Should I Eat Before Or After Exercise

Posted on

If you are looking for the answer of should i eat before or after exercise, you’ve got the right page. We have approximately 9 FAQ regarding should i eat before or after exercise. Read it below.

reasons   love wwes  iiconics fitness gurls magazine

Activity A. Identifying the topic sentence. In each paragraph below,

Ask: Activity A. Identifying the topic sentence. In each paragraph below, identify the topic sentence. Write your answers on a separate sheet of paper.

1. The best trip my family ever took was to Boracay Island in Aklan. We traveled by plane and it took us one and a half hour to reach our destination. The white beach is Boracay’s main tourist attraction. We did cliff diving, island hopping trips, parasailing, and snorkeling. I like the food best, especially the various seafood dishes. It was indeed the best adventure I ever had.

2. No one likes to eat with a dirty spoon, fork, and knife. It is very important to make sure that you wash the utensils before using them. Maintaining the cleanliness of utensils prevents the transmission of germs, viruses, and bacteria.

3. It is interesting to watch a seed grow into a vine or plant in just a few weeks.
Planting seeds and pulling weeds can be a good exercise for anyone. Then,after watching the plant grow and eventually bear fruits and vegetables, you can enjoy harvesting your own produce. Having your own garden can be fun and exciting.

4. Families should take a vacation at least once or twice a year. By doing so, they can spend quality time together without distractions from work and school. Also, during this time, members of the family can do activities together which are enjoyable and fun. Finally, during their time away, families can relax together freeing themselves from all sorts of stresses. Families need vacations together to relax, to do new activities and to enjoy each other’s company.

5. People should avoid drinking soda.It contains a lot of sugar which makes it an unhealthy drink. Also, soda has caffeine and other chemicals that are harmful to the body. For these reasons, people should never consume soda. Instead, substitute soda with fresh fruit juices, smoothies, teas, and water. Taking healthy drinks is a great way to look good, to feel better, and to stay healthy.

pa help namn mga III DOLO Maya na ipasa eh​

Answer:

1. The white beach is Boracay’s main tourist attraction

2. very important to make sure that you wash the utensils before using them.

3.It is interesting to watch a seed grow into a vine or plant in just a few weeks.

4.Finally, during their time away, families can relax together freeing themselves from all sorts of stresses. Families need vacations together to relax, to do new activities and to enjoy each other’s company.

5.People should avoid drinking soda

#carry on learning

What I KnowDirections: Write TRUE if the statement is correct

Ask: What I Know
Directions: Write TRUE if the statement is correct and FALSE if the
1. It is not necessary for a healthy pregnant mother to have a regular
2. Post-natal care can be done during first trimester period of pregnancy.
-3. Pre-natal care includes good nutrition and healthy eating habits
4. Taking of folic acid helps a pregnant mother against the risk of birth
5. The developing human is fed in the woman’s womb through uterus.
statement is wrong.
check-up
during pregnancy.
defects.
6. A first trimester of pregnancy starts week 1 up to week 12.
7. Immunization for a new born baby should be provided.
8. A typical pregnancy lasts 40 weeks from the first day of your last
Menstrual period to the birth of the baby.
9. Mix feeding is the best ideal form of infant feeding.
10. According to the researchers, babies born to mothers who lack pre-
natal care have triple the chance of being born at a low birth weight.
11. It is important to monitor health even after giving birth.
12. After giving birth, only the new born baby should be given preventive
care practices and routine assessments to be able to identify and
manage complications.
13. During pregnancy, doing light exercises such as walking and yoga
and eating nutritious foods can be a great help.
14. Post-natal period begins immediately after a mother give birth to a
child.
15. The father has a very important role before and during pregnancy
care.
2
CO_Q2_Health 8_ Modi​

Answer:

1. False

2. True

3. True

4. False

5. True

6. False

7. True

8. False

9. False

10. False

11. True

12. False

13. True

14. False

15. True

Explanation:

HOPE IT HELPS

#KEEPONLERNING.

