What Is The Best Whole House Generator

Posted on

If you are looking for the answer of what is the best whole house generator, you’ve got the right page. We have approximately 9 FAQ regarding what is the best whole house generator. Read it below.

home generator installations backup power   house

1. Why was the family up early on that Saturday?

Ask: 1. Why was the family up early on that Saturday? A. They attended a wedding. C. They went out for a road trip. B. It was a house cleaning day. D. They were expecting some visitors.
2. What word best describes the family?

A. divided B. indifferent C. reluctant D. united

3. What does the writer do to present his/her account?

A. analyzes a problem C. explains a process

B. exposes an issue D. narrates an event

4. How will you describe the writer in the text?

A. family-oriented B. happy go lucky C. indifferent D. scientific

5. The following is a transition word EXCEPT:

A. after B. everybody C. next D. then

6. The following sentences are expressed in the simple past tense EXCEPT:

A. I love Saturdays.

B. The whole family was up early.

C. Everybody was happy and satisfied with the work done.

D. After an early breakfast, we started the general cleaning.

7. What type of recount usually retells an event that the writer was personally involved in?

A. factual recount C. personal recount

B. imaginative recount D. sensational recount

8. It is a type of recount that tells about an imaginary role.

A. factual recount C. personal recount

B. imaginative recount D. sensational recount

9. Police report, incident report and report on an experiment conducted are examples of:

A. factual recount C. imaginative recount

B. historical recount D. personal recount

10. You are reading your personal recount in your notebook about your weekend camping

in a famous camping site in your town. The resource that you are utilizing is________.

A. Audio file B. Slides C. Text D. Slides

11. What multimedia resource allows you to combine the use of text, images, and other

media, such as audio clips and movies?

A. Text B. Audio C. Photographs D. PowerPoint slides

12. What media/ multimedia resource can best present to explain the water cycle with

sounds, images and text?

A. Audio B. Pictures C. PowerPoint slides D. Text

13. Which of the following is an example of a text material?

A. music played on cellphone C. slide show

B. news article D. video

14. Which of the following is needed for a resource to qualify as multi media resource?

A. computer B. links C. navigational tools D. all of these

15. It is a recount that tells an imaginary role of the writer.

A. factual recount C. personal recount

B. imaginative recount D. police recount​

Answer:

