What Who When Project Management

Posted on

If you are looking for the answer of what who when project management, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding what who when project management. Read it below.

community dental clinic john  baumgarten architect pc

Please, help me. I didn't quite get it, thankyou!The CityTime

Ask: Please, help me. I didn’t quite get it, thankyou!

The CityTime project was meant to replace a largely manual, paper-based payroll system for the city of New York (NYC). The goal was to provide a tool that would help city administrators manage a workforce of over 100,000 employees spread across 63 departments. It was also intended to simplify the employee time-reporting process, which was complicated by numerous union timekeeping rules, and to identify employees who tried to fraudulently inflate their paychecks. The project was initiated in 1998 when the city awarded the contract to a subsidiary of MCI, a telecommunications company that later ran into financial scandals and, ultimately, filed for bankruptcy.

In 2001, the CityTime contract was reassigned to Science International Applications Incorporated (SAIC), a defense company. In an unusual move, the handoff to SAIC occurred without the contract going through the normal competitive bidding process required for contracts of this size. Around the same time, Spherion Atlantic Enterprises was hired as a subcontractor to provide quality assurance on the CityTime project, with an initial contract of $3.4 million. The city’s contract with Spherion was eventually revised 11 times, with a resulting cost of $48 million.

Richard Valcich, the NYC payroll office executive director during the initial years of the project, accused SAIC of dragging its feet on the project and was skeptical of the company’s ability to deliver a quality product. However, Valcich retired in 2004 and was replaced by Joel Bondy, a staunch advocate of the project. In this role, Bondy was responsible for overseeing and rewarding Spherion’s contract. It was later discovered that Bondy worked for Spherion for two years prior to joining the city.

In another questionable move, the CityTime contract was switched from a fixed-price contract to a “time and materials” contract, and the project costs spiraled out of control—from $224 million in 2006 to $628 million by 2009. This switch in the terms of the contract plus lack of project oversight made it even easier for those involved with the project to commit fraud.

At a city hearing in December 2010, Bondy revealed that Spherion employees were billing the city at a rate of $236.25 per hour and that a number of former city employees had become Spherion employees. Mr. Bondy resigned shortly after this meeting.

That same month, federal prosecutors charged several consultants for the CityTime project with a multimillion-dollar fraud scheme, which allegedly started in 2005. The consultants were accused of manipulating the city into paying for contracts to businesses that the consultants controlled and then redirecting part of the money to enrich themselves personally.

In May 2011, federal investigators arrested Gerald Denault, the senior project manager at SAIC, for allegedly receiving over $5 million in kickbacks and for committing wire fraud and money laundering. Denault had convinced his employer to hire TechnoDyne LLC as the main subcontractor for the project. TechnoDyne eventually received $450 million out of the $600 million paid to SAIC and siphoned off millions to a bogus India-based consulting firm owned by Denault. The two owners of TechnoDyne are now fugitives and their whereabouts are unknown. Six other defendants are scheduled to go to trial in 2013.

In March 2012, SAIC agreed to pay $500 million to avoid prosecution for its role in the CityTime scandal; most of that money was to go back to the city of New York. By this time, it was estimated that NYC had paid out $652 million—with an outstanding bill of $41 million—owed on the project, which was originally estimated to cost $63 million and to be completed in 2003.

Questions:

1. What were some early warning signs that signaled things were not going well with the CityTime project?
2. What steps should city managers and SAIC have taken at an early stage of the project to identify and prevent fraud?​

Answer:

1. The Project Didn’t go as expected.

2. SAIC Should have sticken and not switch contract.

2. When a person is stressed, what should be an

Ask: 2. When a person is stressed, what should be an important thing to do
A. Learn to identify stressor
C. Engage in a gang
B. Resort to alcohol
D. Avoid the stressor

3. Which of the following is one good way to manage stress?
A. Do your project a day before the deadline
B. Ask your mother to make your project
C. Plan the project ahead of time
D. Do not do it all

4. Who among the following exhibits good mental health
A. Alvin panics when asked to report
B. Roy researches about his topic before his time to report
C. Craig sweats profusely upon knowing his report
D. Rey stopped going to school for fear of failing

5.what is the most likely to happen when a person fails to manage his stress?
A.He/she will live a happy life
B.He/she will be a good role model
C.He/she will show burnt out behavior
D.He/she live a successful life​

  1.    – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
  2.    A. Learn to identify stressor
  3.    C. Plan the project ahead of time
  4.    B. Roy researches about his topic before his time to report
  5.    C. He/she will show burnt out behavior

Answer:

2. D

3. C

4. B

5. C

Explanation:

correct me if im wrong..