I. TRUE TRUE or FALSE: Read the following statement carefully

Ask: I. TRUE TRUE or FALSE: Read the following statement carefully then, Write TRUE if the statement is correct and FALSE if it is incorrect. Put a checklick on the box that corresponds to your answer. (10 points) FALSE STATEMENT 1. One should perform a warm-up/stretching exercises even doing a moderate activity. 2. If one experiences fear of becoming fat, he/she has the tendency to develop an eating disorder. 3. Diet alone can increase the rate of weight loss particularly for teenagers. 4. Walking everyday increases the chance of being injured. 5. After a strength-training workout, one can easily skip stretching and take a rest 8. Frequency happen when you change the amount of exercise from your usual activities. 7. An activity done and shared with friends while having fun is called recreational activities. 8. A warm-up exercise is considered effective when it gently raises one’s heart rate. 9. Wearing appropriate attire is a must before engaging oneself to any physical activities/ exercise. 10. In doing fitness test, buddy system is as essential as warm-up. II. ESSAYA (5 points) Write the importance of engaging yourself with various physical activities in battling COVID-19​

Answer:

true

true

true

true

false

true

true

true

Explanation:

#carryonlearning:)

What's New Read and analyze the sentences below. Then, choose

Ask: What’s New Read and analyze the sentences below. Then, choose what text type best describes each sentence. a. explanation e. procedure b. narrative f. recount c. discussion g. response d. information report h. descriptive Answer 1. Advertising has a great impact on children and therefore advertisements should be designed carefully so that children do not adopt inappropriate values. 2. 3. So he sat down, opened a drawer, took out of it a woman’s photograph, gazed at it a few moments, and he cried. Swallowing air when eating is often done unconsciously and may cause frequent belching during or after meals. To avoid swallowing air, make sure you slow down when eating, try not to “slurp” drinks, and avoid talking while chewing. 4. Yesterday, I fell over while walking in the hills and went to see the doctor, who bandaged my knee and gave me a tetanus injection. 5. The nervous system works through a complex network of neurons. These are the basic functioning cells of the nervous system and conduct electrical impulses between the central and peripheral nervous system. 6. There are various ways to overcome deteriorating eyesight. One possible avenue is to undergo eye surgery. However, before making this decision, patients should consider several factors such as the cost of the surgery, their state of health and the associated risks. 7. I personally like how the director twisted the plot of the story. It makes the story more interesting. 8. There are ways to avoid being infected by bacteria and viruses. First, we need to eat healthy foods. Second, we need to take good care of our body by exercising, taking a bath, washing hands, and having enough sleep.​

Answer:

1.g

2.c

3.h

4.b

5.e

6.f

7.a

8.d

Explanation:

correct me if i`m wrong

ACTIVITY 4: TELL ME WHAT!Directions: Identify whether the following statements

Ask:
ACTIVITY 4: TELL ME WHAT!
Directions: Identify whether the following statements are used in formal or
consultative communicative style. Write F if it is used in FORMAL and C if it is
used in CONSULTATIVE on the box before the number.
1. “To our distinguish guest, parents, ladies and gentlemen, a
pleasant morning to one and all.”
12. “Introduce yourself and tell me the reasons why you want to be
part of our company.
E on the blank
SL-OWONG
-OWON
CLOWONDO-OWO
13. “In order to lose weight, you must eat nutritious foods and you
should exercise every day. Also, you should refrain from smoking
and drinking alcoholic beverages.”
14. “By virtue of the authority vested in me by the board of trustees, I
hereby declare you as GRADUATES. Congratulations!”
7R
iscusses the ne
copic
15. “Madame, how can I improve my writing skills?”
16. “Marissa, you should always wear this bracelet to attract fortune
and good luck.”
40
Grade a-Gar
English
7. “My name is Mark John M. Tabaque, I worked as manager of
Mang Inasal before. I am applying in your company because I
heard from a reliable source that you are in need of a branch
manager.”
8. “Did you stop eating salty foods? What did you notice to your
urine?
8
quece
9. “If you have clarifications, you are free to ask, Then, we’ll proceed
to our next lesson.”
ROS
10 “If you feel discomfort after taking these tablets, report to the
nearest hospital.”​

Answer:

