How To Stop Trying To Control

Posted on

If you are looking for the answer of how to stop trying to control, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding how to stop trying to control. Read it below.

stop   control  relationships    youtube

PLS PA HELP Let’s Try (Evaluation) Direction: Read each question

Ask: PLS PA HELP

Let’s Try (Evaluation)
Direction: Read each question carefully. Select the letter of the best answer. Write your
answers on a separate sheet of paper.

1. What is the logical and organized steps in solving a problem?
A. Research Method C. Scientific Method
B. Experimental Method D. Hypothetical Method
2. Which of the following set-ups are needed in conducting actual experiments?
I. Experimental Set-up
II. Control Set-up
III. Classroom Set-up
IV. Universal Set-up
A. I and II only C. II and III only
B. I and III only D. III and IV only

5

3. How can an experimenter verify the results of his experiment?
I. Repeating the experiment using the same procedure and conditions.
II. Performing similar experiment by the same person or by another experimenter.
III. Recommending the experiment for further study or improvements.
IV. Communicating or presenting the results to others.
A. I, II and III C. II, III, and IV
B. I, III and IV D. I, II, III, and IV
4. How does an independent variable differ from dependent variable?
A. An independent variable is a factor that is changed in the experiment while the dependent
variable is something that responds to the change; measured in the experiment.
B. A dependent variable is a factor that is changed in the experiment while an independent
variable is something that responds to the change; measured in the experiment.
C. All other factors that are kept constant or unchanged during the experiment are called
dependent variables while independent variables are variables that are changed in the
experiment.
D. Independent variable refers to the factor that depends on one material present in the
experiment while dependent variable is a factor that affects the other variables under study.
5. What should be done when the results of the experiment do not support the hypothesis?
I. Repeat the experiment and stick with your original hypothesis.
II. Formulate another hypothesis based on the information obtained from the experiment
then perform the experiment with similar conditions.
III. Stop performing the experiment.
IV. Identify different problem and perform different experiment.
A. I only B. II only C. III only D. IV only

Answer:

1.B.

2. C.

3.III.

4. D.

5.D.

Explanation:

im not sure if all of my answer is Correct..

Find the 13 cohesive devices use in the followingWhy worry?

Ask: Find the 13 cohesive devices use in the following

Why worry? Do you enjoy worrying?
“No, I want to stop worrying….”
Then try these tips on how to stop worrying:
Analyse whether your worries are self-invited or a reality? For example, when you worry about what people will think and you try to adaptto their expectations, that is a self-invited worry.
Do not get entangled in thoughts about the problem, instead focus on finding a solution.
If you are unable to find a solution, ask your well-wisher for advice.
Concentrate on the work at hand, otherwise it will ruin not only your present, but also your future.
If things seem out of your control and you cannot think of a solution, why worry? Stay positive and keep trying.
God has said, “Oppose adverse circumstances, look for solutions, but don’t worry.”
Worry is a fire. One becomes consumed with anxieties that something bad may happen. Param Pujya Dadashri says, “Carefulness is awareness and worry is to have anxieties, which eat you up from within.” As the main cause of all the stress and worries in life is one’s own ego and sense of ‘doer-ship’, the ultimate solution to becoming worry-free would be to understand who the real ‘doer’ is in this world. The first step to achieve this knowledge is to attain Self Realization and discover the science behind doership.
Learn how to stop worrying and free yourself from the chains of worries by reading on…

Answer:

  1. for example
  2. and
  3. instead
  4. if
  5. otherwise
  6. but
  7. one
  8. cause
  9. the first step
  10. whether
  11. or
  12. as
  13. that

Explanation:

hope it helps 🙂

Answer:

Why worry? Do you enjoy worrying?

“No, I want to stop worrying….”

Then try these tips on how to stop worrying:

Analyse whether your worries are self-invited or a reality? For example, when you worry about what people will think and you try to adapt to their expectations, that is a self-invited worry.

Do not get entangled in thoughts about the problem, instead focus on finding a solution.

If you are unable to find a solution, ask your well-wisher for advice.

Concentrate on the work at hand, otherwise it will ruin not only your present, but also your future.

If things seem out of your control and you cannot think of a solution, why worry? Stay positive and keep trying.

