What How Much Mean In Math

Posted on

If you are looking for the answer of what how much mean in math, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding what how much mean in math. Read it below.

amethyst geodes formed sciencing

4. Marci’s exam scores for her last math class were

Ask: 4. Marci’s exam scores for her last math class were 79, 86, 82, and 94. What would the mean of these values would be? *

A. 341
B .168
C. 85.25
D. 84
5. Marci’s exam scores for her last math class were 79, 86, 82, and 94. What would the median of these values would be? *

A. 341
B. 168
C. 85.25
D. 84
6. Which is NOT equivalent to 12/15 ? *

A. 4/5
B. 16/20
C. 36/45
D. 10/12
7. What is 2/3 + 4/9 = _____ (in simplest form) *

A. 5/12
B. 30/27
C. 1 1/9
D. 1 3/27
8. Martha spent 5/9 of her allowance on food and shopping. What fraction of her allowance had she left? *

A. 1
B. 4/9
C. 5/9
D. 6/9
9. 3/5 of a group of children were girls. If there were 24 girls, how many children were there in the group? *

A. 6
B. 12
C. 16
D. 40
10. A taco recipe called for 2/3 cup of cheese per taco. If Andrew wanted to make 3 tacos, how much cheese would he need? *

A. 1/3 cup
B. 2/3 cup
C. 1 1/3 cup
D. 2 cups
11. At the animal shelter 4/6 of the animals are cats. Of the cats 1/2 are male. What fraction of the animals at the shelter are male cats? *

A. 1/3
B. 2/3
C. 4/3
D. 5/3
12. Rachel rode her bike for one-fifth of a mile on Monday and two-fifths of a mile on Tuesday. How many miles did she ride altogether? *

A. 1/5
B. 2/5
C. 3/5
D. 4/5
13. It took Nick five-thirds of an hour to complete his math homework on Monday, three-fourths of an hour on Tuesday, and five-sixths of an hour on Wednesday. How many hours did he take to complete his homework altogether? *

A. 8/12
B. 13/12
C. 3 1/4
D. 3 4/5
14. Dina added five-sixths of a bag of soil to her garden. Her neighbor Natasha added eleven-eighths bags of soil to her garden. How much more soil did Natasha add than Dina? *

A. 13/24
B. 20/24
C. 33/24
D. 14/24
15. Maria spent 1/3 of the money her grandparents gave her on an adventure book. She also spent 1/9 of the money on a bag of candy. What fraction of the payment has Maria spent? *

A. 1/3
B. 4/9
C. 5/9
D. 7/9
16. What is the decimal of 3 1/2? *

A. 3.2
B. 3.3
C.3.4
D. 3.5
17. What is the fraction form of 5.35? *

A. 5 1/2
B. 5 1/5
C. 5 7/10
D. 5 7/20
18. What is the sum of 2 1/4 and 3 2/5 in decimal form? *

A. 5.35
B. 5.13
C. 5.20
D. 5.65
19. What is the difference of 4.5 and 2.75 in fraction form? *

A. 1 1/2
B. 1 2/5
C. 1 3/4
D. 1 3/5
20. What is the product of 12/16 and 30/42 in decimal form? *

A. 0.36
B. 0.43
C. 0.54
D. 0.63​

Answer:

4.c

5.a

6.d

7.a

8.a

9.c

10.d

11.b

12.d

14.b

15.c

16.a

17.a

18.b

19.c

20.a

What does "how much" mean in Math?Is it addition,subtract,multiply or

Ask: What does “how much” mean in Math?
Is it addition,subtract,multiply or division?​

Answer:

it is ADDITION

Step-by-step explanation:

#CARRYONLEARNING! FIGHTING!

ENGLISH 4 QUARTER 1 Week 2 Day 1-3 Let's Learn

Ask: ENGLISH 4 QUARTER 1 Week 2 Day 1-3 Let’s Learn This MELC: Use a dictionary in getting the meaning of words In the previous week, you leamed about the parts of a simple paragraph. Today, you will learn on how to use a dictionary. Let’ Try This A Wonderful Book Mary Jane T. Ganggangan One afternoon, Jan and Christine were busy doing their assignment. Christine: Kuya Jan, will you please help me with my assignment? Jan: Sure, what is it, Christine? Christine: Our teacher in Math gave us some words and we have to give their meanings The words are multiplier, product, dividend and quotient. Jan: That’s easy. A dictionary will help us find the meaning of those words. Christine: How do we use a dictionary? There are a lot of words written in it. Jan: You have to remember this Christine, the words listed in the dictionary are called entry words. All the entry words are listed in alphabetical order and in dark print. Christine: But there are still hundreds of words under a letter. Jan: In every page of the dictionary, you will find two words on top to help you find the words faster. These are called guide words. Come, I’ll show you how to do it. Christine: Thank you so much, brother. Now I know that a dictionary is a useful book! Why is Christine asking for help? a ssignment What helps you find the meaning of words? math How are the words arranged in a dictionary? What words in the dictionary help us locate the words on a page faster? What information does one get from a dictionary? . .​

