Things Who Start With E

Posted on

If you are looking for the answer of things who start with e, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding things who start with e. Read it below.

wellspring  worksheets

Choose the letter of the best answer. Write the letter

Ask: Choose the letter of the best answer. Write the letter on a separate sheet of paper. 1. A person who starts a business and is willing to risk loss in order to make money, a. buyer b. seller c. entrepreneur d. manager 2. It is the person who buys goods or services from the seller. a. entrepreneur b. manager c. buyer d. seller 3. This person owns or manages the store or business establishment and offers goods, products, or service: those who need it. a. lawyer b. teacher c. buyer d. seller 4. It is manufactured following a process or grown and nurtured in order to be sold for a profit. a. demand b. product c. service d. profit 5. It is a facility supplying a public or market demand. a. establishment b. school c. factory d. canteen 6. Peanuts are abundantly grown in San Carlos City, Negros Occidental. The following are simple products be produced from peanuts. Which one is NOT? a. Soy sauce b. Peanut butter c. Peanut brittle d. Salted peanuts 7. In selling process, the first thing you must do is to a. conduct an opening party b. invite all people in the community c.conduct a survey of prospective and qualified buyers of the product d. request the services of an advertising agent S. In order to effectively promote your product in the buying process, you should first. a. understand the buying decision process c. conduct an opening party b. prepare for selling strategies d. invite all people in the community 9. The basic needs of a person are the following, except for. a. food b.jewelry c. clothing d. shelter 10. It is the basic necessity of a person. He/she cannot survive without them. a. demand b. wants c. needs d. likes 11. Which of the following is an example of an e-group?​

Explanation:

1.B

2.C

3.A

4.C

5.A

6.A

7.C

8.A

9.B

10.C

11.Where is the choices

1.) this describes how money you will need to start

Ask: 1.) this describes how money you will need to start a business.
2.) this refers to the assumed prices,figures and other things that you place on your financial plan
3.)this describes the relationship each of the financial figures in your plan .this section describes in more detail what you feel the financial situation of your business will be in the future.
4.)this explain where the money to be used for the business will come from. this section describes who will provide the funds for the project.
5.) this section shows how much profit you expect to make over the next months. it includes your own expectations of your sales ,expenses and income. it also includes a description of where the money for your business comes from and how it is used.

A. Major assumptions
B. Mode of production
C. Product
D. Total project cost
E. Time Frame
F. Source of funding
G. Utilities
H.financial statements
I.bank loan
J.Financial analysis

Answer:

25 thousand

yes

yes

Explanation:

I will use my money Ina good way and also telated to my business

A. Antagonist B. Protagonist C. Point of View D. Exposition

Ask: A. Antagonist
B. Protagonist
C. Point of View
D. Exposition
E. Plot
F. Conflict
G. Climax
H. Rising Action
I. Setting
J. Theme

1. It comes after the climax
when things or events begin to
work out.
2. It is considered as the base
or beginning of a story.
3. The phrase, “Don’t judge the
book by its cover,” is an example
of_ 4. This element is always
presented at the final part of the
story.
5. It is considered as the
essence of fiction.
6. This is the events that
happen in a short story.
7. It is the series of events
when things start to happen in the
story
8. This element of a short story
is known as the vantage point
used to narrate the story.
9. It is the most important
character in a story,
10. It is the character who
contends with the main character
in a short story.

Answer:

1.D.Exposition

2.G.Climax

3.J.Theme

4. Resulution

5.F.Conflict

6.E.Plot

7.I.Setting

8.C.Point of view

9.A.Antagonist

10.BProtagonist

Explanation:

#Carry on learning

#Stuudy on learning

Fill in the blanks with correct phrases. Choose from the

Ask: Fill in the blanks with correct phrases. Choose from the box below.