  1. F
  2. F
  3. C
  4. F
  5. C
  6. F
  7. F
  8. C
  9. F
  10. C

Explanation:

if you want to do some changes, you can, its up to you

1. Which simple exercise develops your upper body muscular power?

Ask: 1. Which simple exercise develops your upper body muscular power?
A. log in place
B. Jumping jack
C. Push up
D. Stretching
2. In the critical part of a basketball game, John skillfully dribbles the ball with one hand and protects it from opponents trying to steal it with his other hand. At the same time, he eyes the ring as he prepares to shoot. What ability does John manifest?
A. Agility
B. Balance
C. Coordination
D. Power
3. Which part of your body hurts if you have plantar fasciitis?
A. Ankle
B. foot
C. Knee
D. none of the above
4. Food laws and trade agreements affect what is available within and across countries, and also affect food prices. Food labeling laws determine what consumers know about the food they purchase. What kind of eating preference/influence is this?
A. Economic Influence
B. Culture Influence
C. Political Influence
D. Religious Influence
5. Maddie is 20 years old. He has a resting heart rate of 40. What is his heart rate reserve?
A. 158
B. 160
C. 162
D. 164
6. Which is NOT included in the preparations before doing exercise?
A. Drink plenty of water
B. Wear a dress that is absorbent
C. Find a place where there is enough ventilation D. Prepare a music that will motivate you to work out
7. Which daily activity can improve your balance?
A Cleaning the house
B. Playing basketball with friends
C. Throwing garbage in the trash can
D. Walking in uneven or slippery surface
8. How can I prevent a sports injury?
A. Develop a fitness plan that includes cardiovascular exercise, strength training, and flexibility. This will help decrease your chance of injury.
B. Alternate exercising different musde groups and exercise every other day.
C. Cool down properly after exercise or sports. It should take two times as long as your warm up.
D. Stay hydrated. Drink water to prevent dehydration, heat exhaustion, and heat stroke.​

Answer:

C b c d a a c a

Explanation:

What I Know Directions: Read the questions carefully and answer

Ask: What I Know
Directions: Read the questions carefully and answer the following questions. Write your answer in your activity notebook.
1. How many minutes should you render in walking to improve or maintain your overall health?
A. 5 minutes C. 15 minutes
B. 10 minutes D. 30 minutes
2. You can enjoy walking exercise by following the statements below, except: A. listen to music
B. have a goal to reach
C. eat heavy food before you exercise D. walk with a friend or family member 3. The following skills can be improved if you have a regular walking exercise, except:
A. speed C. muscle strength
B. cardiovascular endurance D. agility
4. What is the best reason why you have to take a medical check-up before engaging in any fitness program?
A. because your age matters
B. because you have to take medicine before taking exercise
C. because having an exercise sometimes is not good to our health D. because it might cause a huge implication if you have existing illness 5. What is the best definition of brisk walking?
A. fast paced walking
B. walking like you’re not in a hurry
C. walk in place
D. running fast
6. The following are injuries you can have when running, except:
A. strain C. back injury
B. sprain D. shin pains
7. What should you wear before taking a walk or run?
A. wear comfortable shoes and loose clothing
B. wear flat sandals and loose clothing C. wear tight clothes and shoes
D. use branded shoes and shirts
8. Which of the following is not a benefit of warm-up exercise?
A. It returns the body to its resting level. B. It reduces the risk of muscle and joint injury.
C. It prepares your body to a more demanding activity.
D. It helps the body to deliver oxygen to the exercising muscle group
9. The following are benefits of walking or running, except:
A. It reduces stress.
B. It helps to lose weight.
C. It lowers blood pressure.
D. It builds muscle strength.
10. Joseph had a sprain while running, as a first aider, what should be your action?
A. Ice-compress the injured area.
B. Bring him to the doctor.
C. Get pain reliever medicine.
D. Do not touch him.
11. What is the best reason why we need proper hydration before, during, and after walking exercise?
A. to make you more active
B. to reduce
C. to maintain good posture of the body D. to help address heat-related problems when you do exercise
12. Which of the following distance per hour will you render in walking to be considered as vigorous exercise?
A. 4.8 kilometers C. 8 kilometers
B. 6.4 kilometers D. 3 kilometers
13. The following are the good postures in walking to avoid injury, except
A. walk tall with your head up
B. stomach slightly tight
C. shoulders relaxed
D. face sideways
14. Gina wants to have a walking exercise before going to her work at the 4th floor in their building, but she doesn’t have a lot of time. What can you suggest to her?
A. have a lot of rest
B. do it at her available time
C. take the stairs when going to work
D. have an exercise during weekend only 15. A slow run that helps you recover from a fast-paced run is called ______.
A. Fartlek
B. Tempo Run
C. Recovery Run
D. Progression Run

