What If Whole Family Has Covid

Posted on

If you are looking for the answer of what if whole family has covid, you’ve got the right page. We have approximately 7 FAQ regarding what if whole family has covid. Read it below.

family start displaying coronavirus symptoms

What's Newsituation of people today regarding the COVID 19 Pandemic

Ask: What’s New
situation of people today regarding the COVID 19 Pandemic that hits not only
Let us start our new lesson with this particular problem. It is about the
our country, the Philippines, but the whole world.
Read the situation below and try to answer the questions that follows
One of the countries that has been greatly affected by the
COVID 19 Pandemic is our country, the Philippines. Because of
this misfortune, people could not be able to earn money because
they do not go to work. As a result
, most poor families could not
buy the things that they need including food.
Barangay San Antonio is one of the barangays who thought
of raising funds in order to provide rice reliefs for the families in
need. Through the funds that they have raised they were able to
buy 2,025 kilos of rice. If each family will be given 4 kilos, how
many families will be given in all?
1. Based from the story, what is the problem of the Philippines?
2. What was the solution of Barangay San Antonio to address this
problem?
3. How will they determine the total number of families which will be
given rice reliefs?
This is an example of a problem solving in division of fractions.​

Answer:

1. COVID 19 Pandemic, Poor familes, etc.

2. Barangay San Antonio thought on raising funds.

3. They coukd divide the 2,025 kilos to 4 kilos and it’ll be 506.25 kilos. Almost 506 families ate getting 4 kilos of rice each.

Step-by-step explanation:

#carryonlearning

A. The following statements are based on some news or

Ask: A. The following statements are based on some news or ideas you might have listened to. If you agree with the statement, write YES. If you disagree, write NO Write your answers as well as a short explanation to it on a separate answer sheet. 1. The majority of the government officials showed their appreciation for the financial assistance that the president extended to the people facing the economic crisis due to the pandemic. 2. COVID-19 does not only happen in the Philippines but in the whole world as well. 3. The World Health Organization studies whether face shields lessen a person’s risk of getting COVID-19. 4. A “vaccine bubble,” or a separation of vaccinated and non-vaccinated people in public areas, will help lessen the spread of COVID-19. 5. The COVID-19 pandemic has killed millions of people around the world. B. Find a partner to do this activity. Take turns in reading the dialogue below and then answer the questions that follow. This may be done through video calls or video recordings. Classmate A: Are you in love? Classmate B: Yes, I am in love. I am in love with my own family, my parents, brothers, and sisters. Classmate A: Oh, I see! What a great answer! Classmate B: Truly, you need to express your love to them. Classmate A: That’s right. Okay, see you tomorrow.

1 Yes
2No
3yes
4yes
5yes​

Answer:

  1. Yes
  2. Yes
  3. Yes
  4. Yes
  5. Yes

Explanation:

hope it helps!!

#brainlyeveryday

Farming is one of the jobsmost people in the provinces

Ask: Farming is one of the jobs
most people in the provinces do to
support their families and the
nation as a whole. Last March, a
national state of
emergency was declared by the
president due to the threat caused
by COVID 19, it has resulted to a
pandemic which most of the
countries are experiencing. Our
farmers, in spite of the situation, do
what they can contribute.

Many people in the National Capital Region (NCR) were first affected and
followed by the nearby provinces. People in the government and private sectors
have stopped working and stayed home because of the community quarantine
imposed by the government except for the essential workers. People need to
abide to contain the spread of the virus so that lives will be saved the most
important consideration for the government authorities.
When the people in the urban even in the rural areas observe physical
distancing, prohibited from social gatherings, and not going outside except to buy
food and medicine, our farmers in the provinces continue to plant and harvest
crops so that people will have something to eat. People call our farmers as
backliners for being supportive of people’s needs like that of the frontliners who are
very supportive too in protecting our lives in this current health crisis.
This pandemic situation makes us realize the importance not only of
the frontliners but also of our backliners whose crucial roles give us our needs for
food to survive not only during the time of pandemic but in every day of our life.
Indeed, the farmers who are our backliners, play a pivotal role of providing our
foods, they too, are the unsung heroes of our lives amidst this pandemic situation.
COMPREHENSION CHECK-UP
1. What job do most people in the provinces do to support their family and
the nation?
2. What happened to many people in the government and private sectors?
3. What was imposed by the government to avoid contagion of the virus?
4. What thing does the government authorities consider the most?
5. Who continue to plant and harvest for people’s food in spite of the
situation?
6. How do the people call the farmers who also help us like the frontliners?
7. What situation made people realize the importance of farmers?
8. Do you appreciate the farmers’ role? Why?