______________1. Where the organization as a whole is made up

Ask: ______________1. Where the organization as a whole is made up of work teams (small,

but focused) that work together to achieve the organization’s purpose; popular I

collectivist culture.

______________2. A business organizational form with a flexible design, where the

employees continuously work on projects assigned to them; projects may be short

term or long-term and members disband when the project is completed.

______________3. These are business organizations designed for the purpose of

achieving their organizations’ mission, vision, goals and objectives and maintaining

their organizational stability through income generation and profit-making activities.

Immediate revenues or cost factors account for their success or failure.

_______________4. These refer to business organizations with few departments,

centralized authority with a wide span of control, and with few formal rules and

regulations.

_______________5. These are business organizations made up of separate business

units that are semi-co autonomous or semi-independent, with a division head

responsible for his or her unit’s performance.

_______________6. Those which assign experts or specialists belonging to different

functional department to work together on one or more projects; exhibit dual

reporting relationships in which managers’ report to two superiors – the functional

manager and the divisional manager.

_______________7. A business organization whose design eliminates vertical,

horizontal, or external boundaries and is described to be flexible and unstructured;

there are no barriers to information flow and, therefore completion of work is fast.

_______________8. These pertain to business organizations that group together those

with similar or related specialized duties that introduce the concept of delegation of

authority to functional managers like the personnel manager, sales manager, or

financial manger but allow CEOs to retain authority for strategic decisions.

_______________9. These are business organizations designed for the purpose of

achieving their organizations’ mission, vision, goals and objectives, providing service

to clients without expecting monetary gains or financial benefits for their endeavors.

_______________10. These are formed to meet today’s changing work environment.

_______________11. Is a total process which includes not only economic growth or

the increase in the given amount of goods and services produced by the country’s

economy, but also considers the social, political, cultural and spiritual aspects of the

country’s growth.

1617

_______________12. Increase in the given amount of goods and services produced by

the country’s earning.

_______________13. Made up of a small group of full-time workers and outside experts

who are hired on a temporary basis to work on assigned projects; members usually

communicate online.

_______________14. What does UN means

_______________15. What does MDG means

Answer:

12.gross dimestic Product (GDP) 剛到家不大好合計發貨呀大家聚聚哦反

14.United Nation

Explanation:

sorry yan lng alam ko

GRADE 11 SUBJECT ORGANIZATION AND MANAGEMENT 1. Businesswoman Joana wants

Ask: GRADE 11 SUBJECT ORGANIZATION AND MANAGEMENT
1. Businesswoman Joana wants her business to pursue different opportunities that
design, innovate different activities and the principal goals of the business are the growth and profitability. What ventures it is?
A. Entrepreneurial ventures B. Small Business C. Micro Business D. Leadership

2. Innovative, creative, risk-taking, growth-oriented behaviour that brings new
opportunities for individuals or organizations to start new business and to produce new products or services that are beneficial to society.
A. Entrepreneurship B. Organization C. Management D. Accounting

3. Which of the following best describe the Small Business?
A. Organizations that persistently pursue opportunities are characterized by creative,
innovative activities that have service, growth, and profitability as principal goals.
B. Business that has fewer than 100 – 500 workers (depending on the prevailing
commercial law in a particular country), independently owned, operated, and financed; not always entrepreneurial in orientation and does not dominate its industry; capital is low but capable of producing goods or rendering services designed to satisfy particular needs of customers.
C. It is inherently strategic.
D. Innovative, creative, risk-taking, growth-oriented behaviour that brings new
opportunities for individuals or organizations to start new business and to produce new products or services that are beneficial to society.

4. Adrian now living in Toronto, Canada her business was inherent to his parents and now owned and operated by his two children. What kind of business they are engaged in?
A.Family Business B. Large Business C. Money Business d. Foundation

5. Any projected task or work; undertaking
A. Entrepreneurship B. Enterprise C. Family Business D. Government Agencies
6. Capital is low but capable of producing goods or rendering services
designed to satisfy particular needs of customers.
A. Small Business B. Entrepreneurial ventures C. Entrepreneurship D. Entrepreneur

7. A group enterprise made up of several traders, consumers, or producers who are
interested to produce or trade as a group.
A. Single or Sole Proprietorship B. Partnership C. Corporation D. Cooperative

8. A business formed when two or more partners formally agree to be joint owners
of a business.
A. Single or Sole Proprietorship B. Partnership C. Corporation D. Cooperative

9. The students task to do a written document to start a small business with mission,
vision, product description, target market personnel and financial data. What kind of
documents the student will create?
A. Business Plan B. Student’s Portfolio C. Student’s Handbook D. Student’s Profile

10.Paul and Arlene created a small business they agreed upon equal share in all financial needs of the business. What forms of business is it?
A. Single or Sole Proprietorship B. Partnership C. Corporation D. Cooperative

Answer:

1.A

2.A

3.C

4.B

5.C

6.D

7.A

8.B

9.D

10.A

Assessment 1: Direction: Choose the letter of the correct answer.

