# How Is Worth My Car

Posted on

If you are looking for the answer of how is worth my car, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding how is worth my car. Read it below.

## 6. I bought a car for P825,000 but its value

Ask: 6. I bought a car for P825,000 but its value is depreciating at a rate of 10% per<br />year. How much will my car be worth after 8 years?
help​

P 165 000

Step-by-step explanation:

P 825 000 × 0.1 = P 82 500

P 82 500 × 8 = P 660 000

P 825 000 × P 660 000 = P 165 000

## 10 My you! Note: If you answer YES to at

Ask: 10 My you! Note: If you answer YES to at least five questions above, then a text is of worth or relevant. Example: RELEVANT INFORMATION LESS RELEVANT INFORMATION *Covid 19 has affected the lives of millions of *The 2016 Miss Universe was held in the people around the world. Philippines. Students must learn how to manage their time *She made a lot of mistakes in her test, well to succeed in doing their tasks. *If you keep on going even if you made a lot *He owns the most expensive car in the world. of mistakes in the past, you will soon succeed. Activity #1 – I Can Do Better! Fill in the callouts with a short dialogue to the following images.​

the most venerable

Explanation:

comment po kayo if lumabas ung answer, kung Hindi po screenshot ko nalang.

## Read carefully the problems. Write the letter of the correct

Ask: Read carefully the problems. Write the letter of the correct answer.
1. Solve for the percent of increase from 355 to 525.
A. 478.8%
B. 47.9%
g 32.38%
D. 3.238%
2. I have PhP 50,000.00 in the bank. If the bank pays me 11% simple interest on
this amount every year, how much interest will I get for 2 years?
A. PhP 15,000.00 B. PhP 11,000.00 C. Php 5,000.00 D PhP 12,000.00
3. Kardo deposited PhP 6,500 in a simple interest account that pays 2.8% interest
annually. If Ben leaves the money in the account for 12 years, how much
interest will he earn?
A. PhP 1,200 B. PhP 2,184.00 C. PhP 8,000
D. PhP 2,184.50
4. My grandfather bought medicines amounting to PhP 2,340.00 including VAT.
How much did he pay the drugstore as a senior citizen if he was exempted
for paying the 12% VAT?
A. PhP 280.80
C. PhP 2,430.00
B. PhP 2,340.00
D. PhP 2,059.20
5. Mrs. Vargas is a car sales agent who earns PhP 5,850 monthly
plus a 4% commission on all her sales. During a month, she sold a car
worth PhP 740,000.00. How much is her total earnings?
A. PhP 28,540.00
C. PhP 35,450.00
B. PhP 35,540.00
D. PhP 32,059.00

1.C.32.38%

Compute ko muna sa iba

## I bought a car for \$25,000.  Its value is depreciating

Ask: I bought a car for \$25,000.  Its value is depreciating at a rate of 10% per year.  How much will the worth of my car be after  8 years?​

200.000 becaus of the gravity of the earth

The price of the car depreciated by 10% in 8 years would be \$20, 000

## 3. Kardo deposited PhP 6,500 in a simple interest account

Ask: 3. Kardo deposited PhP 6,500 in a simple interest account that pays 2.8% interest
PhP 11,000.00 C. PhP 5,000.00 D PhP 12,000.00
annually. If Ben leaves the money in the account for 12 years, how much
get for 2 years?
interest will he earn?
A. PhP 1,200
B. PhP 2,184.00
4. My grandfather bought medicines amounting to Php 2,340.00 including VAT.
C. PhP 8,000
D. PhP 2.184.50
How much did he pay the drugstore as a senior citizen if he was exempted
for paying the 12% VAT?
A. PhP 280.80
C. PhP 2,430.00
B. PhP 2,340.00
D. PhP 2,059.20
5. Mrs. Vargas is a car sales agent who earns Php 5,850 monthly
plus a 4% commission on all her sales. During a month, she sold a car
worth PhP 740,000.00. How much is her total earnings?
A. PhP 28,540.00
C. PhP 35,450.00
B. PhP 35,540.00
D. PhP 32,059.00
6. Mrs. Gomez sells used cell phones. His commission for every cell phone
sold is 20%.If his total sales is PhP 33,850.00, how much is his commission?
A. PhP 6,770.00
C. PhP 1,250.00
D. Php 6,250.00
B. PhP 7,670.00
while nhones during a sale were reduced by 20%.Find the​