God has said, “Oppose adverse circumstances, look for solutions, but don’t worry.”

Worry is a fire. One becomes consumed with anxieties that something bad may happen. Param Pujya Dadashri says, “Carefulness is awareness and worry is to have anxieties, which eat you up from within.” As the main cause of all the stress and worries in life is one’s own ego and sense of ‘doer-ship’, the ultimate solution to becoming worry-free would be to understand who the real ‘doer’ is in this world. The first step to achieve this knowledge is to attain Self Realization and discover the science behind doership.

Learn how to stop worrying and free yourself from the chains of worries by reading on…

#CarryOnLearning

We respect people not because it is the right thing

Ask: We respect people not because it is the right thing to do or because you need to do it, rather we co-exist with people and we recognize our similarities and differences. We accept them for who they are and we don’t force to change them just to be like us. It’s the same thing that they cannot do such to us. The following are just some ways to demonstrate our respect for others: 1. Respect yourself first. You cannot give what you don’t have. You cannot control how others would see you but you can shape the way you see yourself. If you think that you deserve to be treated well, treat yourself well. For example, you don’t allow others to abuse you physically or psychologically as there are a lot of means to stop it properly and legally. 2. Be on the lookout when your prejudice strikes. There’s nothing wrong if you have an opinion or idea about the person you have just met. However, it has to be balanced with actual facts at hand. If you think that he/she is a person you cannot trust, treat the person well, the same as you treat everyone else, and just reserve your idea to yourself. We have to operate with a logical mind to be fair to other people. 3. Remember that they are also like you as a person. We have our own life and difficulties or problems. Who knows, the person you might be laughing at is suffering from depression. The man you might be trying to discredit is a victim of bullying and physical abuse. Your classmate who always cracks jokes might be trying to forget his dying father. We all have our shortcomings and we are all capable of committing mistakes. The good news is our past does not define us, so learn to keep in mind that people are always a work in progress. 4. Look at the positive side of the person. Despite the imperfections or flaws, there are good things in people that are worth celebrating. Who else does not have any flaw or mistake? We treat people with respect because that’s our nature and it defines who we are and not who they are. 5. Always try to be the bigger person. Have a big room for understanding and tolerance for individual differences. Try not to let your emotion get the best of you. You may feel disheartened, angry, jealous or even disappointed with people and that’s OK. However, it should not change your nature as a person and the way you relate with them. Keep in mind the insights you got from the negative experiences with other people and use these to improve your dealings with others.​

Asan po yung answeran ko dyan ask lng po

TAMA pero ask lang po san sasagutan jan? bibigyan mo lng po ba ng points?

What can I use as a title for this? Back

Ask: What can I use as a title for this?

Back in the old days, being alone was fun because no one was going to bother you and you can do whatever you want. Also, you can focus on your studies but when I grew up, it changed me from being alone. I knew that it is dangerous because it is addicting once you see how peaceful it is like you do not want to deal with other people anymore.

I want to elaborate on my statement that being alone is dangerous and addictive because based on my experience when I was the only child before my parents do not allow me to play outside they just let me play around the house, study, and sleep that’s all I do every day. So when I was in grade 1 my classmate was bullying me my teacher found out because I run towards her what she did was call our parent and let them know that his son was bullying me after that I sat inside the classroom alone I did what I did was reading books and dictionaries sometimes I also sat outside in a little house which we call the reading area. I hate talking to everyone when I started to experience bullying it’s not just that happens there’s a lot more reason why I do not want to talk to them even to my family and classmates but I like to talk with my cousins. I knew that when you have those experiences from being alone it’s so hard to give trust and get close to them that is why it is dangerous and addictive to be alone because all the people surround you have so many things to say and judge you even though I want to feel happy but I just want to avoid it but until I graduated from grade school I thought I’m not going to get bully again it happens many times that is why I just want to be alone forever.