Ask: Assessment 1:
Direction: Choose the letter of the correct answer.
1. What are the typical characteristics of services?
a. Services confer benefits; are tangible; are time- and place-dependent; are consistent; cannot be owned; and providers and consumers form part of the service.
b. Services confer no benefits; are intangible; are time- and place dependent; are inconsistent; cannot be owned.
c. Services are intangible; are time- and place-dependent; are inconsistent; cannot be branded; and providers and consumers form part of the service.
d. Services confer ownership; are intangible; can be consumed at any time or place; are inconsistent; and providers form part of the service.
e. Services confer benefits; are intangible; are time- and place dependent; are inconsistent; cannot be owned; and providers and consumers form part of the service.

2. There are 7Ps in the services marketing mix. What are the additional 3Ps?
a. people, physical evidence and process
b. peripheral products, packaging and people
c. people, physical evidence and presentation
d. physical evidence, presentation and process
e. process, pricing and packaging

3. A business wishes to meet the needs and wants of customers better by delivering a higher quality service. Which element of the marketing mix will the business focus on to achieve this?
a. Product b. Price c. Place d. Promotion e. Positioning

4. What is a „service encounter‟?
a. a bad service experiences
b. the actual handing over of payment for the service
c. an argument between customer and service provider
d. the time during which a customer receives a service
e. the customer’s reaction to the service

5. It refers to the processes involved in delivering your products and services to the customer. It is also about being easy to do business with.
a. Process
b. Management
c. Marketing
d. Movement
e. Positioning

6. A concert ticket is primarily an example of which element of the marketing mix?
a. process b. physical evidence c. packaging d. price e. place

7. Some fast-food chains have detailed instructions about how staff should prepare the food. There are timers to tell them when the chips are cooked and even painted footprints on the floor to show where they should stand. Which element of the marketing mix are they trying to control?
a. process b. physical evidence c. packaging d. price e. place

8. What does the overall marketing mix of a firm determine?
a. Marketing strategy
b. Marketing objective
c. Profit from marketing
d. Marketing interest
e. Marketing firm

9. Why is it generally harder for service industry managers to cope with peaks and troughs in demand for their products?
a. Services are inconsistent and strong competitions.
b. There are no salespeople to help with forecasting.
c. Payment is usually made after the service has been provided.
d. Most service customers are not brand loyal.
e. Service products cannot usually be stored.

10. People who work with information rather than in manufacturing or in more traditional service industries called?
a. knowledge workers
b. technologists
c. info techs
d. IT users
e. project managers

Answer:

1 a 2 c 3 d 4 e 5 c 6 b 7 a 8 d 9 e 10 e

______________1. Where the organization as a whole is made up

Ask: ______________1. Where the organization as a whole is made up of work teams (small, but focused) that work together to achieve the organization’s purpose; popular I collectivist culture. ______________2. A business organizational form with a flexible design, where the employees continuously work on projects assigned to them; projects may be short term or long-term and members disband when the project is completed. ______________3. These are business organizations designed for the purpose of achieving their organizations’ mission, vision, goals and objectives and maintaining their organizational stability through income generation and profit-making activities. Immediate revenues or cost factors account for their success or failure. _______________4. These refer to business organizations with few departments, centralized authority with a wide span of control, and with few formal rules and regulations. _______________5. These are business organizations made up of separate business units that are semi-co autonomous or semi-independent, with a division head responsible for his or her unit’s performance. _______________6. Those which assign experts or specialists belonging to different functional department to work together on one or more projects; exhibit dual reporting relationships in which managers’ report to two superiors – the functional manager and the divisional manager. _______________7. A business organization whose design eliminates vertical, horizontal, or external boundaries and is described to be flexible and unstructured; there are no barriers to information flow and, therefore completion of work is fast. _______________8. These pertain to business organizations that group together those with similar or related specialized duties that introduce the concept of delegation of authority to functional managers like the personnel manager, sales manager, or financial manger but allow CEOs to retain authority for strategic decisions. _______________9. These are business organizations designed for the purpose of achieving their organizations’ mission, vision, goals and objectives, providing service to clients without expecting monetary gains or financial benefits for their endeavors. _______________10. These are formed to meet today’s changing work environment. _______________11. Is a total process which includes not only economic growth or the increase in the given amount of goods and services produced by the country’s economy, but also considers the social, political, cultural and spiritual aspects of the country’s growth. 1617 _______________12. Increase in the given amount of goods and services produced by the country’s earning. _______________13. Made up of a small group of full-time workers and outside experts who are hired on a temporary basis to work on assigned projects; members usually communicate online. _______________14. What does UN means _______________15. What does MDG means ​

