What If Whole World Become One Country

Posted on

If you are looking for the answer of what if whole world become one country, you’ve got the right page. We have approximately 5 FAQ regarding what if whole world become one country. Read it below.

cheap ride taxi airport transportation area attractionsaustin

1.What are the causes or effects of planting trees and

Ask: 1.What are the causes or effects of planting trees and fruit bearing-trees to the environment?

A. All of the above
B. Vacant lots will be more productive
C. The place will be cooler
D. Soil nutrients will be enhanced when taken care of

2.What benefits will this whole word gets when all of the people value planting trees and fruit-bearing trees?

A. All of the above
B. Less people will get sick
C. The whole world will become a better place to live for all living things
D.Hunger will be aredicated

3.What is the most valuable thing that trees provide?

A. Oxygen
B. Shelter
C. Food
D. Livelihood

4.Which of the fallowing is produced by trees that give freshness and coolness in our surroundings?

A. Carbon Dioxide
B. Xygen
C. Water
D.Hydrogen

5.Which of the words bellow would complete the last line of the famous poem entitled “Trees”? But only

A. You
B. Him
C. Nature
D. God

6.What benefits will our country get from planting trees and fruit-bearing trees?

A. All of the above
B. Almost all of the populace will be healthy
C. Food security will not be a problem
D. Gross Domestic Product (GDP) of the country will be stable or get higher

7.Who is the famous poem writer who composed the poem entitled “Trees”?

A. Ernest Hemingway
B. Alfred Joyce Kilmer
C. Mark Twain
D. William Shakespeare

8.What will I get from planting trees and fruit-bearing trees?

A. I can make use of my leisure time productively
B. It could serve as my daily exercise by planting and taking care of them
C. All of the above
D. I can eat fruits that my body needs for nourishment

9.The fallowing contributes in promoting planting trees. Which one is not?

A. School tree planting program
B. Social network
C. Environmental organizations
D.online gaming

10.What benefits will a family and community get from planting trees and fruit-bearing trees?

A. Bad vices will be avoided when people are busy planting and taking care of the orchard garden
B. All of the above
C. Scarcity of fruits and lumber will be avoided
D. Planting could be a means of income for the family​

Answer:

1.d 2.c 3.a 4.b 5.c. 6d 7.d. 8.c. 9.d 10.d

kindly sent me help please! I hope you have a

Ask: kindly sent me help please! I hope you have a great week. thank you and God bless.

1. The birth of Sociology gave rise to the scientific and rational understanding of the society. How

did Erving Goffman contribute to the field?

A. He introduced participant observation as a tool for research.

B. He favored historical particularism as an approach in understanding society.

C. He theorized dramaturgical approach in analyzing social interactions and relationships.

D. He proposed the looking glass self-theory as a way of seeing behavior and social

phenomenon.

2. Political Science is an important discipline that deals with laws, governmental processes, and state

formulation. Which among the following is NOT the primary concern of this field?

A. Government and Business

B. Political Dynamics

C. Public Administration

D. Social Institutions and Structures

3. Sociologists like Comte, Durkheim, and Weber gave their own views about society. What is society

according to a sociological perspective?

A. It is the people interacting with one another to create a culture.

B. It is the group of people working on attaining one’s personal desires.

C. It is the shared beliefs and values of residents in a certain territory.

D. It is the community of individuals building architecture and creating work of arts.

4. Edward B. Tylor described culture as “complex whole”. What does this mean?

A. Culture connects people.

B. Culture is the end-result of society.

C. Culture is about the activities of groups within society.

D. Culture is comprised of all the facets and work of humankind.

5. As a student studying this discipline, what is the most beneficial reason of having knowledge on

the study of culture, society, and politics?

A. To make people ethnocentric.

B. To change the way people view the world.

C. To provide people avenues for self-expression.

D. To prepare people for active and responsible civic engagement.

6. Joshua is a Muslim while his friend, Benjie, is a Catholic. Sometimes, while doing their homework

in Benjie’s house, Joshua makes fun of the fact that Catholics have images of saints in their houses.

What should Benjie do about this problem?

A. Benjie should stop being friends with Joshua.

B. Benjie should retaliate by making fun of Joshua’s religion.

C. Benjie should talk to Joshua to explain their religious differences.

D. Benjie should do nothing. Joshua will eventually stop laughing about it.

7. Sienna is a Hindu, and she studies in a public school. Her parents forbade her to make friends with Christians because they are afraid that she will be bullied. She, however, has Christian friends, and they understand her religion because of what they learned from their lesson in World

Religions. What should Devi do about this problem?