Set A

A. Golden chariot
B. Beautiful one
C. Sun god
D. Was admiring
E. Beautiful things
F. Three different powerful gods

Long, long ago only gods lived in this world;the earth, seas, and sky were ruled by 1. ______. the 2. ______, who ruled the sky, had a beautiful daughter, Luna, the moon. Luna enjoyed going around the heavens in her 3. ______. One day she found herself taking another path which led her outside her kingdom. She wandered on until she reached her eyes. As she 4. ______ the beautiful things around, a voice started her. It asked, ”Where has thou come from, most 5. ________? ”

Set B

A. Secret meetings
B. Immortal law
C. Sea caves
D. Was angered
E. Did not allow
F. Son’s disobedience

One day after one of their 1._________, Luna went back to the heavens full of joy. She was so happy that she told her secret to one of her cousins. The cousins, jealous of her beauty and her happiness, reported the affair to the sun god. The sun god 2.________ at his daughter’s disobedience to the immortal laws. He shut her in their garden and 3.________ her to get out. Then he sent a messenger to the sea god informing him that his son Mar disobey the 4.________. The sea god, who was also angered by his son’s disobedience, imprisoned him in one of his 5._______.

Kailangan ko na ngayon
Correct +brainliest
Wrong =report
Please pakisagot ng tama ​

Set A

1. Son’s disobedience the 2. Sun god , who ruled the sky, had a beautiful daughter, Luna, the moon. Luna enjoyed going around the heavens in her 3.Secret meetings . One day she found herself taking another path which led her outside her kingdom. She wandered on until she reached her eyes. As she 4. Was angered the beautiful things around, a voice started her. It asked, ”Where has thou come from, most 5. Did not allow ? “

Set B

One day after one of their 1.Sons disobedience, Luna went back to the heavens full of joy. She was so happy that she told her secret to one of her cousins. The cousins, jealous of her beauty and her happiness, reported the affair to the sun god. The sun god 2.Did not allow at his daughter’s disobedience to the immortal laws. He shut her in their garden and 3.Secret meetings her to get out. Then he sent a messenger to the sea god informing him that his son Mar disobey the 4.Sea caves .The sea god, who was also angered by his son’s disobedience, imprisoned him in one of his 5. Was angered

Directions: Identify the following types of informational/ factual text. Choose

Ask: Directions: Identify the following types of informational/ factual text. Choose the letter of your answer from the box. a. Factual Description f. Explanation Text b. Information Report g. Literary Nonfiction c. Factual Recount Time Order h. Procedural Text d. Discussion Text i. Expository Text e. Argumentative Text j. Persuasive Text 1. It includes background information and lists of arguments. Its purpose is to provide different points of view. 2. It has details that answer who, what, where, etc. It describes the events in sequential order. 3. Its purpose is to provide information about people, animals, things and events. It starts with a general classification or definition. 4. Its purpose is to describe a place or thing using facts. It systematically describes different aspects of the subject. 5. Provides evidence with the intent of influencing the beliefs or actions of the target audience 6. This typically includes claims, evidence and warrants to explain how the evidence is linked to the claims. 7. Includes shorter texts such as personal essays, speeches, opinion pieces, essays about art or literature, biographies, memoirs, journalism and historical, scientific, technical or economic accounts including digital sources written for a broad audience. Autobiographies, biographies, other narrative nonfiction, informational picture books and informational poetry often fit into this category. 8. Its main purpose is to explain how or why something happens. It starts with naming the topic and explains how the items relate to each other and to the topic. 9. Utilizes various text structures such as description, cause and effect, comparison and contrast, problem and solution, question and answer and temporal sequence. 10. Provides step-by-step guidelines that describe how to complete a task. They often include materials-needed sections and graphics that illustrate the process.​