Answer:

15.Millennium Development Goals

14.United Nations/nation

13.virtual business organizations

12.Economic Growth

11.sorry i dont know this one

10.Open/flexible business organization/organizations

9.Nonprofit organization/organizations

8.Centralization i think

7.boundaryless business organization/organizations

6.matrix business organization/organizations

5.Divisional business organization/organizations

4.Simple business organization/organizations

3.Profit business organization/organizations

2.Functional Structure i think

1.team structures

if i may be wrong in some numbers i am very sorry, i may hope this helped you.

The COVID-19 pandemic resulted in major health and economic challenges

Ask: The COVID-19 pandemic resulted in major health and economic challenges for millions of Filipinos in the last year, but the effects were particularly burdensome to people displaced or affected by internal armed conflicts and situations of violence.
In response to these humanitarian concerns, the International Committee of the Red Cross (ICRC) immediately focused on supporting the COVID-19 response of the Philippine Red Cross (PRC) in Mindanao; and the Philippine government’s efforts to reduce the virus’ spread in congested detention facilities and in conflict zones. It provided trainings on infection prevention and control, management of the dead, and mental health, for frontliners. The ICRC also assisted those who were most economically impacted on by the pandemic and conflict, such as displaced people, families of missing persons and persons with disabilities.

When field trips resumed after COVID-related movement restrictions were eased, the ICRC restarted projects to enhance water, sanitation and access to education for conflict-affected communities, as well as livelihood and cash-for-work programs, often in cooperation with PRC. Dialogue on respect for international humanitarian law, or the law of armed conflict, continued with national authorities and weapons bearers, including state and non-state forces.

PROCESS QUESTIONS

1. What phrases, clauses, and sentences in the article are reliable?
____________________________________________________________________________________________________________________________________
2. What makes the article reliable?
____________________________________________________________________________________________________________________________________
3. Can you consider the article credible?
____________________________________________________________________________________________________________________________________

Answer:

1.The COVID-19 pandemic resulted in major health and economic challenges for millions of Filipinos in the last year, but the effects were particularly burdensome to people displaced or affected by internal armed conflicts and situations of violence.

2.When field trips resumed after COVID-related movement restrictions were eased, the ICRC restarted projects to enhance water, sanitation and access to education for conflict-affected communities, as well as livelihood and cash-for-work programs, often in cooperation with PRC. Dialogue on respect for international humanitarian law, or the law of armed conflict, continued with national authorities and weapons bearers, including state and non-state forces.

3.Articles. The definition of a credible source can change depending on the discipline, but in general, for academic writing, a credible source is one that is unbiased and is backed up with evidence. When writing a research paper, always use and cite credible sources.

1. After 1President Elpidio Quirino from Caoayan, Ilocos Sur, 1(read

Ask: 1. After 1
President Elpidio Quirino from Caoayan, Ilocos Sur, 1
(read – past perfect) the book about the late
tense) ukoy and miki lunggay.
(eat – past
2. Ann
(prepare
empanada before she (start – past tense) cooking sinanglaw.
past perfect) the ingredients for
3. Before the rich couple
Hocos Sur, they
(leave – past form) the province of
(help – past perfect) the vendors who are selling
bagnet and native delicacies like suman, bibingka ang tinubong.
4. After he
(ask past perfect) forgiveness, he
(find – past tense) happiness and peace of mind.
5. When the local officials
(give – past perfect) their
donations to the indigent families, the program
(start – past tense).
6. Before the farmers
(plant – past tense) garlic and other
crops, they
(consult – past perfect) the agriculturists.
7. After they
(make-past perfect) a careful study about the
needs of the members, they
(begin – past tense) the livelihood
projects.
8. They
(travel – past perfect) when they
(receive – past tense) the message from their relatives.
9. When the manager
(arrive – past tense), the secretary
(write – past perfect) the report.
10. My parents and I
(decide – past tense) to stay home
after we
(hear – past perfect) the information about the COVID- 19
pandemic.
ACTIVITY 3
Directions: Read the two sentences which are both in the past tense. Then, if you are
going to combine the two sentences to form the past perfect, what would be the perfect
Shah
wad​

Answer:

Which the most important part of this project is to write a sentence about the features of persuasive txt that you’ve learned in this lesson is to write down 10 conjunctions that you can remember write your answer in your notebook and you can be a good writer for this activity you are a developer or an owner of a subdivision and you have to

1. You are having a conversation with your family after

Ask: 1. You are having a conversation with your family after a sumptuous dinner. Your mother is telling you information about the pandemic when suddenly, your neighbor started singing loudly in their videoke.