A. Sienna should just avoid talking about her friends to her parents.

B. Sienna should just follow her parents since they know what is best for her.

C. Sienna should explain to her parents that religion should not be a barrier for friendship.

D. Sienna should tell the truth and explain to her parents that her Christian friends are nice.

8. Which of the following statement does not adhere to anthropological definition of culture?

A. It deals with power sharing and power struggle.

B. It gives form and identity to a group or community of people.

C. It includes our norms, the standards, or rules of acceptable behavior.

D. It is manifested through both tangible and intangible evidence of human existence.

9. The several elements of culture tend to guide people in becoming an effective member of a

society. What is the meaning of norms?

A. They have a firm control to moral and ethical behavior.

B. These are the standard an expected behavior within a society.

C. They are behaviors of less importance yet still influence our behavior.

D. They are ordinance of reason enacted to protect the people from the bad effects of

outdated mores.

10.One of the goals of studying Anthropology is appreciate your own cultural identity. As a student,

what can you do to help preserve your culture and tradition?

A. I cannot do anything because I am still too young.

B. I will use the internet to research since we live in the modern times now.

C. I will imitate the culture of other countries especially those portrayed my favorite shows.

D. I will continue to learn more about our culture, practice it, and influence others to do the

same. ​

Answer:

1:D

2:B

3:A

4:A

5:B

6:C

7:C

8:D

9:A

10:D

Explanation:

I HOPED IT HELPS TO YOU

#carry on learning

god loves yo

1.What is the most valuable thing that trees provide?○Oxygen○Shelter○Food○Livelihood2.What will

Ask: 1.What is the most valuable thing that trees provide?

○Oxygen

○Shelter

○Food

○Livelihood

2.What will I get from planting trees and fruit-bearing trees?

○I can eat fruits that my body needs for nourishment

○I can make use of my leisure time productively

○All of the above

○It could serve as my daily exercise by planting and taking care of them

3.What benefits will our country get from planting trees and fruit-bearing trees?

○Almost all of the populace will be healthy

○Gross Domestic Product (GDP) of the country will be stable or get higher

○Food security will not be a problem

○All of the above

4.What benefits will this whole world gets when all of the people value planting trees and fruit-bearing trees
○Less people will get sick

○Hunger will be eradicated

○All of the above

○The whole world will become a better place to live for all living things

5.Which of the following is produced by trees that gives freshness and coolness in our surroundings?

○Carbon Dioxide

○Oxygen

○Water

○Hydrogen

6.Which of the words below would complete the last line of the famous poem entitled “Trees”? But only _____ can make a tree.

○You

○Him

○Nature

○God

7.Who is the famous poem writer who composed the poem entitled “Trees”?

○Ernest Hemingway

○Alfred Joyce Kilmer

○Mark Twain

○William Shakespeare

8.The following contributes in promoting planting trees. Which one is not?

○School tree planting program

○Social network

○Environmental organizations

○Online gaming

9.What are the causes or effects of planting trees and fruit bearing-trees to the environment?

○All of the above

○Vacant lots will be more productive

○The place will be cooler

○Soil nutrients will be enhanced when taken care of

10.What benefits will a family and community get from planting trees and fruit-bearing trees?

○Bad vices will be avoided when people are busy planting and taking care of the orchard garden

○Planting could be a means of income for the family

○All of the above

○Scarcity of fruits and lumber will be avoided

Answer:

1. Oxygen

2. All of the above

3. All of the above

4. All of the above

5. Oxygen

6. You

7. Alfred Joyce Kilmer

8. Environmental organizations

9. All of the above

10. All of the above

study now ( just answer this question and you will

Ask: study now ( just answer this question and you will study in North London Jeju;is one of the biggest school in korean
warning;
tuition;fee of over 60 million won (US$50,000)

Top performing school for IB in the UK now in Singapore

The NLCS (Singapore) story began over 170 years ago, when educational pioneer Frances Mary Buss first opened NLCS in London. Ever since that day, the NLCS programme has been synonymous with excellence, ambition and aspiration. NLCS (Singapore) draws on that rich history and tradition to provide our students with an inspirational and life-changing educational experience that will ensure they become successful, well-rounded, and compassionate human being

PAUL FRIEND

NLCS Dubai Principal, Mr. Daniel Lewis
Conveniently Located

The school boasts a built-up area of approximately 300,000 sqft, with a diverse array of learning spaces required to deliver an outstanding world-class education which caters to every possible interest and talent.