Answer:

Pic. na lang po nyo para maintindihan

Explanation:

Mahaba po kasi di maiintidihan

Answer:

In addition to its basic function of defining words, a dictionary may provide information about their pronunciation, grammatical forms and functions, etymologies, syntactic peculiarities, variant spellings, and antonyms.

PLEASE PASAGOT ToT Kaylangan na namin Ibrainliest kita HUHUHUHUSANA COMPLETO

Ask: PLEASE PASAGOT ToT Kaylangan na namin Ibrainliest kita HUHUHUHU

SANA COMPLETO AT TAMA HUHUHU

15 Solution & Answer: 390 39=13 minutes
16 Ler had P150. She spent P48 for spaghetti and Php 12 for the drinks. What percent of her money was
17 Kate has a 15% mistake in a 60-item test. How many mistakes does Kate have in the test?
D. 40%
A 30%
B. 50%
C. 60%
D. 20
B. 12
C. 15
A 9
18.) What percent of 20 is 5?
A. 20%
B 25
C 30%
D. 35%
nor Mr. Quinay’s money is not enough to buy a cellphone at P7,000 Mrs. Quinay gives him 30% of the cos
B. P2.000
C P1800
D. P1500
C. 50
D. 55
R 250
DP720
money does he receive from his wife?
A P2.100
20 A grade six class went on a field trip. Only 60% or 30 pupils joined the activity. What was the cla
A. 40
Selma bought a blouse with 20% discount
. How much did she pay if the tag price of the blouse was
AP420
F680
22. Elvie bought a dress for P550 at 20% discount What was the original price?
A. P750
8. P780,50
CF650 $ $ D. P687.50 .
23. A salesman sells a car for P960.000. If he receives a commission of 15%, how much will be his com
A. P144,000
B. P140,000 C. P145,000 D. P150,000
24-25. DIRECTION. Read and analyze each sentence inside the boxes. Create practical word proble
from the sentences given, then solve for the reasonable answer
36 pupils attended the meeting of the Math Club
What percent of the class attended the meeting?
In a Grade 6 class of 40 pupils,
24. Problem:
25. Solution & Answer:
26. The following statements about exponential notation are correct except
A. In 6°, 6 is the base and 3 is the exponent.
8.42 is the exponenua tontor 4 x
C. Smeans S multiplied by 2.
D. 54 means 5 is multiplied by itself four times
n an exponential notation, what is the base?
A. It is the number that is being multiplied repeatedly
B. It is the number that is being added repeatedly.
C. I fells the number of times the exponent is multiplied.
D. It tells the number of times the exponent is added

Answer:

1.a 2.c 3. c 4.a 5.d 6.b 7. a 8. d

A bat and a ball cost one dollar and ten

Ask: A bat and a ball cost one dollar and ten cents in total. The bat costs a dollar more than the ball. How much does the ball cost?
Was your answer 10 cents? That would be wrong!

The Answer: The ball costs 5 cents.

Explanation: When you read the math problem, you probably saw that the bat and the ball cost a dollar and ten cents in total and when you processed the new information that the bat is a dollar more than the ball, your brain jumped to the conclusion that the ball was ten cents without actually doing the math. But the mistake there is that when you actually do the math, the difference between $1 and 10 cents is 90 cents, not $1. If you take a moment to actually do the math, the only way for the bat to be a dollar more than the ball AND the total cost to equal $1.10 is for the baseball bat to cost $1.05 and the ball to cost 5 cents.

Imagine you’re on a game show, and you’re given the choice of three doors: Behind one door is a million dollars, and behind the other two, nothing. You pick door #1, and the host, who knows what’s behind the doors, opens another door, say #3, and it has nothing behind it. He then says to you, “Do you want to stick with your choice or switch?”

So, is it to your best advantage to stick with your original choice or switch your choice?

