5. T.

6. F

7. T

8. T

9. T

10. F

I.DIRECTIONS: Choosing the letter of the correct answer——1. It is

Ask: I.DIRECTIONS: Choosing the letter of the correct answer
——1. It is any concept,step,or advice that various sources give to aid the health status of an individual.
A.Health Information B.Health Services C.Health Products D.Health Professionals
—–2.It is consist of medical professionals,organization,and ancillary health care workers who provide medical care to those in need.
A.Health Information B.Health Services C.Health Products D.Health Professionals
—–3. Individuals who are licensed to practice medicine and other allied health programs.
A.Health Information B.Health Services C.Health Products D.Health Professionals
—–4.It is an institution where people undergo medical diagnosis,care and treatment
a.Health Center B.Hospital C.Extended Health Care Facility D.Walk-in Surgery Center
—–5. It is a facility that offer surgery without the patient being admitted in the hospital.
A.Health Center B.Hospital C.Extended Health Care Facility D.Wali-in Surgery Center
—–6. Doctor who specializes in the disorders of the respiratory system.
A.Cardiologist B.Urologist C.Pulmonologist D.Gynecologist
—–7. Allied health professionals who provides healthcare to patient in hospitals.
A.Nurse B.Medical Technologist C.Doctor D.All of the above
—–8. Healthcare Practitioner who specializes in the problems of the bones.
A.Dermatologist B.Orthopedist C.Opthalmologist D.Cardiologist
—–9. It ia a financial agreement between an insurance company and an individual for the payment of healthcare cost.
A.Health Insurance B.Health Information C.Health Center D.Health Professionals
—–10. It I an alternative medicine practice where needles are inserted in some specific of the body. A.Reflexology B.Acupressure C.Ventosa Cupping Massage D.Acupuncture
—–11.It is an alternative medicine practice where hands apply pressure on certain points of the body.
A.Reflexology B.Acupressure C.Ventosa Cupping Massge D.Acupuncture
—–12.iy is an individual that has little or no professional qualifications to practice medicine.
A.Quack B.Therapist C.Quackery D.Reflexolosist
—–13.it is a medicinal plant found effective for cough and asthma.
A.Bawang B,Lagundi C.Bayabas D.Sambong
—–14.it is a medicinal plant found effective for urinary stone.
A.Bawang B.Lagundi C.Bayabas D.Sambong
—–15.it is a form of quackery make use of miraculous gadgets that are believed to cure certain health condition.
A.Medical Quackery B.Nutrition Quackery C.Device Quackery D.Quac​

Answer:

1. A

2.B

3. D

4. C

5. B

6. C

7. A

8. B

9. A

10. A

11. C

12. A

13. B

14. C

15. C

Not only you can get the answer of who alternative health care, you could also find the answers of 12. These are, I.DIRECTIONS: Choosing the, 9. Which of, HEALTH 1. Which, and Health 46. A.