REWARD make you BRAINLY
plss answer Po correctly and I need po ng
sagot plss Po pa help namn Po​

Answer:

1. Farming

2. the People in the government and private sectorshave stopped working and stayed home because of the community quarantineimposed by the government except for the essential workers.

3.People need toabide to contain the spread of the virus so that lives will be saved the mostimportant consideration for the government authorities.

4. They considered the lives of the people

5. The Farmers in province continue to plant and harvest so can have something to eat.

6. they are called backliners for being supportive of people’s needs like frontliners.

7. the pandemic make them realize the importance of the farmers.

8. Yes, if its not just because of the farmers people would’ve been hungry today.

Explanation:

Gusto ko lang po sabihin na next time po please read and analyze the text malay mo nandoon lang pala makikita yung sagot :)nasa inyo napo kung gagayahin nyo po sagot ko but please read the text again baka may maidagdag kapa sa sagot ko:)No Hate Spread Love

Which of the following is the perfect square number closest

Ask: Which of the following is the perfect square number closest but less than 112? *
1 point
121
100
144
125
Which of the following is the closest approximation of √62? *
1 point
7.87
7.51
7.11
7.32
What is the square root of 53 to the nearest hundredths? *
1 point
7.27
7.28
7.29
7.26
Refer to the given number line below, which letter most accurately represents the location of -√11 on the number line? *
1 point
Captionless Image
B
C
D
A
Refer to the given number line below, which letter most accurately represents the location of √21 on the number line? *
1 point
Captionless Image
A
C
D
B
Refer to the given number line below, Locate and plot √21 on a number line. *
1 point
Captionless Image
C
B
A
D
Refer to the given number line below, Locate and plot √14 on a number line. *
1 point
Captionless Image
C
A
B
D
Which statement is NOT true? *
1 point
Every counting number is a whole number.
Every integer is a rational number.
Every natural number is a real number.
Every decimal is an irrational number.
Which statement is true? *
1 point
The set of whole numbers is subset of rational numbers.
The set of decimal numbers are subset of irrational numbers.
The set of real numbers is a subset of rational numbers
The set of irrational numbers are subset of rational numbers.
Classify the subset of real numbers to which each number belongs: 100 *
1 point
Integer
Irrational, Whole
Integer, Natural
Rational, Integer, Whole, Natural
Classify the subset of real numbers to which each number belongs: √5 *
1 point
Rational, Integer, Whole, Natural
Integer, Whole
Irrational
Integer, Natural
Classify the subset of real numbers to which each number belongs: 1/5 *
1 point
Rational
Whole, Natural
Integer, Natural
Irrational
Which of the following statement is False? *
1 point
An irrational number is always a real number.
All rational numbers are real numbers.
Every whole number is an integer.
Every decimal number is a rational number
Which number is the smallest? *
1 point
1.6
√5
-5
0.2525…
Which is in order from least to greatest? *
1 point
√9, 1.2, 0.7, -0.3, -8
-0.3. -8, 0.7, 1.2, √9
1.2, √9, 0.7, -8, -0.3
-8, -0.3, 0.7, 1.2, √9
Which of the following best represents the arrangement of -√2, -0.7, 1.2, …, √4 on the number line? Refer to the number line below. *
1 point
Captionless Image
A
C
D
B
It allows us to express a very small or very large number in a compact form. *
1 point
Standard form
Scientific Notation
Standard Notation
Real Numbers
Which of the following could not be able to express in scientific notation? *
1 point
38 billion
3/5
-0.00025
1.67000
Which of the following represents a standard notation? *
1 point
1.9 x 10^4
21.40 x 10^4
2.8 X 10000
0.00005
According to the World Health Organization (WHO), Covid-19 virus has a diameter approximately up to 0.00000014 meter. How would you express it in scientific notation? *
1 point
1.4 ×10^7 m
1.4× 10^8 m
1.4× 10^(-8) m
1.4 ×10^(-7) m
When 5 million converted into scientific notation, what is the power of 10 to complete the task? *
1 point
4
3
6
5
The body heat index in General Santos City last Wednesday rose to 41 ℃. On the next day, the body heat index is 37℃. What operation must be used to get the change in the temperature? *
1 point
multiplication
subtraction
division
addition
Today, Bella’s age (B) is 3 times Carla’s age. In 3 years, what will Carla’s age be in terms of B? *
1 point
3B+3
(B+3)/3
3(B+3)
B/3 + 3
Maria bought “3” /”4″ “kg” of rice. She cooked “1” /”4″ of it. How much kg of rice left? *
1 point
“1” /”4″ kg
“1” /”2″ kg
“1” /”3″ kg
“2” /”3″ kg
Marie went to KCC Mall to buy meats for their Noche Buena. She bought 2.087 kg of beef, 3. 42 kg of chicken, and 4. 24 kg of fish. What was the total weight of these items? *
1 point
9. 126kg
9. 747kg
9. 153kg
9. 477kg
The barangay will distribute equally 5 kilograms of rice donation to each family. If there are 20 sacks of rice at 50 kilograms per sack, how many families can receive it? *
1 point
350 families
300 families
200 families
250 families