Most people think the choice doesn’t matter because you have a 50/50 chance of getting the prize whether you switch or not since there are two doors left, but that’s actually not true!

The Answer: You should always switch your choice!

The Explanation: When you first picked one of the three doors, you had a 1 in 3 chance of picking the door with the prize behind it, which means you had a 2 in 3 chance of picking an empty door. What people get wrong here is thinking that because there are only two doors left in play, you have a 50% chance your first choice was correct. In actuality, your chances never changed.

In a lake, there is a patch of lily pads. Every day, the patch doubles in size. If it takes 48 days for the patch to cover the entire lake, how long would it take for the patch to cover half of the lake?

The tempting answer here is 24, but you’re wrong if that’s your final answer!

The Answer: The patch would reach half the size of the lake on day 47.

Explanation: With all the talk of doubling and halves, your brain jumps to the conclusion that to solve the problem of when the lily patch covers half the lake, all you have to do is divide the number of days it took to fill the lake (48) in half. It’s understandable but wrong.

The problem says that the patch DOUBLES in size every day, which means that on any day, the lily patch was half the size the day before. So if the patch reaches the entire size of the lake on the 48th day, it means the lily pad was half the size of the lake on day 47.

Answer:

thanks for points I already know this and have a good day!

I.chose the leter of the correct answer. 1.it is the

Ask: I.chose the leter of the correct answer. 1.it is the amount deducted from the original price.
A.commission
B.discount
C.principal
D.in
2.24/8 = N/17 find the missing element in the proportion.
A.51
B.39
C.28
D.94
3.krystel got 80% of 60 items correct in a math test. How many did he get?
A.54
B.14
C.48
D.12
4.the grade VI class harvested 18 kilograms or radish in the garden.if 9 kilograms were sold, what percent  of the harvest was not sold?
A.9%
B.25%
C.20%
D.50%
5.46%,56%,51%,61%,56%,___,___,___.study the series of rates.what are the next three numbers? A.66%,61%,71%
B.71%,76%,81%
C.41%,51%,56%
D.36%,41%,51%
6.it always comes with the percent symbol.
A.principal
B.rate
C.percentage
D.time
7.thirty percent of forty pupils say math is their favorite subject.how many like math? What is missing?
A.base
B.percentage
C.rate
D.discount
8.it is the quantity which is a part of the total number.
A.commission
B.rate
C.principal
D.percentage
9.rename 3/5 as percent.
A.60%
B.20%
C.30%
D.50%
10.what do two equal ratios form? A.percentage
B.commission
C.proportion
D.sum
11.shura used 9 eggs for 4 omelets.how many eggs will she  need for 12 omelets?
A.27
B.4
C.13
D.36
12.it is the COMPARISON of two quantities.
A.whole number
B.graph
C.decimal
D.ratio
13.36 is 20% of N. What is N?
A.73
B.180
C.192
D.97
14.phoebe bought a set of dinner plates marked P1 500 but with a 45% discount. How much did she pay for the set? What is the hidden question?
A.what is the tag price?
B.how much did she pay for the set? C.how much us the discount?
D.what is the rate of discount?
15.a box contains 320 marbles. Ten percent of the marbles are red. How many  are red marbles?
A.32
B.10
C.27
D.45
16.it is the amount earned for the use of money.
A.principal
B.discount
C.interest
D.commission
17.brunei has a population of 350,000.this is about 50% of the population of ilocos sur. What is the population of ilocos sur ? A.700,000
B.357,000
C.200,000
D.175,000
18.to put up a grocery store, mr. And mrs. Alegado borrowed one million at a rate of 18% per year for three years. What is the total amount they will pay in the bank? What is the number sentence? A.P1,000,000 +[(P1,000,000× 0.18)×3]
B.(P1,000,000/18×3)
C.P1,000,000-[P1,000,000×0.18)×3] D.P1,000,000-(0.18×3)
19.aside from colon,what else can be used to write ratios?
A.quotation mark
B.period
C.fraction line
D.hyphen
20.Edwin borrowed P75,000 from a bank that charges 6% interest per month.if the bank deducts the interest from the loan,how much did edwin receive on his loan? What operations should be used? A.multiplacation and division
B.addition and subtraction C.multiplacation and subtraction D.addition and division
21.one hundred fifty out of 375 intermediate pupils regestered as members of the math club.what percent of the pupils are members of the math club?
A.40%
B.25%
C.20%
D.70%
22.to make sweetened ‘langka’, how much sugar does ahe need? What is the number sentence?
A.14:6:N:35
B.6:14:N:35
C.6:35:14:N
D.N:6:14:35
23.it means per hundred or hundredths.it is a ratio which compares a number with 100.
A.proportion
B.percent
C.franction
D.decimal
24.rendie got 7 correct answers for every 10 items.
How many did she get in 60 items? A.42
B.70
C.17
D.18
25.grace makes flowers out of colored papers.for every two pieces of colored paper,she makes eleven flowers.what are the two quantities being compared? A.flowers and papers
B.papers and two
C.grace and papers
D.grace and flowers
26.N% of 95 is 19. What is N? A.percentage
B.ratio
C.base
D.rate
27.48 is 75% of what number?
A.64
B.92
C.54
D.78 ​