When I started going to high school I observe all my classmates and I think they’re not like the people I met before grade school feels that I want to have friends now and get to know them so I give my trust to them and I started to like to be with my friends everywhere we go and do nothing to their house just having a food trip and karaoke. It is also started for becoming a rebel we are sometimes do not go to school we went to our friend’s house or go somewhere else and get drunk like if you get drunk I feel I’m the happiest person it makes me forget everything my problem, and for being alone because I have my friends but whenever I’m with them it’s like your being rebellious because you’re not listening to your family anymore it’s like you have your own world and alone again. My friends now are gone I have only one friend now which is not like my friends before she is giving me good advice and she made me realize what is better for me to do. Now I’m overthinking too much because I realize that all I do is regret all my past decisions. The fact that you are not living your life fully enough and for addicting, you cannot control or stop yourself from being alone and scared to be alone you are still going to find another way to not be alone if I did not control it maybe because it will become your habit.

To sum up, don’t be alone for a long time do not be scared to give trust and hang out with people around you because not all the people that you will get to know will not going to bully, a bad influence sometimes they’re people that will motivate you, cheer you up, accept you from who you are and loved you in deep. You should socialize explore everything try out new things, get out of your comfort zone, give your trust, and share your feelings or thoughts with your cousins because you can trust them so you will not be alone anymore.

Answer:

My life before covid-19 or My school and friends that I love.

That is all I can think.

Brainliest please=D

Can you paraphrase this article please? The Centers for Disease

Ask: Can you paraphrase this article please? The Centers for Disease Control and Protection has encouraged people to wear cloth masks at all times while outside. Research shows that although they’re not great protection against airborne COVID-19 particles, they’re better than nothing. And although we don’t need a lot of masks because we’re not supposed to leave the safety of our homes for anything other than essential shopping and some good ol’ outdoor recreation—keeping away from other people, of course—chances are we’ll need to reuse the ones we have. This is why we need to sanitize them after every use. Be warned though—these methods are only good for killing viruses and bacteria on masks made out of cloth like cotton or polypropylene. If you happen to have some surgical masks and are trying to figure out how to reuse them, let us stop you right there.

Answer:

we need masks and sanitize

Explanation:

the most important we use masks if we go out.

hand wash our hand is the best sanitize

Pa Help Po PleaseScience 7 || Grade 7Week 1 Let's

Ask: Pa Help Po Please

Science 7 || Grade 7
Week 1

Let’s Try (Evaluation)
Direction: READ each questions carefullyml. Select the letter of the best answer. Write your answers on a seperate sheet of paper.

1. What is the logical and organized steps in solving a problem?

A. Research Method
B. Experimental Method
C. Scientific Method
D. Hypothetical Method

2. Which of the following set-ups are needed in conducting actual experiments?

l. Experimental
ll. Control Set-Up
lll. Classroom Set-Up
lV. Universal Set-Up

A. l and ll only
B. l and lll only
C. ll and lll only
D. lll and lV only

3. How can an experimenter verify the results of this experiment?

l. Repeating the experiment using the same procedure and conditions.
ll. Performing similar experiment by the same person or by another experimenter.
lll. Recommeding the experiment for further study or improvements.
lV. Communicating or presenting the results to others

A. l, ll, and lll
B. l, lll, and lV
C. ll, lll, and lV
D. l, ll, lll, and lV

4. How does an independent variable differ from dependent variable?

A. An independent variable is a factor that is changed in the experiment while the dependent variable is something that responds to the change; measured in the experiment.

B. A dependent variable is a factor that is changed in the experiment while an independent variable is something that responds to the change; measured in the experiment

C. All other factors that are kept constant or unchanged during the experiment are called dependent variables while independent variables are variables that are changed in the experiment.

D. Independent variable refers to the factor that depends on one material present in the experiment while dependent variable is a factor that affects the other variables under study.

5. What should be done when the results of the experiment do not support hypothesis?

l. Repeat the experiment and stick with your original hypothesis
ll. Formulate another hypothesis based on the information obtained from the experiment then perform the experiment with similar conditions
lll. Stop performing the experiment.
lV. Identify different problem and perform different experiment.

A. l only
B. ll only
C. lll only
D. lV only

Thank you ❤❤❤

Answer:

1. C

2. A

3. D

4. B

5. B

Explanation:

Not sure on 4 and 5 but here some word can be help

4) The independent variable is the variable the experimenter manipulates or changes, and is assumed to have a direct effect on the dependent variable. … The dependent variable is the variable being tested and measured in an experiment, and is ‘dependent’ on the independent variable.

5) Formulating a New Hypothesis

If the initial hypothesis is not supported, you can go back to the drawing board and hypothesize a new answer to the question and a new way to test it.