2,184 PESOS

280 PESOS AND 8 CENTAVOS

29,834 PESOS

6,770 PESOS

STEP BY STEP EXPLANATION:

6,500 PESOS × 12 YEARS = 78,000 PESOS

78,000 PESOS × 2 YEARS = 156,000 PESOS

2.8% OF 156,000 PESOS = 4,368 PESOS ÷ 2 PESOS = 2,184 PESOS

12% OF 2,340 PESOS = 280 PESOS AND 8 CENTAVOS

5,850 PESOS + 740,000 PESOS = 745,850 PESOS

4% OF 745,850 PESOS = 29,834 PESOS

40% OF 33,850 PESOS = 13,540 PESOS

÷ 2 PESOS = 6,770 PESOS

## 5.42 8. Which of the following has the least value

Ask: 5.42 8. Which of the following has the least value for every item? A. 4 pencils worth Php19.8 B. 2 marking pens worth Php20.4 C. 3 ball pens worth Php18 D. 10 erasers worth Php22.5 esh 29. My Father bought a toy robot for Php672.50 and a toy car for Php319.25. How much change did he get for his Php1,000.00? A. Php7.25 B. Php8.25 C. Php9.25 D. Php10.25 nu 30. What is the product if we multiply 0.63 by 157 A. 10.45 B. 9.45 C. 8.45 D.7.45 31. Estimate the product of 22.7 and 0.88. A. 22 B. 21 C. 20 D. 19 32. If 159.25 kg of brown sugar were packed in 13 bags. How many kg of brown sugar did each bag contain? A. 13.75kg B. 11.25kg C. 12.25kg D. 12.75kg 33. Randy needs 16 mangoes for every 4 smoothies he makes. If he sells 10 smoothies, how many mangoes does he need? A. 32 B. 36 C. 40 D.44 34. Neresa had Php82.75. She wants to divide this amount evenly between herself and four of her friends. How much should each person get? B. Php16.55 C. Php12.25 A. Php56.5 D. Php 10.05​

### 14. B

hope it helps

# Cary on learning

## wget now?Read carefully the problems. Write the letter of the

Read carefully the problems. Write the letter of the correct answer
1. Solve for the percent of increase from 355 to 525.
A.478.8% B.47.9%
2. I have PhP 50,000.00 in the bank. If the bank pays me 11% simple interest om
C.32.38 D. 3.238%
this amount every year, how much interest will I get for 2 years?
A. PhP 15,000.00 B.PhP 11,000.00 C.PHP 5,000.00 D PhP 12.000.00
3. Kardo deposited Php 6,500 in a simple interest account that pays 2.8% interest
annually. If Ben leaves the money in the account for 12 years, how much
interest will he earn?
A. PhP 1.200 B. PhP 2.184.00
C. PhP 8,000 D. PhP 2.184.50
4. My grandfather bought medicines amounting to PhP 2,340.00 including VAT.
How much did he pay the drugstore as a senior citizen if he was exempted
for paying the 12% VAT?
A. PhP 280.80
C.PhP 2.430.00
B. PhP 2,340.00
D. PhP 2.059.20
5. Mrs. Vargas is a car sales agent who earns PHP 5,850 monthly
plus a 4% commission on all her sales. During a month,she sold a car
worth PhP 740,000.00. How much is her total earnings?
C.PhP 35.450.00
A. PhP 28,540.00
D. PhP 32.059.00
B. PhP 35,540.00​

Hirap naman po huhu kailangan nyo napo ba ngayun?

1. Jonny has 6 pieces of 25-centavo coin and 4 pieces of 5-peso coin. How much more money will he need if he wants to buy a notebook worth Php30.75?

2. I had several coins in my pocket amounting to Php31.25. I took out some coins and I got three-5-peso coins, four 1-peso coins, and 2 25-centavo coins. How much money was left in my pocket?

3. De La Cruz’s family went to a carnival. They bought 2 tickets for adults at Php80.00 and 3 tickets for children at Php60.00 each. How much change did they receive from a Php500.00 given to the ticket seller?

4. Hanna has Php58.50 left in her purse. She must buy ribbons for her birthday gift for her best friend. Each meter of ribbon costs 6.50. how many meters of ribbon can she buy?