1.) B. It was a house cleaning

2.) D. United

3.) D. Narrates an event

4.) A. Family Oriented

5.) B. Everybody

6.) A. I love saturdays

7.) C. Personal recount

8.) B. Imaginative recount

9.) A. Factual recount

10.) C. Text

11.) D. Powerpoint slides

12.) C. Powerpoint slides

13.) B. News article

14.) D. All of these

15.) B. Imaginative recount

pasagot po nito plz huhu brainliest ko makasagot1. What is

Ask: pasagot po nito plz huhu brainliest ko makasagot
1. What is sound energy? * 1 point a. energy that can be seen b. energy that can be heard c. the flow of energy from a warmed object to a cooler object d. the combination of an objects potential and kinetic energy Other: 2. Reflecting sound is called ____ * 1 point a. mirage b. echo c. decibel d. earlobe Other: 3. The energy that we can hear is called ____ * 1 point a. potential energy b. kinetic energy c. open circuit d. sound energy Other: 4. Sound travel most slowly through which of the following? * 1 point a. an iron pole b. a block of wood c. a pool of fresh water d. an area of dry air Other: 5. How loud or soft a sound is called ____ * 1 point a. pitch b. volume c. reflect d. refract Other: 6. Objects made sound when they ___ * 1 point a. pass b. scatter c. travel d. vibrate Other: 7. A _____ reflects sound beat * 1 point a. soft white wall b. very hot gas c. hard, smooth objects d. rough, uneven surface Other: 8. Sound waves cannot travel through ___ * 1 point a. solid b. liquid c. gases d. empty space Other: 9. You can make the sound louder if you plucked the guitar string by ____ * 1 point a. lengthening the string b. shortening the string c. moving the string further before letting go d. stopping the string when it starts to move Other: 10. You are likely to hear a clear echo when you ____ * 1 point a. close to a short wall b. in a large open field c. in a very small room d. facing a tall, smooth wall Other: 11. Which of these materials would let electricity flow through it? * 1 point a. aluminum foil b. plastic c. rubber d. cardboard Other: 12. What happens if one bulb burns out on a parallel circuit? * 1 point a. none of the above. b. the other one will go out too c. the battery will die d. the other one will stay lit Other: 13. What do you call an object that allows electricity to run through it easily? * 1 point a. an electric circuit b. a conductor c. a fuse d. an insulator Other: 14. What is the path along which electricity travels? * 1 point a. conductor b. electric circuit c. electric discharge d. fuse Other: 15. What device is used to keep homes safe by opening overloaded circuits? * 1 point a. an insulator b. a conductor c. a generator d. a fuse Other: 16. When heat is applied molecules _____? * 1 point a. move faster b. move slower c. split into two d. move at the same speed Other: 17. Which of the following is a conductor of heat? * 1 point a. wooden ladle b. oven mitt c. metal spoon d. wool cloth Other: 18. Wood, rubber, glass and plastic are good____? * 1 point a. circuit b. conductors c. insulator d. magnet Other: 19. What is the name of a device that is used to open and close a circuit easily without connecting and disconnecting the wires? * 1 point a. switch b. fuse c. battery d. load Other: 20. Which is the best way to conserve electricity? * 1 point a. use only one light for the whole house b. defrost always your refrigerator c. cook food using wood fuel d. put off electrical appliances when not in use Other:​

Explanation:

112949292939_0102303939

11. Noting details is one of the advanced skills that

Ask: 11. Noting details is one of the advanced skills that a good reader possesses As a good reader, which
one should you avoid in noting details?
A Read with full understanding
C. Jot down notes or highlight texts
B Internalize the lines printed
D Copy the whole printed texts
12 My family went to the birthday party We saw the funny clowns, watched the magic tricks and ata a
lot of foods and treats. What is the story about?
A eating foods and treats
C furiny clowns
B going to the birthday party
Dmagic tricks
13 What element of the story refers to the geographic location and time of the narrative?
A. Setting
C. Author
B Character
D Moral
14 What imponant element in short stories drives the story as a whole
A Setting
B Title
C Character
D Moral
15 The character who is conflict with the protagonist
A Protagonist B Antagonist
C Flat Character
D Round Character
16 A character who portrays the role of a good guy
A Protagonist B. Anatagonist
C Flat Character
D Static Character
17. The character who opposes the main character
A. Antagonist B. Protagonist C Dynamic Character
D. Static Character
18 What is the setting in a story?
A. The plot
C. stuff that describes the character
B The main idea
D. The place where the story is taken at
19. A main character is LIKE the star of the show. The statement is
A true
B false
C. unpredictable
D. undecided
20. My hamster ran away last night in my bedroom and I can’t find it anywhere in my house. I wonder if
I’ll see her again said Lilly. What is the setting in this passage?
A Lilly’s room B. Lilly’s house
C Lilly’s neigbour
D. Lilly’s garden
21. Which question about the story will the setting answer?
A What is the author’s attitude towards the characters?
B. Who are the people in the story?
C. Why and how did the author write the story?
D. Where and when does the sory take place?
22 Joy never wants to share her toys. When her friends come over, she never gives them a chance
to play with any of them” Which character trait best decribes Joy?
A generous
B smart
Cselfish
D kind
23 Which of the flowing is a negative character trait?
A hardworking
B unpleasant
C kind
D friendly
24 Why is the setting important in the story?
A It tells us the end
Ct tells us about the conflict
B It helps us be part of the story
Its not important
25
Dory and Martin are
in the movie Finding Nemo
a setting
the plot
characters
moral lesson
Prepared by​

Answer:

11.D

12.B

13.A

14.B

15.B

16.A

17.A

18.D

19.A

20.A

21.D

22.C

23.B

24.B

25

Explanation:

hope it helpss

2. Which of the following best describe an active fault?A.

Ask: 2. Which of the following best describe an active fault?

