Top Best Effective Leaders

Posted on

If you are looking for the answer of top best effective leaders, you’ve got the right page. We have approximately 3 FAQ regarding top best effective leaders. Read it below.

qualities    great leader  economic times

1. Multiple Choice. Direction: Read each item carefully. Choose the

Ask: 1. Multiple Choice. Direction: Read each item carefully. Choose the best answer.
1. Constantly finding fault in the other partner will result in negative feelings and resentment.
a. Criticism
b. Denial
c. Conflict
d. None of the Above (NOTA)
2. The leader is not afraid to show his or her weakness, reveals his human side without fear.
a. authenticity
b. significance c. excitement d. All of the above
3. This type of leadership is about motivating and inspiring other people to reach for higher goals.
a. heroism
b. love
c. ingenuity
d. NOTA
4. A graphical map of a family’s history that traces and illustrates patterns in its structure and
characteristics using special symbols.
a genogram
b. career plan c. profiling
d. NOTA
5. It takes as top priority among the majority of families after basic necessities are met.
a. health
b. education
c. beauty
d. All of the above
6. “Yes I Can!” “Kaya ko ito”.
a. self-confidence b. motivation
c. personal skills d. All of the above
7. Skills, values, interests, and personality characteristics are analyzed and matched with job
factors or an occupational profile..
a. trait factor
b. psychological factor c. decision d. NOTA
8. A stronger basis for liking another person than similarity.
a. reciprocity
b. similarity
c. transference effect d. All of the above
9. A type of leader is usually the visionary, the one who believes results can be achieved.
a. why
b. how
c. what
d. NOTA
10. That lovely moment when someone understands and validates us.
a. commitment
b. love
c. Intimacy
d. All of the above
Tre reise pood och sentence narefully and determine whether the statement is true false​

Answer:

1.b

2.a

3.d

4.c

5.a

6.a

7.b

8.d

9.c

10.c

I hope makatulong

II. Source of Information _____ 8. It refers to the

Ask: II. Source of Information

_____ 8. It refers to the process of organizing ideas as how they should appear in an essay. It also helps the writer limit ideas, so that he/she will not depart from the essay’s central idea.
A. primary source C. main topic
B. secondary source D. outlining
_____ 9. “The Philippines’ Rabiya Mateo failed to make it to the Top 10 of the 69th Miss Universe”. What kind of primary source does the text represent?
A. newspaper C. autobiography
B. journals D. speeches
_____ 10. All of these are examples of primary sources, EXCEPT:
archives C. reviews
newspaper D. journals
_____ 11. The most important or central thought of a reading selection. It also includes what the author wants the reader to understand about the topic he or she has chosen to write about.
A. introduction C. synthesis
B. conclusion D. main idea
_____ 12. “Forrest Gump” is one of the best movies of all time, guaranteed. I really just love this movie and it has such a special place in my heart. The performances are just so unforgettable and never get out of your head. The characters, I mean the actors turned into them and that’s what got to me. The lines are so memorable, touching, and sometimes hilarious.”—Ellaine. What kind of secondary source does the text represent?
A. textbook C. article
B. review D. documentaries
_____ 13. All of these are examples of secondary sources, EXCEPT:
A. autobiography C. documentaries
B. textbooks D. reviews
What makes an effective leader? To be sure, no one characteristic or trait defines an effective leader. It is true, however, that effective leaders get the most out of employees or group members by holding them to very high standards or expectations. Setting high standards increases productivity because people tend to live up to the expectations set for them by superiors. This is an example of the Pygmalion effect, which works in a subtle,
often unconscious way. When a managerial leader believes that a group member will succeed, the manager communicates this belief without realizing that he or she is doing so. Conversely, when a leader expects a group member to fail, that person will not usually disappoint the manager. The manager’s expectation of success or failure becomes a self fulfilling prophecy. Thus it pays for a manager to expect the best from employees.
(Adaptedfrom Andrew J. DuBrin, Leadership 4/e, © Cengage Learning.)
_____14. What is the main idea of this passage?
A. Called the “Pygmalion effect” i.e. expect the best and you’ll get it
B. People are likely to live up to a manager’s or superior’s expectations
C. Effective leaders encourage a high level of performance by expecting the best from their employees
D. Leader who expects the best gets high achievement