THANK YOU TO WHO EVER ANSWERS THIS

Answer:

121

7.87

7.27

b

a

c

d

every number is a natural number

100

irritional whole

all national number is real number

-5

9

5

4

6

5

4

6

5

8

4

7

Instructions: Answer the questions below by writing the letter of

Ask: Instructions: Answer the questions below by writing the letter of the correct answer on a
separate sheet of paper. (Write your family name, first name, year and section)

1. What stage is called a recovery stage?
A. Illness stage
B. Prodromal stage
C. Incubation stage
D. Convalescene stage

2. Which stage has a specific severe signs and symptoms?
A. Mness Stage
B. Decline Stage
C. Incubation Stage
D. Prodromal stage

3. What is this stage when the signs and symptoms of the sick person slowly goes
down?
A. Illness Stage
B. Decline Stage
C. Incubation Stage
D. Convalescene Stage
telin chy

4. What stage has non-specific signs and symptoms appearing?
A. Illness Stage
B. Decline Stage
C. Incubation Stage
D. Prodromal stage

5. Arrange the following stages of infection in chronological order.
1 – Convalescene stage
4- Prodromal stage
2- Illness stage
5- Decline Stage
3- Incubation stage
A. 1,2,3,4,5
B. 5,4,3,2,1
C. 4,3,2,1,5
D. 3,4,2,1,5

6. What is the prevention of head lice?
A. Do not share comb
B. Clean the bed sheets
C. Take a bath everyday
D. Use one towel for the whole family

7. Which preventive practice is NOT included for COVID 19?
A. Perform hand hygiene
B. Prevent breeding of insects
C. Wear mask and face shield properly
D. Keep distance at least 1 meter from the person/sick person

8. What is the preventive measure of measles?
A. Do not share comb
B. Should not attend to school
C. Prevent breeding of mosquitos
D. Ensure all food is adequately cook especially high-risk food like shellfish

9. These are the preventive measures EXCEPT
A. Perform hygiene properly
B. Use your own personal things
C. Eat clean and well-cooked food
D. Wait until the Barangay in-charge cleans your own surrounding.
Division

10. What are the two modes of transmission?
A. Direct and Indirect
B. Contact and Droplet
C. Airborne and droplet
D. Food/water-borne and vector borne
COBA CHA

11. What usually causes a very itchy rash that often makes a pattern in the shape
of a ring?
A. acne
B. jock itch
C. ring worm
D athlete’s foot

12. What disease grows best in warm, wet places, such as the area between
toes?
A. acne
Bjock itch
C. ring worm
D. athlete’s foot
De

13. Which disease is usually caused by the following factors: dirt, excess oil, and
unhealthy lifestyle?
A. acne
B. jock itch
C. ring worm
D. athlete’s foot

14. Which from these diseases is slightly contagious, and you can spread them to
the different parts of your body by touching them?
A. acne
B. warts
C. jock itch
D. ring worm
15. What statement describes a responsible student in terms of preventing a
disease such as COVID 19?
A. He covered his mouth with hands while sneezing.
B. She went home washed her hands for ten seconds.
C. He wore mask and walked with his arm on his friend’s shoulder.
D. She wore mask and face shield and stood meters away from other people
ion​

Answer:

1. What stage is called a recovery stage?

A. Illness stage

B. Prodromal stage

C. Incubation stage

D. Convalescene stage

2. Which stage has a specific severe signs and symptoms?

A. Illness Stage

B. Decline Stage

C. Incubation Stage

D. Prodromal stage

3. What is this stage when the signs and symptoms of the sick person slowly goes down?

A. Illness Stage

B. Decline Stage

C. Incubation Stage

D. Convalescene Stage

telin chy

4. What stage has non-specific signs and symptoms appearing?

A. Illness Stage

B. Decline Stage

C. Incubation Stage

D. Prodromal stage

5. Arrange the following stages of infection in chronological order.

1 – Convalescene stage

4- Prodromal stage

2- Illness stage

5- Decline Stage

3- Incubation stage

A. 1,2,3,4,5

B. 5,4,3,2,1

C. 4,3,2,1,5

D. 3,4,2,1,5

6. What is the prevention of head lice?

A. Do not share comb

B. Clean the bed sheets

C. Take a bath everyday

D. Use one towel for the whole family

7. Which preventive practice is NOT included for COVID 19?

A. Perform hand hygiene

B. Prevent breeding of insects

C. Wear mask and face shield properly

D. Keep distance at least 1 meter from the person/sick person

8. What is the preventive measure of measles?

A. Do not share comb

B. Should not attend to school

C. Prevent breeding of mosquitos

D. Ensure all food is adequately cook especially high-risk food like shellfish

9. These are the preventive measures EXCEPT

A. Perform hygiene properly

B. Use your own personal things

C. Eat clean and well-cooked food

D. Wait until the Barangay in-charge cleans your own surrounding Division

10. What are the two modes of transmission?

A. Direct and Indirect

B. Contact and Droplet

C. Airborne and droplet

D. Food/water-borne and vector borne

COBA CHA

11. What usually causes a very itchy rash that often makes a pattern in the shape of a ring?

A. acne

B. jock itch

C. ring worm

D athlete’s foot

12. What disease grows best in warm, wet places, such as the area between toes?

A. acne

B. jock itch

C. ring worm

D. athlete’s foot

13. Which disease is usually caused by the following factors: dirt, excess oil, and

unhealthy lifestyle?

A. acne

B. jock itch

C. ring worm

D. athlete’s foot

14. Which from these diseases is slightly contagious, and you can spread them to

the different parts of your body by touching them?

A. acne

B. warts

C. jock itch

D. ring worm

15. What statement describes a responsible student in terms of preventing a disease such as COVID 19?

A. He covered his mouth with hands while sneezing.

B. She went home washed her hands for ten seconds.

C. He wore mask and walked with his arm on his friend’s shoulder.

D. She wore mask and face shield and stood meters away from other people on

#HikariSquad

#CarryOnLearning

Answer:

1 C

2 A

3 D

4 D

5 C

6 B

7 B

8 A

9 C

10 B

11 A

12D

13B

14D

15C

gambare gambare

What I Know Try this. Here are some parts of

Ask: What I Know Try this. Here are some parts of the story from “The Swan’s Gift” by Brenda Seabrook. Choose which event below can be associated to each part of the story. Write only the letter that corresponds to the event. Do this in your notebook.
A. Then one spring, the rains didn’t fall and Anton’s wheat died in the field.

B. His feet were numb and his breath rasped in the freezing air.

C. Anton could not look away. The swan’s white feathers gleamed against the dark water.

D. Suddenly, the juices flowed in Anton’s mouth. He could taste succulent roasted swan.

E. Hours seemed to pass and Anton could feel his own heart beating.

F. He was so tired to go back home. He bowed his head with sadness for his family

G. Anton showed her the sledge. “But how did you get it? Did you turn to robbery? ” she asked.

H. Anton and Rubina woke the children even though it was the middle of the night, and they all eat at the table.

I. Anton and Rubina prospered for they used their diamonds wisely and well.

J. Sometimes, when Anton was alone in the forest, the image of the swan rose before him.

____1. It was Jillian’s first day in her new school, she was so nervous the whole time.
____2. Greg remembered the time when his father arrived from abroad very early that day and their mom woke them up from their sleep.
____3. El Niño lasted for 18 months in the Philippines and officially ended in July 2016.
____ 4. Chris sympathized with the OFW who were stranded due to COVID 19

lockdown, he suddenly thought of his mother.

____ 5. Martin’s neighbour won a million from a local lottery but after several months

all their properties have disappeared.

____ 6. Fidel has asthma, and has difficulty in breathing.

____ 7. While watching a video, an advertisement of food popped up. Suddenly

Roxanne felt very hungry.

____ 8. Dina sometimes imagines that her younger sister was with her every time she

goes to the mall.

____ 9. The audience including Mike was stars trucked with the Black Pink pop

group. He cannot take his eyes away from the Korean ladies.

____10. Percy brought home a new bicycle. His mother asked him so many questions

about it.

I need this napo sorry po kung mahaba nonsense answer will be reported ​

1.A

2.G

3.D

4.F

5.H

6.B

7.C

8.E

9.I

10.J

Due to COVID-19. Reyes' family plan to budget their meals

Ask: Due to COVID-19. Reyes’ family plan to budget their meals in one whole week. So Aling Maria, who has a quarantine pass, went to Maranding Public Market and bought 2.5 kg of beef at P290.50 per kilo, 3.5 kg of chicken at P165 per kilo and 4 kg of pork at P175.75 per kilo

. How much was their daily food expenses?

What is asked?

What are given facts?

What operation to be used?

What is the number sentence?

Solve and label your answer?​

Answer:

hndi ko din gets

Step-by-step explanation:

pasensya na

2,006.75 php sana po makatulong

Not only you can get the answer of what if whole family has covid, you could also find the answers of Due to COVID-19., A. The following, What I Know, Which of the, and Instructions: Answer the.