I hope it’s help-

pasagot po ng maayos1. Which one of the following is

Ask: pasagot po ng maayos
1. Which one of the following is the best explanation of interpersonal communication?

A. sending a message

B. a process of sending a message

C. sending and receiving a message by two people

D. the process of sending and receiving a message between two or more people

2. Which of the following statements is incorrect when discussing interpersonal skills?

A. smile and use eye contact

B. be relaxed

C. crossing arms

D. ask questions

3. What are some effective tips for interpersonal communication?

A. be aware on non-verbal cues such as eye contact, facial expressions or body postures

B. try to understand the message from the sender’s perspective

C. try to refrain from forming your response before you have even heard what the other is saying

D. all of the above

4. The four elements of communication are:

A. message, sender, receiver and feedback

B. sender, message and receiver

C. message, feedback, verbal and nonverbal

D. books, television, computers and radio

5. You can help control prejudice by:

A. believing your first impression and not allowing others to influence your thoughts.

B. believing only what your parents taught you about other races.

C. evaluating all information before making a judgment.

D. doing all of the above

6. Good listening skills include:

A. a message, a sender, and a receiver

B. labeling, cultural sensitivity, and talking slowly

C. verbal message, written communication and a receiver

D. showing interest, hearing the message, and not interrupting

7. It is a communication between individuals in a personal relationship which builds through time and involves

their thought and feelings to a certain level.

A. intrapersonal communication

B. public communication

C. interpersonal communication

D. small group communication

8. Having a face-to-face conversation with your friend is an example of what type of communication?

A. intrapersonal communication

B. interpersonal communication

C. small group communication

D. public communication
9. You meet with your group mates to talk about your project. What type of communication do you have?

A. intrapersonal communication

B. interpersonal communication

C. small group communication

D. public communication

10. How we sit, stand, and use facial expressions all send nonverbal messages.

A.True B. False

11. Emotional intelligence is _________________________.

A. being smart about emotional situations

B. the ability to understand, use, and manage our emotions.

C. never getting angry

D. none of the above

12. A high EQ can predict success in social and emotional situation, help us build strong relationships, make

good decisions, and deal with difficult situations.

A. True B. False

13. Essence of communication is

A. intent implementation impact

B. thoughts, feelings and emotions

C. sharing, caring and progressing

D. interaction and reaction

14. You are showing respect to others if you

A. are courteous and tolerate differences

B. express your opinion emphatically without listening to others

C. talk about people only when they are not present

D. none of the above

15. Which of these is a communication skill?

A. talking at the same time as someone else B. listening to what people say

C. putting your fingers in your ears D. none of the above

16. What body language shows you are listening?

A. turning away from the speaker B. nodding and making eye contact

C. looking out of the window D. none of the above

17. If you don’t agree with someone else, what would you say?

A. You are wrong. B. I don’t agree. C. Stop talking rubbish D. None of the above

18. If you want to complain, what’s the best way to behave?

A. stay calm but stick to your point B. get very angry C. get ready to cry D. None of the above

19. You have a discussion with a friend about politics. You don’t agree with them. What should you do?

A. change the subject B. say what you believe C. get angry with your friend D. All of the above

20. When speaking with others,

A. try to equalize my participation in the conversation.

B. usually do most of the talking.

C. usually let the other person do most of the talking.

D. none of the above​

Answer:

1.D.

2.C.

3.D.

4.A.

5.D.

6.D.

7.C.

8.A.

9.C.

10.A.

11.B.

12.A.

13.B.

14.A.

15.B.

16.B.

17.B.

18.A.

19.B.

20.A.

Explanation:

how can you avoid risk of being an alcoholic the

Ask: how can you avoid risk of being an alcoholic the anser

Tips for Staying Low Risk
The following tips can help keep your drinking low risk and manage high risk situations.

Avoid drinking situations
Go to places where alcohol isn’t served, like the movies or the beach. If you drink because you are bored or stressed, a walk or playing a sport that you enjoy may help.

Count your drinks
Remember to keep your drink diary to help with this. Check the label on the bottle or can of alcohol as it will tell you how many standard drinks it contains.