Those cuddly stuffed animals called teddy bears seem to have been around forever. But actually the first teddy bears came into being when President Theodore “Teddy” Roosevelt showed himself too much of a sportsman to shoot a staked bear cub. In 1902, Roosevelt visited Mississippi to settle a border dispute. In Roosevelt’s honor, his hosts organized a hunting expedition. To make sure that the president would bag a trophy, they staked a bear
cub to the ground so that Roosevelt’s shot couldn’t miss. To his credit, Roosevelt refused to shoot the bear. When the incident was publicized, largely through political cartoons, a Russian candy store owner named Morris Michtom made a toy bear out of soft, fuzzy cloth and placed it in his shop window with a sign reading “Teddy’s Bear.” The bear was a hit with passersby, and teddy-bear mania spread rapidly throughout the country. Soon, Teddy’s bear was the country’s most popular toy, the teddy bear.
_____15. What is the main idea of this passage?
A. In 1902, Roosevelt went to Mississippi and was the guest of honor at a hunting expedition
B. The name “Teddy Bear” is derived from President Theodore Roosevelt
C. After story got publicity via political cartoons, candy store owner created Teddy’s bear
D. The bear was a hit, and everyone wanted one

Answer:

8. D

9 A

10 C

11 A?

12 B

13 A

14 D

15 B

1. What is a definition paragraph? *1 pointA. A paragraph

Ask: 1. What is a definition paragraph? *
1 point
A. A paragraph developed by breaking down a larger subject into smaller parts
B. A paragraph developed by exploring similarities and differences between two or more things
C. A paragraph developed with examples
D. A paragraph developed through explanation of the meaning of a word or a phrase
2. What summarizes the details in the paragraph? *
1 point
A. Topic sentence
B. Topic
C. Outline
D. Map
3. Which of the following best describes transitions? *
1 point
A. Journal entries
B. Words, phrases, or sentences that link ideas
C. Types of outlines
D. Punctuation marks
4. What is the main point of the description? *
1 point
A. Dominant impression
B. Sense word
C. Spatial position
D. Time sequence
5. Which of the following modes of paragraph development mean to organize descriptions from first to last? *
1 point
A. Spatial position
B. Time sequence
C. Similar types
D. Sense words
6. To get to the point of a narrative, which of the following is not a question to ask? *
1 point
A. What did I learn?
B. What emotion did it make me feel?
C. Did it change me?
D. What is the next step?
7. Which of the following is not a rule for narration? *
1 point
A. Pick a big topic.
B. Be interesting.
C. Stay in order.
D. Be clear.
8. Which of the following is a major flaw in an exemplification/classification? *
1 point
A. Overlap in the categories
B. Use of the same criterion throughout
C. Division into more than ten groups and subgroups
D. Categories with different numbers of subdivisions
9. Last year was the first time I had ever been the new kid at school. For the first four days I was completely alone. I don’t think I even spoke to a single person. Finally, at lunch on the fifth day, Karen Watson approached me and sat down next to me. Even though I was new, I had already figured out who Karen Watson was. She was popular. Pretty soon all of Karen’s friends were sitting right there next to me. I never became great friends with Karen, but after that, it seemed like all sorts of people started becoming my friend. You cannot convince me that Karen did not know what she was doing. I have a great respect for her and I learned a lot about what a true leader is. What pattern of paragraph development is used in this example? *
1 point
A. Narrative
B. Process.
C. Descriptive
D. Argumentative
10. In front of me on the table sat a beautiful pure white bowl, simplistic in design, hiding a decadent surprise inside. In the bowl was hidden something that was not so pure, however, the irresistible indulgence was worth every calorie that I knew it contained. As I looked inside I saw on the bottom of the bowl a hot, tender brownie loaded with macadamia nuts. I knew from past experience that the nuts had a creamy and smooth texture, almost like white chocolate. On top of the brownie were two firmly packed scoops of ice cream, laying side by side, each one a different flavor. What pattern of paragraph development is used in this example? *
1 point
A. Classification
B. Description
C. Process
D. Cause and Effect

need napo ng help sana may tumulong :<​

Answer:

1.d

2.a

3.b

4.a

5.a

6.c

7.a

8.a

9.a

10.b

Not only you can get the answer of top best effective leaders, you could also find the answers of 1. What is, 1. Multiple Choice., and II. Source of.