A. An area where shallow earthquakes occur.

B. A crack within Earth’s crust found at the edge of the plate.

C. These areas believed to exhibit evidence of strong earthquakes.

D. Frequently generate earthquakes and are likely to move in the future.

3. Which of the following faults do not show signs of generating an earthquake?

A. active B. transform C. inactive D. normal

4. Which of the following is NOT an active fault in the Philippines?

A. Central Philippine Fault C. Marikina Valley Fault

B. Eastern Philippine Fault D. Northern Mindanao Fault

6. Where is the location of an earthquake that produces tsunami?

A. under the sea C. located midland

B. near the ocean D. along coastal areas

8. Do all undersea earthquake trigger tsunami? Why?

A. Yes, because it comes from the depth of the sea.

B. Yes, because the force of the whole ocean triggers tsunami.

C. No, because only the sudden upward push can trigger the wave.

D. No, because only the sideways movement can cause strong wave.

9. Which of the following is NOT a recommended action for emergency preparedness?

A. stockpiling of antibiotics

B. creating a family emergency plan

C. getting an emergency supplies kit

D. becoming knowledgeable about types of potential emergencies and responses

10. Carmen Copper Corporation, the biggest copper mining firm in the Philippines, wants to

expand its operation in Mindanao. What do you think would be considered by its geologic

engineers when they start building the mining complex?

A. soil composition and rock structure

B. area of coverage of the mining complex

C. depth of digging that will be done to extract copper ores

D. proximity of the mining complex to a fault system or volcano

14. Your friends are having an argument as to which house will experience a greater damage

if ever an earthquake of magnitude greater than 6 hits the area. One of them says that the

house made of light material and flexible material will experience the most damage while the

other says otherwise. How would you explain yourself if you are asked for an opinion?

A. A house made of light material will always crumble under the influence of seismic

waves.

B. Nothing can ever replace the structural integrity of houses made of concrete and

sturdy materials.

C. Houses made of flexible materials will never withstand ground shaking and will

eventually crumble.

D. A house that is made of light material but flexible enough to go with the motion of

ground shaking will withstand an earthquake

15. A coastal community in Mindanao facing the Pacific Ocean is planning to build the

biggest mall in Asia. What do you think would be a foremost consideration in making such

plan?

A. Access to a nearby plain or wide area.

B. Structure of houses and other nearby buildings.

C. Location of electric posts and high-rise buildings.

D. Proximity to a nearby fault that will cause earthquakes.

Answer:

2.C

3.A

4.D

5.C

6.A

7.C

8.B

9.B

10.C

14.D

15.A.

Explanation:

hope it helps

1. Why was the family up early on that Saturday?A.

Ask: 1. Why was the family up early on that Saturday?
A. They attended a wedding.
B. It was a house cleaning day.
C. They went out for a road trip.
D. They were expecting some visitors.
2. What word best describes the family? 
A. divided
B. indifferent
C. reluctant
D. united
3. What does the writer do to present his/her account? 
A. analyzes a problem
B. exposes an issue
C. explains a process
D. narrates an event
4. How will you describe the writer in the text?
A. family- oriented
B. happy go lucky
C. indifferent
D. scientific
5. The following is a transition word EXCEPT: 
A. after
B. everybody
C. next
D. then
6. The following sentences are expressed in the simple past tense EXCEPT: 
A. I love Saturdays.
B. The whole family was up early.
C. Everybody was happy and satisfied with the work done.
D. After an early breakfast, we started the general cleaning. ​

♠♠♠♠♠♠♠♠♠

1. Why was the family up early on that Saturday?

A. They attended a wedding.

B. It was a house cleaning day.

C. They went out for a road trip.

D. They were expecting some visitors.

  • Answer=B. It was a house cleaning day.