5. Last Saturday, Gabriel earned Php450.00 for doing yard work in his neighborhood. When he went home, he spent Php149.50 on a toy car for his nephew and Php75.00 on renting his mother’s favorite DVD tapes. He saved the rest of the money. How much was his savings? ​

1. Php29.05

2. Php11.75

3. Php160.00

4. 9 meters of ribbon

5. Php225.50

Solution:

1. 6 × 25 = 150 and 4 × 5 = 20 (pesos and centavos)

Since 100 centavos equals to 1 peso, you have to subtract 150 and 100.

150 100 = 50, 50 + 20 = 70

30.75 1.70 = 29.05

2. 3 × 5 = 15, 4 × 1 = 4, 2 × 25 = 50, 15 + 4 = 19

Since 2 × 25 centavo coins, it is 50, which makes 19.50.

31.25 19.50 = 11.75

3. 80 × 2 = 160, 60 × 3 = 180

500 180 = 160

4. 58.50 ÷ 6.50 = 9

5. 149.50 + 75 = 224.50

450 224.50 = 225.50

Hope it helped! <3

## Read carefully the problems. Write the letter of the correct

Ask: Read carefully the problems. Write the letter of the correct answer.
1. Solve for the percent of increase from 355 to 525.
A. 478.8%
B. 47.9%
g 32.38%
D. 3.238%
2. I have PhP 50,000.00 in the bank. If the bank pays me 11% simple interest on
this amount every year, how much interest will I get for 2 years?
A. PhP 15,000.00 B. PhP 11,000.00 C. Php 5,000.00 D PhP 12,000.00
3. Kardo deposited PhP 6,500 in a simple interest account that pays 2.8% interest
annually. If Ben leaves the money in the account for 12 years, how much
interest will he earn?
A. PhP 1,200 B. PhP 2,184.00 C. PhP 8,000
D. PhP 2,184.50
4. My grandfather bought medicines amounting to PhP 2,340.00 including VAT.
How much did he pay the drugstore as a senior citizen if he was exempted
for paying the 12% VAT?
A. PhP 280.80
C. PhP 2,430.00
B. PhP 2,340.00
D. PhP 2,059.20
5. Mrs. Vargas is a car sales agent who earns PhP 5,850 monthly
plus a 4% commission on all her sales. During a month, she sold a car
worth PhP 740,000.00. How much is her total earnings?
A. PhP 28,540.00
C. PhP 35,450.00
B. PhP 35,540.00
D. PhP 32,059.00​

1.A

2.B

3.B

4.A

5.C

Hope it helps you

Correct me if I am wrong

## 9. Anne bought a book marked P250 for only P175

Ask: 9. Anne bought a book marked P250 for only P175 at a book sale.
discount?
A. 30%
B. 25%
C. 20%
D. 10%

10. A computer store pays P45.00 for a computer mousepad to its supplier. The percent of
markup is 30%. What is the selling price?
A. P13.50
B. P31.50
C.P46.35
D. P58.5

11. I earned a commission of P 750 for my total sales of P7500. What is my rate of
commission?
A. 25%
B. 10%
C. 15%
D. 5%

12. Miss Guino received a P15 250 commission from her sale of a second-hand car. If the
rate of commission is 16%, how much was the car?
A. P95 312.50 B. P12 810
C. P244 000
D. P56 320

13. A lady’s bag worth P1,500 has a sales tax of 6%. How much will a buyer pay for the
bag?
A. P 1,500 B.P 1,590
C. P 2.400
D.P 1,410

14. To put up a grocery store, Mr. and Mrs. Manzano borrowed one million at a rate of
18% per year for three years. What is the total amount they will pay in the bank?
What is the number sentence?
A. P1 000 000+[(P10000000x0.18 ) x 3]
B. (P1 000 000 /18 x3)
C. P1000000-[(P1000000x0.18 ) x 3]
D. P1 000 000 – (0.18 x 3)

15. Julia made a loan from their cooperative. P2 400 was deducted from the principal as
yearly interest. At the interest rate of 8% per annum, how much was her loan?
A.P19 200
B. P30 000
C. P3 000
D. P24 000​

9. D

10. A

11. B

12. C

13. D

14. A

15. A

Step-by-step explanation:

Sorry if my answer is wrong

Not only you can get the answer of how is worth my car, you could also find the answers of 9. Anne bought, wget now?Read carefully, 6. I bought, 10 My you!, and I bought a.