pa help po please​

Answer:1. D- 30 Minutes

2.C – eat heavy food before you exercise

3. A- speed

4. D

5. A

6.c

7.c

8.b

9.a

10.a

11.d

12.d

13.c

14.c

15.c

Explanation:

pa brainliest po welcom<33

I. MULTIPLE CHOICE Direction: Read and understand the questions properly.

Ask: I. MULTIPLE CHOICE Direction: Read and understand the questions properly. Choose your answer by encircling the letter below the question(s).
1. What forms did energy comes from what we eat?
a. Carbohydrates, triglyceride, protein
b. Carbohydrates, fats, protein
c. Glucide, fat, protein
d. All of the above

2. What is known when our muscles live and store carbohydrates?
a. Glucose
b. Glycerol
c. Glycogen
d. Fatty acids

3. Which of the following is one of our fundamental building blocks?
a. Tissue
b. Fat
c. Protein.
d. Glycerol

4. In these three forms, when will the energy be release?
a. When triglyceride is broken down into two types of molecules
b. When protein is broken down, but when performed prolonged endurance events
c. When glycogen is broken down as glucose
d. All of the above

5. What substance that carbohydrates, fats, and protein produced when they are broken down?
a. Adenosine triphosphate
b. Phosphocreatine
c. Pyruvate
d. Lactic acid

6. What is Adenosine diphosphate (ADP)? a. It is use for instantaneous activity lasting several seconds.
b. A substance that carbohydrates, fats, and protein produced when they are broken down.
c. It is resynthesized back to Adenosine triphosphate by gaining back phosphate in a couple reaction
d. All of the above

7. What system is that use for instantaneous activity lasting several seconds?
a. Adenosine triphosphate
b. Lactic Acid energy system
c. Aerobic energy system
d. Phosphocreatine energy system

15.In which part of the exercise should perform the cooldown and static stretching?
a. In the middle of the session
b. First part of the exercise before performing strength training exercises
c. Last part of the exercise after performing strength training exercises
d. Perform it on the next day, after the day of performing the strength training
exercises​

Answer:

1. C

2. D

3. B

4. A

5. C

6 B

7. D

8. A

9. A

10. D

11. B

12. C

13. D

14.A

15. A

Explanation:

SANA MAKATULONG

regularpregnanaDirections: Write TRUE if the statement is correct and FALSE

Ask: regular
pregnana
Directions: Write TRUE if the statement is correct and FALSE if the
wrong
1. It is not necessary for a healthy pregnant mother to have a
2. Post- natal care can be done during first trimester period of
3. Pre-natal care includes good nutrition and healthy eating habits
4. Taking of folic acid helps a pregnant mother against the risk of birth
5. The developing human is fed in the woman’s womb through uterus
6. A first trimester of pregnancy starts week 1 up to week 12.
7. Immunization for a new born baby should be provided.
8. A typical pregnancy lasts 40 weeks from the first day of
pregnancy
Name
What I know
I FALSE
2
3
your last
4
5
period to the birth of the baby.
What’s more 🙂
9. Mix feeding is the best ideal form of infant feeding.
10. According to the researchers, babies born to mothers who lack
care have triple the chance of being born at a low birth weight.
1
2
3
WH
4
5
11. It is important to monitor health even after giving birth.
12. After giving birth, only the new born baby should be given preventive
practices and routine assessments to be able to identify and manage
Asses
walking and yoga
complications.
13. During pregnancy, doing light exercises such as
eating nutritious foods can be a great help.
Wha
14. Post-natal period begins immediately after a mother give birth to a child
TN
father has a yery important role before and during pregnancy​

Explanation:

1.false

2.false

3.true

4.false

5.true

6true

7.true

8.false

9.true

10.false

13.true

14.true

I’m not sure

Not only you can get the answer of should i eat before or after exercise, you could also find the answers of 1. Which simple, I. TRUE TRUE, What I KnowDirections:, I. MULTIPLE CHOICE, and regularpregnanaDirections: Write TRUE.