♠♠♠♠♠♠♠♠♠

2. What word best describes the family? 

 A. divided

B. indifferent

C. reluctant

D. united

  • Answer=D. united

♠♠♠♠♠♠♠♠♠

3. What does the writer do to present his/her account? 

A. analyzes a problem

B. exposes an issue

C. explains a process

D. narrates an event

  • Answer=D. narrates an event

♠♠♠♠♠♠♠♠♠

4. How will you describe the writer in the text?

A. family- oriented

B. happy go lucky

C. indifferent

D. scientific

  • Answer=A. family- oriented

♠♠♠♠♠♠♠♠♠

5. The following is a transition word EXCEPT: 

 A. after

B. everybody

C. next

D. then

  • Answer=D. then

♠♠♠♠♠♠♠♠♠

6. The following sentences are expressed in the simple past tense EXCEPT: 

A. I love Saturdays.

B. The whole family was up early.

C. Everybody was happy and satisfied with the work done

D. After an early breakfast, we started the general cleaning.

  • Answer= A. I love Saturdays.

♠♠♠♠♠♠♠♠♠

||Hope it’s help||

Carry on learning

Answer:

1. B

2. D

3. C

4. A

5. B

6. D

Hope this helps :)

3.Why is the car an appropriate device? What does it

Ask: 3.Why is the car an appropriate device? What does it represent?
A.it is a symbol of family togetherness.
B.it is a symbol of Willy’s search for meaning.
C.it us symbol of the boys ideas about freedom.
D.it is a symbol of Willy’s philosophy for success in life in general.
4.Willy says “A man can’t go out the way he came in, Ben a man has got to add up to something.” What dows it mean?
A.People have to take chances in life
B.it is better to try a lot of differents jobs than to stick to one for a lifetime; he is getting ready to switch careers.
C.He is pleasant because he raised a family
D.He feels like he should have contributed something to the world, and he didn’t
5.Based on the events of the play and our knowledge of the characters, what will probably happen to Biff?
A.He will become a productive citizen in the real world.
B.He will become an alcoholic and drink himself to death.
C.We will steal money from Oliver and up in jail.
D.He will follow in his father’s footsteps.
6.Linda says,” … We’re freeand clear.” which of these is not an interpretation of her statement.
A.Biff is free of Willy’s influence
B.They all have free wills
C.They are financially free because the Mortgage on the house has been paid
D.Willy is now free of worldly concerns.
7.Why can’t Biff help Willy
A.He promised his mother he would not help
B.He just doesn’t want to
C.He is afraid Happy will get jealous
D.They both get frustrated and yell at each other.
8.Biff says,”… I realized what a ridiculous lie my whole life has been. ” what does he mean?
A.He finally learns that he was adopted, and he is angry that his parents never told
B.He realized that he was raised on a false philosophy and that most of the thing that happened were glossed over and made far.
C.He realized that he has wasted his life because he never admitted that he was afraid to be successful.
D.He realized that he really did love his father and it was time to admit it.
9.What does the “Woman” in the story symbolize?
A.Willy’s charm for girls.
B.Willy’s infidelity.
C.Willy’s depression.
D.Willy’s unwillingness to accept reality.
10.”You can’t eat the orange and throw the peel away – a man isn’t a piece of fruit” Explain why Willy said that.
A.He is trying to convince his family he isn’t crazy – ” a fruitcake.”
B.He is telling his family his family they have to accept him the way he is, and never expect to be rich.
C.He has spent the best years of his life working for the company, and now, in his old age, they are letting him go since there is no use for him.
D.He finally realizes that he has to accept his own shortcomings as well as his son Biff’s.
patulong po mga idolo sa nakaka alm po ng sagot pasagot po at kung hindi mo po alm ang sagot o matakaw ka sa points wag mo nalang po sagutan​

[tex]answer[/tex]

3. Why is the car an appropriate device? What does it represent?

  • D. it is a symbol of Willy’s philosophy for success in life in general.