What is the BARRIER?

What TYPE OF BARRIER?

What is your SOLUTION?

2. Your SK Chairman invites you to be a part of their project in uplifting the spirit of the young ones during this pandemic. You are expected to share your inspiring story or share motivational activities. However, you are hesitant because you are afraid of speaking in a crowd.

What is the BARRIER?

What TYPE OF BARRIER?

What is your SOLUTION?

3. You are assigned as one of the front liners in your respective barangay by your municipal Mayor. The tasks to you were all manageable and you are confident enough to perform all your duties except for blood donation because it is against your life’s practice.

What is the BARRIER?

What TYPE OF BARRIER?

What is your SOLUTION?

4. You are Department of Social Welfare and Development (DSWD) personnel and was tasked to explain to the people in a certain community about those who are qualified for the Social Amelioration Program (SAP). Unfortunately, many residents try to question your explainations. You even get upset because of their manner in questioning you, much more of your ability as DSWD personnel.

What is the BARRIER?

What TYPE OF BARRIER?

What is your SOLUTION?

5. You are watching news about the latest development on the possibility of mass testing in order to outsmart COVID 19. In the middle of speech of DOH Security Francisco T. Duque III, there are medical terms which you could hardly grasp the meaning.

What is the BARRIER?

What TYPE OF BARRIER?

What is your SOLUTION?​

Answer:

1.talk to your neighbor politely

a.a fence or other obstacle that prevents movement or access.

b.Psychological Barriers. …

Physiological Barriers. …

Physical Barriers. …

Systematic Barriers. …

Attitudinal Barrier

1. Which of the following refers to domesticated birds or

Ask: 1. Which of the following refers to domesticated birds or fowls?

A. poultry B. livestock C. amphibians D. mammals

2. Which of these devices makes the work of man easier and faster?

A. bolo B. shovel C. spade D. tools

3. Which of the following usually referred to a four legged animals raised in agricultural

setting to produce commodities such as food, fiber and labor?

A. livestock B. poultry C. mammals D. amphibians

4. What do you call to a large cutting tool of Filipino origin similar to machete, used

particularly in the jungles?

A. shovel B. spading fork C. bolo D. pruning shears

5. Which of the following tools is used for digging and moving soil and granular materials?

A. bolo B. spading fork C. rake D. shovel

6. Which of the following tools is used to clean off dirt of the drawing?

A. Eraser B. Divider C. Protractor D. Triangle

7. What is the best tool when measuring arcs, angles, and circles?

A. Divider B. Eraser C. Triangle D. Protractor

8. . Which among these tools is used for drawing horizontal lines?

A. triangle B. Protractor C. ruler D. T- square

9. The following students use different grades of pencil in their drafting class. Who among

the students uses the right grades of pencil for mechanical drawing?

A. Riza uses B pencil.

B. Anna uses F pencil.

C. Nida uses H pencil.

D. Lisa uses HB pencil

10.Which of the following is the proper procedure in maintaining divider and compass?

A. Oil the joints and legs of the dividers.

B. Wind it to the size the case has set for it to be stored, and place it into the box.

C. The needle points must be sharp and of equal length.

D. All of the above.

11.Why is it important to maintain hand tools, drawing instrument, equipment and

paraphernalia?

A. To keep tools in good condition

B. To keep tools readily available when needed.

C. To ensure safety.

D. All of the above

12. Which of the following construction material when mixed with water acts as binder of

aggregate?

A. Gravel C. Sand

B. Cement D. Wood putty

13. What career opportunities offers in carpentry that will supervise the various steps in a

construction project, from planning to budgeting to completion and must have high

knowledge about building codes and compliance?

A. Construction Manager C. Cost Estimator

B. Building Inspector D. Engineermylavilno​

Answer:

1.a) poultry

3.c) mammals

6.a) eraser

7.d) protractor

8.c) ruler

Not only you can get the answer of what who when project management, you could also find the answers of 1. Which of, GRADE 11 SUBJECT, Please, help me., ______________1. Where the, and 2. When a.