Most Home Runs In A Season

Posted on

If you are looking for the answer of most home runs in a season, you’ve got the right page. We have approximately 3 FAQ regarding most home runs in a season. Read it below.

shamrock rose aussies   shamrock rose aussies

Directions: Choose the letter of the correct answer. Write it

Ask: Directions: Choose the letter of the correct answer. Write it on the blank before the number.
__________1. Which is not a proper way of using our natural resources?
a. Turning off the lights when not being used
b. Converting every mountain into land for housing
c. Fixing broken faucets immediately
d. Participating in tree planting programs
__________2. What do petroleum, natural gas, and coal have in common?
a. They are infinite resources of energy.
b. They are produced by artificial means.
c. They are renewable resources.
d. They are non-renewable resources.
__________3. Which of the following is not an example of a non-renewable
resource?
a. Gold c. Water
b. Petroleum d. coal
__________4. Which of the following DOES NOT describe a wise conservation of
energy?
a. Constructing dams near waterfalls
b. Using solar power cells to run electricity
c. Dumping of agricultural wastes into rivers
d. Making windmills in areas with strong seasonal winds
__________5. Your community is rich in metallic minerals. Which of the following
should the community undertake in order to conserve such
precious mineral deposits?
a. Use all of them to earn money.
b. Put-up tunnels to harvest all metallic minerals.
c. Formulate laws and ordinances to regulate the mining of minerals.
d. Use dynamites to clear out the mountain and reveal the mineral deposits.

__________6. Why should clean air be conserved?
a. Plants need air.
b. Rain washes out pollutants.
c. Air pollutants clog air pipes.
d. Polluted air is dangerous to health.
__________7. What is the main purpose of conservation?
a. provide jobs for migrants= farm workers
b. stretch out the time before natural resources are used up.
c. promote efficient and responsible use of our natural resources.
d. protect the environment so that natural resources will not disappear.
__________8. Why is the decreasing supply of non-renewable resources a major
concern?
a. Because they can no longer be reused
b. Because of too much competition among living things
c. Because most of the energy used by man come from fossil fuels
d. Because they are difficult to replace and may not be enough to supply the needs of the growing population.
__________9. Which of the following is an example of REDUCING?
a. Taking glass bottles to the recycling center
b. Using a soup can for pencil cup
c. Turning off the lights when you leave a room.
d. Throwing garbage in the trash can
__________10. Which of the following is an example of REUSING?
a. Collecting newspapers to take to the recycling center.
b. Helping start a wildlife preserve in your community.
c. Turning off the water while you brush your teeth.
d. Using a soup can for a pencil cup
__________11. In which way do humans have a negative impact on the
environment?
a. Burn fossil fuels.
b. Reuse a paper bag.
c. Recycle can.
d. Conserve water in the faucet
__________12.What do you call a resource that WILL NOT run out in the next
several hundreds of years?
a. Renewable Resources c. Non-Renewable Resources
b. Fossil Fuel d. Coal
__________13. A student decided to conserve renewable resources in his home.
Which of the following could help him save the most natural
resources?
a. Take a long shower.
b. Keep water running while brushing your teeth.
c. Repair leaky faucets.
d. Run the washing machine only on the smallest of loads.
__________14. What is the proper and careful use, management and monitoring
of our natural resources for our present needs and for that of the
future generations.
a. Recycling
b. Reducing
c. Conservation
d. Mutation
__________15. Reuse, __________ and Recycle, which word is missing in the three
major key words in sustaining our natural resources.
a. Regain c. Reduce
b. Replace d. Reproduce

Answer:

  1. b
  2. b
  3. d
  4. c
  5. c
  6. a
  7. d
  8. a
  9. c
  10. a
  11. a
  12. a
  13. b
  14. a
  15. c

23. Which of the following statement is anopinion?a.According to the

Ask: 23. Which of the following statement is an
opinion?

a.According to the MLB rute book, there are 9
innings in a baseball game.

b.The average salary of an NFL quarterback in
2009 was 15 million dollars.

c.Barry Bonds holds the record for the most
home runs in a season.

d.John Elway is still the greatest quarterback in
NFL history​

Answer:

23.C

Explanation:

YAN PO SAGOT THANKS

IV. LEARNING PHASES AND LEARNING ACTIVITIESV. ASSESSMENT (Time Frame: DAY

Ask: IV. LEARNING PHASES AND LEARNING ACTIVITIES
V. ASSESSMENT (Time Frame: DAY 4)
(Learning Activity Sheets for Enrichment, Remediation, or Assessment to be given on Weeks 3 and 6)
ACTIVITY 6: MULTIPLE CHOICE
Directions: Choose the letter of the best answer. Write it on the space provided before the number.
1. When trying to plan for your recreational activity, which should be the best thing to keep in minda
A. It should be your interest
B. Will give you the chance to earn money
C.It should be away from home D. Within your comfort zone
2. Who is the founder of ZUMBA
A. Roberto Beto Reyes B. Robert Beto Reyes C. Roberto Berto Perez D. Robert Berto Perez
3. Activities during free time is called recreational activity. What is the primary reason why one engages in recreational
activity?
A. Enjoyment B. Fun C. Fitness
D. Fundamentals
4. In hiking, what fitness component is required of you?
A. Speed
B. Agility C. Strength D. Endurance
5. What is the most fundamental skill need in orienteering?
A. Setting the map B. Locating the points C. Running its speed D. Communicating with groupmales
6. Why did William Morgan invent volleyball?
A. To make his client busy
B. To make fun out of nothing
C. To make his client physically fit D. To create an indoor activity during the winter season
Z. Navigating an unfamiliar place requires a skill in?
A Camping B. Hiking C. Orienteering D. Mounteering
8. Why is badminton played indoors?
A. Its more convenient to play inside the gym B. Friction is greater providing better stability
C. Air resistance is lesser inside the gym
D. Its more comfortable inside the gym
9. In hiking, what should be the group’s pacing?
A. The pace of the lead man
B The pace of the act man
C The pace of the slowest man
D the pace of the fastest man
10. In an outdoor activity, which of the following is not a natural trail sign?
A Rocks
B. Grass C. Twigs
D. Yarn​

Answer:

D

D

A

C

B

A

A

B

C

Explanation:

#carryonlearning

Not only you can get the answer of most home runs in a season, you could also find the answers of Directions: Choose the, 23. Which of, and IV. LEARNING PHASES.