brainliest ko yung best answer

Answer:

1.b 16.a

2.a 17. d

3.c 18.b

4.a 19.c

5.a 20.c

6.c 21.a

7.c 22.c

8.d 23.d

9.a 24.a

10.c 25.a

11.d 26.d

12.c 27.a

13.b

14.b

15.a

15 soublema dilew nagy minte can anna type 390 Words15

Ask: 15 soublema dilew nagy minte can anna type 390 Words
15 Solution & Answer: 390 39=13 minutes
16 Ler had P150. She spent P48 for spaghetti and Php 12 for the drinks. What percent of her money was
17 Kate has a 15% mistake in a 60-item test. How many mistakes does Kate have in the test?
D. 40%
A 30%
B. 50%
C. 60%
D. 20
B. 12
C. 15
A 9
18.) What percent of 20 is 5?
A. 20%
B 25
C 30%
D. 35%
nor Mr. Quinay’s money is not enough to buy a cellphone at P7,000 Mrs. Quinay gives him 30% of the cos
B. P2.000
C P1800
D. P1500
C. 50
D. 55
R 250
DP720
money does he receive from his wife?
A P2.100
20 A grade six class went on a field trip. Only 60% or 30 pupils joined the activity. What was the cla
A. 40
Selma bought a blouse with 20% discount
. How much did she pay if the tag price of the blouse was
AP420
F680
22. Elvie bought a dress for P550 at 20% discount What was the original price?
A. P750
8. P780,50
CF650 $ $ D. P687.50 .
23. A salesman sells a car for P960.000. If he receives a commission of 15%, how much will be his com
A. P144,000
B. P140,000 C. P145,000 D. P150,000
24-25. DIRECTION. Read and analyze each sentence inside the boxes. Create practical word proble
from the sentences given, then solve for the reasonable answer
36 pupils attended the meeting of the Math Club
What percent of the class attended the meeting?
In a Grade 6 class of 40 pupils,
24. Problem:
25. Solution & Answer:
26. The following statements about exponential notation are correct except
A. In 6°, 6 is the base and 3 is the exponent.
8.42 is the exponenua tontor 4 x
C. Smeans S multiplied by 2.
D. 54 means 5 is multiplied by itself four times
n an exponential notation, what is the base?
A. It is the number that is being multiplied repeatedly
B. It is the number that is being added repeatedly.
C. I fells the number of times the exponent is multiplied.
D. It tells the number of times the exponent is added​

Answer:

Tanong moren sa pagong huh

35.) What is the sum of the measures of the

Ask: 35.) What is the sum of the measures of the interior angles of a triangle? 36.)These are coplanar lines that do not intersect.
37.) If two coplanar lines intersect, then the pairs of adjacent angles formed are 38.) Which triangle congruence postulate states that “if all sides of a triangle are congruent to the corresponding sides of another triangle, then the triangles are congruent”
39.) An angle bisector divides an angle into how many congruent angles?
40.)What is the slope of the line perpendicular to y = -2x + 3?
41.)The scores of 7 students in Math quiz are as follows: 10, 12, 9, 14, 20, 11 and 15. What is the mean of the scores?
42.)Refer to item 41. If the score of the 8th student is 13, then what is the mean score?
43.) What is the median score of 3, 2, 6, 5, 8, 8, 9, 4, 4?
44.) What is the mode of the scores 4, 5, 8, 8, 8, 10, 11, 11, 12, 12, 15?
45.) Eight students took a 50-item college entrance examination and their scores were as follows: 47, 32, 35, 44, 21, 28, 25, 40. What is the median of the scores? 46.) What is the probability of getting red marbles when there are 3 green marbles, 5 red marbles and 2 blue marbles inside the box?
47.)The local weather forecaster said that there is a 10% chance of rain today. What is the probability that it will not rain today?
48.) When you roll a die once, what is the probability that the number is not 4? 49.) There are 50-ticket draw for winning the brand new motorcycle prize, Julian’s name was written o 30 tickets. What is the probability that he would win?
50. )What is the probability of getting a head when a coin is tossed once?