The Campus is located on Depot Road and is just 10 minutes away from popular areas such as Orchard Road, Holland Village, Keppel Bay and the Central Business District of Singapore.

For Admissions or Enquiries

REGISTER NOW
Since 1850, NLCS (UK) has maintained its reputation for providing an ambitious and aspirational education.

Academic Staff who are passionate about the subject and dedicated to sharing their knowledge & enthusiasm.

We encourage students to actively engage with their community and the wider world.

Discover what makes us successful

NLCS Family of Schools

NLCS schools aim to uncover each student’s unique talents and nurture the whole individual, to inspire them to realise their potential in whichever field they choose, and to enable them to understand that learning involves going beyond the simplistic confines of the examination curriculum.

NLCS UK

NLCS JEJU

NLCS DUBAI

Our Ethos

NLCS produces scholars and critical thinkers, and this ‘NLCS Spirit’ is nurtured through exposing our students to opportunities which challenge them intellectually, physically and emotionally, on a day to day basis. Our team of highly qualified academics are committed to delivering an education that is tailored to each student to ensure they receive the appropriate stretch and challenge, in every subject while finding it enormously stimulating and great fun.

Our Curriculum

The NLCS (Singapore) curriculum has its roots in that of NLCS (UK), sharing its focus on academic rigour and scholarship whilst incorporating elements designed to cater for a truly international cohort aspiring to attend elite universities across the world. We believe that nurturing a culture of scholarship in both our staff and our students is essential to the growth of a community of exceptional people with the brightest of futures.⁠

Visit North London Collegiate School (Singapore)
School Campus location, 130 Depot Road, Singapore 109708
Contact Number: +65 6989 3000

Appointments by Invitation

CPE Registration Number: 201621489R
Period of Registration: 25-07-2019 to 24-07-2023

Name *
Country Code *
Please select
Phone Number *
Email Address *
Year of Entry *
Please select
Grade *
Please Select
No. of Children *
Please Select
SUBMIT

and btw it’s pree Points and btw if you want to study in my school just call my dad secretary

Answer:

[tex]sfblue{––––––––––––––––––––––––––––––––––––}[/tex]

Thanks Again ^(o)^

[tex]sfblue{––––––––––––––––––––––––––––––––––––}[/tex]

Explanation:

#handwriting answer

#caryonlearning

Read each passage below and answer the questions that follow.

Ask: Read each passage below and answer the questions that follow. Write the letter of your answer on your answer sheet. For items 1-5 Now one day, while Federigo was living in these straitened circumstances, the husband of Monna Giovanna happened to fall ill, and, realizing that he was about to die, he drew unt his will. He was a very rich man, and in his will he left everything to his son, who was just growing up, further stipulating that, if his son should die without legitimate issue, his estate should go to Monna Giovanna, to whom he had always been deeply devoted. Shortly afterward he died, leaving Monna Giovanna a widow, and every summer, in accordance with Florentine custom; she went away with her son to a country estate of theirs, which was very near Federigo’s farm. Consequently, this lad of hers happened to become friendly with Federigo, acquiring a passion for birds and dogs; and, having often seen Federigo’s falcon in flight, he became fascinated by it and longed to own it, but since he could see that Federigo was deeply attached to the bird, he never ventured to ask him for it. And there the matter rested, when, to the consternation of his mother, the boy happened to be taken ill. Being her only child, he was the apple of his mother’s eye, and she sat beside his bed the whole day long, never ceasing to comfort him. Every so often she asked him whether there was anything he wanted, imploring him to tell her what it was, because if it were possible to acquire it, she would move heaven and earth to obtain it for him. From: Celebrating Diversity through World Literature, English Learner’s Material

1. Which among the following words is synonymous to the word straitened? a. desolate b. happy c. poor d. zesty

2. What is the passage all about?

a the vacation pattern that the boy had

the progression of the young boys’ illness c. the separation of Monna and her husband

3. What level of agreement in customs did Monna show in paragraph 2? d. the things that Monna had to experience in life

a. She resisted the customs.

c. Monna followed it.

b. She hated being asked about it. summer.

4. Who was referred to by Monna from the line: “If it were possible to acquire it, she would move heaven and earth to obtain it for him.”?

c. husband

a. Federigo

b. her son

d. Phoebus

5. What is the tone of the third paragraph?

a. sorrowful

c. quiet

d. mystic​

1=B

2=C

3=C

4=B

5=C

Sana makatulong

pa brainlest answer po plss and thankyouu

Not only you can get the answer of what if whole world become one country, you could also find the answers of 1.What are the, 1.What is the, kindly sent me, Read each passage, and study now (.