1.made it to be a new day and get involved in the world

2.mindless violence in the world of the week

22. In a business SWOT stands for? A. Strengths, Wellbeing.

Ask: 22. In a business SWOT stands for? A. Strengths, Wellbeing. Opportunities. Threat B. Sudden. Weaknesses. Outstanding. Threats C. Social Ways of Overcoming Threats D. Strengths Weaknesses Oportung 23. A SWOT analysis looks at? A. The internal factors only B. Both internal and external factors C. The external factors only D. None of the above 24. In a SWOT analysis, which two ele nents are parts of the internal environment A Strength and threats B. Weaknesses and strengths D. Opportunities and threats D. Weaknesses and threats 25. Which of the following display the traits of a successful chef? A. They discourage employees creativity, E. They do things the way they were taught and do not change. E They are knowledgeable about many different foods and techniques G. They do not allow employees to provide input or decision in the work place. 26. The following are the importance of cookery EXCEPT A Promote self esteem B. Start culinary career D. Making money D. Improve cooking skills 27 An individual who would like to engage in any business must possss a str in his / her ab lity and capabilities in dealing with the different problems that encounter in running a business. A. Persistence B. Hardworking C. Self-confidence D. Commited 28. What trait is shown if the person knows how to handle unusual events that may​

Answer:

22.a

23.b

24.b

25.E2

26.d

27. d

28.

1. TRUE or FALSE. Circle your answer for each statement.

Ask: 1. TRUE or FALSE. Circle your answer for each statement. 1. I should always spend more money than I have because I can just ask others for the extra money. a. True b. False 2. Places where I can save money or get loans are banks, microfinance institutions, cooperative and savings groups. a. True b. False 3. Even if I have a little money, I can start keeping a record of what I have and what I spend it on. a. True b. False 4. I need to try to save so that I have money for emergencies or unexpected things that will happen. a. True b. False II. MULTIPLE CHOICE. Circle your answer for each statement. .1. When you need money, which is not a good way to get it: ne a. Asking friends or family b. Working c. Saving d. Stealing e. Borrowing 2. The safest place to save your money is: a. In the bank or savings group b. With a friend 3. You can save money by: a. Turning off lights or lamps in the house b. Walking instead of taking a motorcycle c. In a corner of the home d. saving is for people who worry too much c. Reusing containers to carry other things d. Fixing old clothes or shoes e. Using things that people have thrown away to make new things f. All of the above 4. Record-keeping and budgeting: a. Help you to look back (to know how much you are earning, how much you have spent, and how much you owe) b. Help you to look forward (planning what you spend so that it is less than what you earn). c. All of the above d. None of the above 5. When making a financial plan, I should consider the following questions: a. How much should I save? b. What should I spend less money on? c. How will I earn money? d. What should I do to look after myself when I get older and am no longer working? e. All of the above f. None of the above 6. To decrease what you owe to others: a. Do not borrow more money b. Speak to people you owe money to, to work out when you can pay them back c. Pay off any debt where people are charging you extra money on what you owe them d. Do not buy anything else or anything expensive while you still owe a lot of money e. All of the above​

Answer:

1. FALSE

2. TRUE

3. TRUE

4. TRUE

II.

1.D

2.A

3.A

hindi ko na maintindihan yung iba dikit dikit

2. What do you call a person who is able

Ask: 2. What do you call a person who is able to memorize the Quran in its entirety?
A Hafiz B. Ihram C. Imam D.Surah

3 Which of the following is NOT a part of ibadah?
A Praying every day
B. Giving of annual charity
C. Fasting during the time of Ramadan,
D. Undertaking a pilgrimage to Mecca once in a Muslim’s lifetime

4. What asserts that Allah is the only divinity and that he has relayed his will through Muhammad?
A.Hajj
B Salat
C. Sawm
D Shahada
E. Zakat

5. What is a tall structure or thin tower that is used to call the people to prayer inside a mosque?
A Adhan
B Minaret
C Muezzins
D. Wudu

6. What is an annual wealth tax that serves as just and lawful claim of the poor against the affluent ones?
A Haji
B Salat
C. Sawm
D. Shahada
E Zakat

7. What awaits to those people who became wealthy as a result of usurious activities and those who neglect the welfare of poor Muslims?
A Worldly sins
C Series of unfortunate events
B. Horrible fortune
D. Lavish spending that results to greed