Thank you very much <3​

Answer:

35. 180°

36. Parallel lines

37. supplementary

38. SSS postulate

39. 2

40. ½

41. 10

42. ?

43. 5

44. 8

45. 33.5

46. ?

47. 90%

48. ⅙

49. ⅗

50. 50%

Hope it helps☺️

Anyone?… Help? :/Directions: Each sentence has context clues to help

Ask: Anyone?… Help? :/
Directions: Each sentence has context clues to help you figure out the

meaning of the highlighted word. Circle the correct meaning of each

highlighted word.

1. The parking lot was so congested. It took me half an hour to get out !

A. empty B. crowded C. hot D. cold

2. Roger was envious of his big brother’s new laptop.

A. happy B. jealous C. comfortable D. tired

3. Sometimes, the easiest way to get to a remote barangay is by boat. What

does remote mean in the sentence?

A. nearby

B. next door

C. far from other places

D. across town

4.The president has an enormous problem to solve?

A. big B. small C. black D. soft

5. The group used to mock their colleague until they realized how much

they hurt his feelings.

A. to love and enjoy the company

B. to build or create

C. to ask forcefully

D. to tease or make fun of

6. What do you think the capitalized word means in the following sentence?

The most tragic part of their generation was the pandemic, which caused

many people to lose their loved ones.

A. healthy, enjoyable

B. fantasy, dream

C. disastrous, awful

D. extremely happy

7. What does the word “avid” mean in the sentence below?

Roberto is an avid reader who loves books.

A. focused B. eager C. skillful D. unwilling

8.The twins like to confuse their parents by switching places at the dinner

table.

A. play with

B. hide from

C. try out

D. mix up

9. The farmers’ crops were plentiful in spite of the pandemic situation.

What does plentiful mean?

A. very big

B. dead

C. more than enough

D. reduced

10. Ms. Go, our Math teacher told us to reduce the fractions to the lowest

term. What does reduce mean?

A. make bigger

B. make smaller

C. enlarge

D. upgrade​

Explanation:

1. B

2. B

3. C

4. A

5. D

6. ?

7. B

8. D

9. C

10. B

Answer:

1. B crowded

2. B jealous

3. A nearby

4. A big

5. A

6. C

7. A focused

8. D mix up

9. A very big

10. A make bigger

A Encircle the letter of the correct answer1. When one

Ask: A Encircle the letter of the correct answer
1. When one finds what percent one number is of another, he looks for
A base
B. percentage
C. rate
D. ratio
2. When a part of a number is known and the rate is given means solving
for
D. ratio
A. base
B. percentage
C. proportion
3. 16 is 25% of 64. The percentage in the problem is
A. 41
B. 25%
C. 64
D. 16
4. Two of the 50 pieces of tomatoes in the basket are rotten. This is 4% of all
the tomatoes in the basket. Which is the rate?
A 50
B. 2
C. 4%
D. 48
5. Seven of the 35 boys in the class wear eyeglasses. 20% of the boys wear
eyeglasses. Which is the percentage?
A. 20%
B. 7
C. 35
D. 40
B. Answer the following word problems.
1. Melinda sold 75 pieces of ripe mangoes. 25 mangoes were left unsold. What
percent of the mangoes were sold?
2. Reginald answered 60 exercises in his Mathematics books. If 54 of these are
correct, what percent are correct?
3. There are 48 pupils in the class of Mrs. Dames. She assigned 25% of the pupils
to decorate the Math garden. How many pupils decorated the garden?
4. Three out of 10 pupils trained competed in the MTAP Math Challenge. What
percent of the pupils trained did not join the contest?
5. Therese is saving money to buy a gift for her mother. She already saved P200
which is 40% of the cost of the gift. How much is the total cost of the gift?

ÒwÓ​

Answer:

A

1. C

2. B

3. D

4. C

5. B

B

1. 66.66%

2. 90%

3. 12

4. 70%

5. 500

lagyan mo nalang po ng label yong B. baka kasi mamali pag wala. hope it helps

Not only you can get the answer of what how much mean in math, you could also find the answers of A bat and, A Encircle the, 35.) What is, 4. Marci’s exam, and I.chose the leter.