Slow down your drinking
You can enjoy your drink just as much, if not more, if you drink slowly. Try and remind yourself to sip, not gulp as this will help you to control your rate of drinking. Concentrate on drinking every drink slowly.

Take less alcohol with you
When you go out take less alcohol with you and take some non-alcoholic drinks.

Make every second drink a non-alcoholic drink
Drink non-alcoholic drinks as ‘spacers’ such as a glass of water, soft drink, soda water or juice.

Eat before or while you are drinking
With food in your stomach you are likely to drink more slowly and the alcohol is absorbed into your bloodstream at a slower rate.

Avoid top-ups
With top-ups, you can’t be sure how much you are drinking

Drink water with a meal
Have water available on the table while you are having a meal.

Practise saying no
It may be difficult at first, but you’ll be surprised how quickly it can become comfortable to say ‘no’ and others will get used to it.

Try low alcohol alternatives
There are now a range of low and medium-strength beers, or you can dilute your wine and/or spirits to make your drink last longer.

When you are thirsty, have a non-alcoholic drink or water first
This helps quench your thirst so you will be able to drink alcohol more slowly.

Stop drinking when you reach your limit
Start having water, soft drinks, fruit juice etc. You’ll find you can do without that extra drink after all.

Avoid drinking in rounds
Set your own drinking pace. The following strategies can help you avoid drinking in a ’round’:

Simply opt out. Say you just don’t want to join the round
Join the round but occasionally order a non-alcoholic drink for yourself as a spacer
Buy a round (to show your generosity) but then opt out and buy your own. You may pay a bit more, but will limit the potential harm to your health
Pass up a drink during the round, your friends won’t mind — you’re saving them money.

Answer:

Those are right things to do.

Explanation:

#CarryOnLearning

Let’s Try (Evaluation) Direction: Read each question carefully. Select the

Ask: Let’s Try (Evaluation) Direction: Read each question carefully. Select the letter of the best answer. Write your answers on a separate sheet of paper. 1. What is the logical and organized steps in solving a problem? A. Research Method C. Scientific Method B. Experimental Method D. Hypothetical Method 2. Which of the following set-ups are needed in conducting actual experiments? I. Experimental Set-up II. Control Set-up III. Classroom Set-up IV. Universal Set-up A. I and II only C. II and III only B. I and III only D. III and IV only3. How can an experimenter verify the results of his experiment? I. Repeating the experiment using the same procedure and conditions. II. Performing similar experiment by the same person or by another experimenter. III. Recommending the experiment for further study or improvements. IV. Communicating or presenting the results to others. A. I, II and III C. II, III, and IV B. I, III and IV D. I, II, III, and IV 4. How does an independent variable differ from dependent variable? A. An independent variable is a factor that is changed in the experiment while the dependent variable is something that responds to the change; measured in the experiment. B. A dependent variable is a factor that is changed in the experiment while an independent variable is something that responds to the change; measured in the experiment. C. All other factors that are kept constant or unchanged during the experiment are called dependent variables while independent variables are variables that are changed in the experiment. D. Independent variable refers to the factor that depends on one material present in the experiment while dependent variable is a factor that affects the other variables under study. 5. What should be done when the results of the experiment do not support the hypothesis? I. Repeat the experiment and stick with your original hypothesis. II. Formulate another hypothesis based on the information obtained from the experiment then perform the experiment with similar conditions. III. Stop performing the experiment. in IV. Identify different problem and perform different experiment. A. I only B. II only C. III only D. IV only​

Answer:

sorry I don’t know the answer. just for points

Answer:

Ang haba sorry nakakalito

50 POINTS In a TOTAL war: Militaries try to capture

Ask: 50 POINTS

In a TOTAL war:

Militaries try to capture capitol buildings

Soldiers look to block resources from enemies

The objective is to completely destroy the enemy’s ability and/or will to fight

Question 3 (1 point)
Which is true about the Union Generals of the North?

Highly skilled and highly effective

Slow, indecisive, and often replaced by president Lincoln

Far superior than the weak generals of the South

Question 4 (1 point)
Why was the Northern strategy called “The Anaconda Plan?”

The plan attempted to squeeze the enemy from all sides

General Winfield Scott was inspired by jungle animals

The Union army official mascot was a snake

Question 5 (1 point)
Which best describes “The Anaconda Plan”

Carpet-bomb the South and take no prisoners

March carefully and only strike limited targets

Blockade the coast, control the Mississippi River, and divide the South in half

Question 6 (1 point)
How did the Union North respond to the Confederate victory at the first major battle of Bull Run?