8. How many days does the Muslim needs to fast during Ramadan?
A. 25 days. B. 28 days. C. 30 days. D. 45 days

9. Which of the following Muslims are NOT exempted from performing sawm?
A Small children
C. Those who are on a journey
B. Mothers nursing infants
D. Who has reached puberty

10. What represents the end of a journey because it is the symbolic point of origin of all creation wherein all things turn around it and from it all things radiate?
A. Hajj. B. Ihram. C. Kaaba D. Ramadan

11. What do you call the day the Islamic year starts?
А. Најј B. Hijra. C. Ihram. D. Sawm.

12. What is the twelfth month of the Islamic calendar wherein able-bodied Muslims perform the hajj or pilgrimage to Mecca?
A Dhu al-Hijj
B. ‘Id al-Adha
C. Id al-Fitr
D. Rabi al-Awai

13. What is the path of conduct that must be followed by all Muslims?
A Fiqh. B. Hadith. C.Quran. D.Shari’a

14. Which Muslims are traditionalists and are considered the orthodox of Islam as they endeavor to follow the original religion established by Muhammad and guided by the first four righteous caliphs?
A. Jihad. B. Shi’a. C. Sunnis. D. Sufis

15. What is the most important festival in the Muslim calendar marking the end of the pilgrimage season?
A Dhu al-Hijj
B. ‘Id al-Adha
C. Id al-Fitr
D. Rabi al-Awai​

Answer:

2.c

3.b

4.

Explanation:

yan lng kaya ko Sana makatulong

3-4 English 10 back the lives that had been lost,

Ask: 3-4 English 10 back the lives that had been lost, but surely, there are things we can do to save lives by doing what is right. It has started, continued, and, it will all end. And as it ends, we will live not just by the “New Normal”, we’ll become all NEW, and perfectly NORMAL. Cornprehension Questions: a. What is the main idea of the text? b. What is COVID-19? How did it affect the lives of every Filipino? c. When and where did it start? d. How will you help in solving the rapid spread of the virus? e. If you were in the situation of those who are infected by the virus, what would you feel? Would you feel hopeless? Brave? Or Positive? What’s New​

Answer:

The World as we knew it is gone, and for what feels like such a long time we have experienced so much hardship during this Pandemic. As we prepare to walk into the future we pray for the “new normal” to come. May our hearts be unified in You more than ever. May the tender moments of seeing someone again in person be all the more rich and treasured. May the reunions, interactions, and moments ahead be held in such intentionality and may we turn to You in sincere gratitude. Help us to come out of this Pandemic better, not bitter. Help us to become more considerate of others, more mindful of how we can help one another, and how we can serve You and Your children well. We thank You that no matter how dark the night may get, there is the hope of the dawn to come.

Explanation:

THANKS ME LATER

A Shrimp bagus,Pork, chicken shimpMino bangus, che0 Kangkong,aragraph below and

Ask: A Shrimp bagus,
Pork, chicken shimp
Mino bangus, che
0 Kangkong,
aragraph below and answer the following questions
whether you are starting or continuing on your road to soczes, there are werkers
help keep you on the path. Believe in yourself others, and believe in the process of You
here for a purpose. Second, kennepen mind Bea things that are and
Be wire to make changes. Therd, know when
need top
people who can assist you to specife when for help Fours, we your resou books,
mature exenances, wont travel that which
which is unteer Fit
and why you are here Remind yourself what it want to accomplish balance your There’s
was our’s weeper out of tony Body, mind and it need nurturing na dah
Lastly.cmember the storns
35. What is the type of the text?
Short story
& Poem
e Letter
D. Essay​

Answer:

ang gulo po pwede po paki ulit

Explanation:

hays na nosebleed tuloy ako kaka english

Not only you can get the answer of things who start with e, you could also find the answers of A Shrimp bagus,Pork,, 3-4 English 10, Choose the letter, 1.) this describes, and 2. What do.