4. Willy says “A man can’t go out the way he came in, Ben a man has got to add up to something.” What dows it mean?

  • B. it is better to try a lot of differents jobs than to stick to one for a lifetime; he is getting ready to switch careers.

5. Based on the events of the play and our knowledge of the characters, what will probably happen to Biff?

  • A. He will become a productive citizen in the real world.

6. Linda says,” … We’re freeand clear.” which of these is not an interpretation of her statement.

  • C. They are financially free because the Mortgage on the house has been paid

7. Why can’t Biff help Willy?

  • D. They both get frustrated and yell at each other.

8. Biff says,”… I realized what a ridiculous lie my whole life has been. ” what does he mean?

  • C. He realized that he has wasted his life because he never admitted that he was afraid to be successful.

9. What does the “Woman” in the story symbolize?

  • D. Willy’s unwillingness to accept reality.

9. You can’t eat the orange and throw the peel away – a man isn’t a piece of fruit” Explain why Willy said that.

  • B. He is telling his family his family they have to accept him the way he is, and never expect to be rich.

#BetterWithBrainly

irections. write the letter of me correct1. Which government agency

Ask: irections. write the letter of me correct
1. Which government agency in the Philippines monitors the earthquakes?

A DOST
B. DENR
C. NDRRMC D. PHIVOLCS
2. Which of the following best describe an active fault?

A. An area where shallow earthquakes occur
A. A crack within Earth’s crust found at the edge of the plate
B. These areas believed to exhibit evidence of strong earthquakes.
C. Frequently generate earthquakes and are likely to move in the future.

3. Which of the following faults do not show signs of generating an earthquake?

A active
B. transform C. inactive
D. normal
4. Which of the following is NOT an active fault in the Philippines?

A. Central Philippine Fault
C. Marikina Valley Fault
B. Eastern Philippine Fault
D. Northern Mindanao Fault

5. What is the important role of PHIVOLCS?

A PHIVOLCS monitors volcano, earthquake, and tsunami activity, and issues
warnings as necessary.
B. PHIVOLCS is an institution that study the earth’s movement, component and the
processes by which they change over time.
C. PHIVOLCS is a humanitarian organization in the country that is committed on
various social welfare services and promoting volunteerism.
D. PHIVOLCS is a government agency that is responsible for ensuring the protection
and welfare of the people during disasters or emergencies.

6. Where is the location of an earthquake that produces tsunami?

A. under the sea
C. located midland
B. near the ocean
D. along coastal areas
7. Which of the following best describes a tsunami? A tsunami

A. is a powerful wave which comes from the depth of the sea
B. travels at a speed of a jel plane that destroys houses easily
C. is very destructive which waves grows in height as it reaches the shore
D. is a series of waves caused by a sudden vertical push from an underwater fault

8. Do all undersea earthquake trigger tsunami? Why?

A. Yes, because it comes from the depth of the sea
B. Yes, because the force of the whole ocean triggers tsunami.
C. No, because only the sudden upward push can trigger the wave.
D. No, because only the sideways movement can cause strong wave.

9. Which of the following is NOT a recommended action for emergency preparedness?

A. stockpiling of antibiotics
B. creating a family emergency plan
C. getting an emergency supplies kit
D. becoming knowledgeable about types of potential emergencies and responses

10. Carmen Copper Corporation, the biggest copper mining firm in the Philippines, wants to
expand its operation in Mindanao, What do you think would be considered by its geologic
engineers when they start building the mining complex?

