Replace Whole Milk

Posted on

If you are looking for the answer of replace whole milk, you’ve got the right page. We have approximately 3 FAQ regarding replace whole milk. Read it below.

expert nurse setting realistic weight loss goals complementary

7. This is a fermented milk with whole or low

Ask: 7. This is a fermented milk with whole or low fat cultured by special bacteria. 7 5 3 6. 5 6 8. The part of the egg that contains protein and water. 2 3 3 7 3 3. 6 2 9. This kind of ingredient is a dry powder that remains after part of the cocoa butter is removed from chocolate liquor. 1
5 1 5 1
10. It is a gel-forming extract of edible algae sometimes called vegetable gelatin.
1 3 1 5
11. This came from fat of hogs and mainly used in cooking
4 1 5 2
12. Another leavening agent that is incorporated into batter primarily by two methods-the creaming and foaming,
1 3 5
13. This ingredient can be substituted with yogurt
6 5 6 5 1 5 2
1 4. Baking ingredients that can be replaced by a shortening, margarine and oil
1 6 6 6 2 5
15. A kind of milk that has been dried to powder form.
2. 5 3 2 2. 4 3 4 4​

1 v 1 tayo sa ml ito I’d ko

Explanation:

099816806

1.It is defined as the act, process, or result of

Ask: 1.It is defined as the act, process, or result of replacing one thing with another.
A. Inclusion
B. Substitution
C. Subscription
D. Summation
2.Myla bakes a biscuit. The ingredients are: 2 cups APF flour, 1 cup sugar, ¼ cup butter, 2 tsp. baking soda and 1 whole egg. What ingredient will Myla used to replace an egg?
A. 2 tsp. dried egg white
B. 4 tsp. frozen egg yolks
C. 1 tbsp. frozen egg whites
D. 3 tbsp. and 1 tsp. thawed frozen egg. 3. your mother is preparing the food for your lunch. You don’t have fresh tomatoes in your cupboard, what’s will you suggest to your mother as a replacement for fresh tomatoes?
A. ketchup
B. lemon juice
C. tomato juice
D. tomato sauce plus water.
4.You’re going to cook Pork Adobo for dinner. You don’t have garlic at home, what ingredient will you use to replace garlic?
A. onion
B. dried herbs
C. garlic powder
D. salt and pepper.
5. You’re going to salad dressings for snacks. You don’t have mayonnaise at home, what ingredient will you use to replace mayonnaise?
A. buttermilk
B. evaporated milk
C. sour cream
D. sweet milk​

Answer:

1.B

2.A

3.D

4C

5.D

Explanation:

Trush me

1. It refers to the total cost incurred by a

Ask: 1. It refers to the total cost incurred by a company to produce a specific quantity of a product or to offer a service.
A. As Purchased Cost
B. Edible Portion Cost
C. Cost of Production
D. Usable Cost Percentage

2. Which of the following would give the actual cost of the portion served to the guest?
A. As Purchased Cost
B. Recipe Percentage
C. Edible Portion Cost
D. Usable Yield Percentage

3. It is defined as the price at which the products or services are sold to by the seller to the purchaser.
A. Buying Price
B. Selling Price
C. Recipe Percentage
D. Usable Yield Percentage

4. Which of the following will result to the difference between how much the item costs and how much it is sold for?
A. Cost
B. Yield Test
C. Mark-up
D. Standard recipe

5. This is the result of the test of yield expressed as a percentage.
A. Cost
B. Recipe Percentage
C. Markup
D. Usable Yield Percentage

6. Myla bakes a biscuit. The ingredients are: 2 cups APF flour, 1 cup sugar, y cup butter, 2 tsp. baking soda and 1 whole
egg. Which of the following should Myla used to replace an egg?
A. 2 tsp. dried egg white
B. 4 tsp. frozen egg yolks
C. 1 tbsp. frozen egg whites
D. 3 tbsp. and 1 tsp. thawed frozen ege

7. Is it defined as the act, process, or result of replacing one thing with another.
A. Inclusion
B. Substitution
C. Subscription
D. Summation

8. Your mother is preparing food for lunch. You don’t have fresh tomatoes in your cupboard. What ingredient will you suggest to your mother as a replacement for fresh tomatoes?
A. ketchup
B. lemon juice
tomato juice
D. tomato sauce plus water

9. You’re going to make salad dressings for snacks. You don’t have mayonnaise at home. What ingredient will you use
to replace mayonnaise?
A. buttermilk
B. evaporated milk
C. sour cream
D. sweet milk

10. You’re going to cook Pork Adobo for dinner. You don’t have garlic at home, what ingredient will you use to replace
garlic?
A. onion
B. dried herbs
C. garlic powder
D. salt and pepper

11. Another term for a recipe that has been developed, tested and proven.
A. Menu
B. Standardized Recipe
C. Recipe percentage
D. Yield test

12. If you follow wearing face mask and Personal Protective Equipment inside the restaurant, which of the following
mandated by the government to combat corona virus is being followed?
A. Legislation that may affect your business
B. Protecting your family and property against fire
C. Protecting your property from crime
D. Protecting your property from natural hazards​

Answer:

1a 2b 3a 4c 5c6a 7c 8c 9 d10 b11a 12c

Answer:

1.A

2.B

3.C

4.D

5.C

6.A

7.A

8.C

9.B

10.D

11.D

12.C

Explanation:

Pa brainly po pls

Not only you can get the answer of replace whole milk, you could also find the answers of 7. This is, 1.It is defined, and 1. It refers.