They made large-scale war preparations and became hesitant to fight future battles

They declared victory anyway and moved on to the next fight

They blamed Lincoln and tried to remove him from office

Question 7 (1 point)
How did the Emancipation Proclamation change the objective of the war?

Question 7 options:

Encouraged low taxes and free trade

War became about maintaining the Union AND ending slavery

Lincoln declared that states should be able to do whatever they want

Question 8 (1 point)
What added risks did black Union soldiers face compared to white soldiers?

Question 8 options:

Enslavement or re-enslavement if captured by Confederates

None, all soldiers were now viewed equally

Higher taxation

Question 9 (1 point)
Over 200,000 black soldiers joined the Union army. How did slave-owning Confederates view this?

Question 9 options:

Just like fighting any other soldier

Annoyed, mostly

Considered this their worst nightmare—an armed slaved rebellion

Question 10 (1 point)
Why was the battle of Gettysburg considered a major turning point in the war?

Question 10 options:

The South took control once and for all

The North stopped the Southern advances, forcing them to retreat to the end of the war

Confederates used a secret weapon

Question 11 (1 point)
Why was the sieges of Vicksburg considered a major turning point in the war?

Question 11 options:

It gave statehood to California

Confederate General Robert E. Lee set a trap there

Union General Ulysses S. Grant won the city after a 6 week blockade, securing the entire Mississippi river for Northern control

Question 12 (1 point)
Lincoln’s Gettysburg Address:

Question 12 options:

Went on for 2 hours and was known for him demanding specific laws be passed

Launched the public career of Grover Cleveland

Was a 2 minute stunning reminder of the purpose of American government, and that “all men are created equal”

Question 13 (1 point)
What role did the Union army play after the war?

Question 13 options:

None, it disbanded after the war

Immediately started a war in Cuba

Became peacekeeping presence in the South

Question 14 (1 point)
What did the 13th, 14th, and 15th “Civil War Amendments” to the Constitution do?

Question 14 options:

Promised life, liberty and happiness

Guaranteed land, freedom, and money

Banned slavery, granted full birthright citizenship with equal rights, and gave voting rights to men of all races

Question 15 (1 point)
The South had lost the war, but aimed to keep blacks enslaved by other means:

Question 15 options:

White terrorism, black codes, and sharecropping

Emancipation and popular sovereignty

A series of political compromises

Answer:

In a war the objective is to completely destroy the enemy’s ability and/or will to fight.

3. Slow, indecisive and often replaced by the President Lincoln.

4. The Plan attempted to squeeze the enemy from all sides.

(a strategy created by Union General Winfield Scott which the plan called for a naval blockade of the Confederate littoral, a thrust down the Mississippi and the strangulation of the South by Union land and naval forces, much like an anaconda.)

5. Blockade the coast, control the Mississippi River, and divide the South in half.

6.They made large-scale war preparations and became hesitant to fight future battles.

7. War became about maintaining the Union and ending slavery.

8. Higher Taxation.

(African-American soldiers were paid $10 per month, from which $3 was deducted for clothing. White soldiers were paid $13 per month, from which no clothing allowance was deducted.

9. Just like fighting any other soldier.

10. The North stopped the Southern advances, forcing them to retreat to the end of the war.

11. Union General Ulysses S. Grant won the city after a 6 week blockade, securing the entire Mississippi river for Northern control.

12. Was a 2 minute stunning reminder of the purpose of American government, and that “all men are created equal”

(On November 19, 1863, President Lincoln delivered the Gettysburg Address: “Fourscore and seven years ago our fathers brought forth, on this continent, a new nation, conceived in liberty, and dedicated to the proposition that all men are created equal.)

13. None, it disbanded after the war.

14. Banned slavery, granted full birthright citizenship with equal rights, and gave voting rights to men of all races.

15. White terrorism, black codes and sharecropping.

Explanation:

Not only you can get the answer of how to stop trying to control, you could also find the answers of Pa Help Po, Let’s Try (Evaluation), What can I, Can you paraphrase, and 50 POINTS In.