A. soil composition and rock structure
B. area of coverage of the mining complex
C. depth of digging that will be done to extraci copper ores
D. proximity of the mining complex to a fault system or volcano​

1. D. PHIVOLCS

2. C. Frequently generate earthquakes and are likely to move in the future.

3. C. inactive

4. C. Marikina Valley Fault

5. A. monitors volcano, earthquake, and tsunami activity, and issues warnings as necessary.

6. A. under the sea

7. D. is a series of waves caused by a sudden vertical push from an underwater fault

8. B. Yes, because the force of the whole ocean triggers tsunami.

9. A. stockpiling of antibiotics

10. D. proximity of the mining complex to a fault system or volcano

Which government agency in the Philippines monitors the earthquakes?A. DOST

Ask: Which government agency in the Philippines monitors the earthquakes?

A. DOST B. DENR C. NDRRMC D. PHIVOLCS

2. Which of the following best describe an active fault?

A. An area where shallow earthquakes occur.

A. A crack within Earth’s crust found at the edge of the plate.

B. These areas believed to exhibit evidence of strong earthquakes.

C. Frequently generate earthquakes and are likely to move in the future.

3. Which of the following faults do not show signs of generating an earthquake?

A. active B. transform C. inactive D. normal

4. Which of the following is NOT an active fault in the Philippines?

A. Central Philippine Fault C. Marikina Valley Fault

B. Eastern Philippine Fault D. Northern Mindanao Fault

5. What is the important role of PHIVOLCS?

A. PHIVOLCS monitors volcano, earthquake, and tsunami activity, and issues

warnings as necessary.

B. PHIVOLCS is an institution that study the earth’s movement, component, and the

processes by which they change over time.

C. PHIVOLCS is a humanitarian organization in the country that is committed on

various social welfare services and promoting volunteerism.

D. PHIVOLCS is a government agency that is responsible for ensuring the protection

and welfare of the people during disasters or emergencies.

6. Where is the location of an earthquake that produces tsunami?

A. under the sea C. located midland

B. near the ocean D. along coastal areas

7. Which of the following best describes a tsunami? A tsunami ______________.

A. is a powerful wave which comes from the depth of the sea

B. travels at a speed of a jet plane that destroys houses easily

C. is very destructive which waves grows in height as it reaches the shore

D. is a series of waves caused by a sudden vertical push from an underwater fault

8. Do all undersea earthquake trigger tsunami? Why?

A. Yes, because it comes from the depth of the sea.

B. Yes, because the force of the whole ocean triggers tsunami.

C. No, because only the sudden upward push can trigger the wave.

D. No, because only the sideways movement can cause strong wave.

9. Which of the following is NOT a recommended action for emergency preparedness?

A. stockpiling of antibiotics

B. creating a family emergency plan

C. getting an emergency supplies kit

D. becoming knowledgeable about types of potential emergencies and responses

10. Carmen Copper Corporation, the biggest copper mining firm in the Philippines, wants to

expand its operation in Mindanao. What do you think would be considered by its geologic

engineers when they start building the mining complex?

A. soil composition and rock structure

B. area of coverage of the mining complex

C. depth of digging that will be done to extract copper ores

D. proximity of the mining complex to a fault system or volcano​

1.A

2.C

3.D

4.A

5.A

6.A

7.D

8.C

9.B

10C

hope it helps

Answer is needed plssss<31. Which government agency in the Philippines

Ask: Answer is needed plssss<3
1. Which government agency in the Philippines monitors the earthquakes?

A. DOST

B. DENR

C. NDRRMC

D. PHIVOLCS

2. Which of the following best describe an active fault?

A. An area where shallow earthquakes occur.

A. A crack within Earth’s crust found at the edge of the plate.

B. These areas believed to exhibit evidence of strong earthquakes.

C. Frequently generate earthquakes and are likely to move in the future.

3. Which of the following faults do not show signs of generating an earthquake?

A. active

B. transform

C. inactive

D. normal

4. Which of the following is NOT an active fault in the Philippines?

A. Central Philippine Fault

C. Marikina Valley Fault

B. Eastern Philippine Fault

D. Northern Mindanao Fault

5. What is the important role of PHIVOLCS?

A. PHIVOLCS monitors volcano, earthquake, and tsunami activity, and issues

warnings as necessary.

B. PHIVOLCS is an institution that study the earth’s movement, component, and the

processes by which they change over time.

C. PHIVOLCS is a humanitarian organization in the country that is committed on

various social welfare services and promoting volunteerism.

D. PHIVOLCS is a government agency that is responsible for ensuring the protection

and welfare of the people during disasters or emergencies.

6. Where is the location of an earthquake that produces tsunami?

A. under the sea

C. located midland

B. near the ocean

D. along coastal areas

7. Which of the following best describes a tsunami? A tsunami ______________.

A. is a powerful wave which comes from the depth of the sea

B. travels at a speed of a jet plane that destroys houses easily

C. is very destructive which waves grows in height as it reaches the shore

D. is a series of waves caused by a sudden vertical push from an underwater fault

8. Do all undersea earthquake trigger tsunami? Why?

A. Yes, because it comes from the depth of the sea.

B. Yes, because the force of the whole ocean triggers tsunami.

C. No, because only the sudden upward push can trigger the wave.

D. No, because only the sideways movement can cause strong wave.

9. Which of the following is NOT a recommended action for emergency preparedness?

A. stockpiling of antibiotics

B. creating a family emergency plan

C. getting an emergency supplies kit

D. becoming knowledgeable about types of potential emergencies and responses

10. Carmen Copper Corporation, the biggest copper mining firm in the Philippines, wants to

expand its operation in Mindanao. What do you think would be considered by its geologic

engineers when they start building the mining complex?

A. soil composition and rock structure

B. area of coverage of the mining complex

C. depth of digging that will be done to extract copper ores

D. proximity of the mining complex to a fault system or volcano
11. What is the best thing to do after an earthquake?

A. check yourself and others for injuries

B. be alert and keep your eyes open to be aware of falling objects

C. check the stability of hanging objects like ceiling fans and chandeliers

D. evaluate the structural soundness of the buildings and houses, strengthen, or

retrofit, if necessary

12. How can we protect ourselves during an earthquake?

A. Turn on radios and listen to the news.

B. Learn and practice First Aid and CPR.

C. Participate in earthquake drills and orient family about it.

D. If outdoors, move in an open area away from concrete walls and buildings.

13. Which of the following should NOT be included in a basic emergency supply kit?

A. water, non- perishable foods, candles

B. first aid kit, water, unique family needs

C. water, important documents, first aid kit

D. first aid kit, water, non-perishable goods

14. Your friends are having an argument as to which house will experience a greater damage

if ever an earthquake of magnitude greater than 6 hits the area. One of them says that the

house made of light material and flexible material will experience the most damage while the

other says otherwise. How would you explain yourself if you are asked for an opinion?

A. A house made of light material will always crumble under the influence of seismic

waves.

B. Nothing can ever replace the structural integrity of houses made of concrete and

sturdy materials.

C. Houses made of flexible materials will never withstand ground shaking and will

eventually crumble.

D. A house that is made of light material but flexible enough to go with the motion of

ground shaking will withstand an earthquake

15. A coastal community in Mindanao facing the Pacific Ocean is planning to build the

biggest mall in Asia. What do you think would be a foremost consideration in making such

plan?

A. Access to a nearby plain or wide area.

B. Structure of houses and other nearby buildings.

C. Location of electric posts and high-rise buildings.

D. Proximity to a nearby fault that will cause earthquakes.

Answer:

1a

2c

3d

4b

5a

6a

7c

8c

9b

10c

11a

12a

13c

14a

15b

Explanation:

Tama po yan may answer key ako Sana makatulong:)

Not only you can get the answer of what is the best whole house generator, you could also find the answers of 11. Noting details, irections. write the, pasagot po nito, 2. Which of, and 3.Why is the.