How Do You Like Them Apples

Posted on

If you are looking for the answer of how do you like them apples, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding how do you like them apples. Read it below.

apples nutrition studies

1. Identify the idiom. Mia is a type of friend

Ask: 1. Identify the idiom. Mia is a type of friend who stays with you through thick and thin.

A. with you
B. through thick and thin
C. type of friend who stays with you

2. Annie is the apple of the eye of the family because she is cute and smart. Apple of the eye means

A. she likes apples
B. she is one’s favorite
C. she is cute and smart

3. Don’t cry over a spilled milk means

A. complaining about a loss or failure
B.. the milk was thrown away
C. crying because the milk was spilled

4. The family visits their grandparents once in a blue moon because they are very far from them. What is the meaning of once in a blue moon? *

A. they always visit their grandparents
B. they visit them during blue moon
C. they rarely visit them

5. Senator Manny Pacquiao always bring home the bacon in most of his fights. Bring home the bacon means

A. he always win in his fight
B. Senator Manny Pacquiao has brought a bacon at home
C. He buys and eats bacon after his fight

6. The test was just a piece of cake. The children answered it quickly. A piece of cake means

A. the test was difficult
B. the test was long
C. the test was easy

7. Andy is a 12-year-old boy who doesn’t like to study, he likes playing computer games all the time. He is the black sheep in the family. What does black sheep means? *

A. he brings disgrace to the family
B. he is a good boy
C. he makes the family proud

8. Mother grows different kinds of plants in our backyard. She has a green thumb. What do you mean by having a green thumb? *

A. mother’s thumb is green
B. mother has many plants
C. mother is good in growing plants

9. The teacher almost hit the ceiling when she saw her pupils noisy and not doing their work. What does almost hit the ceiling mean? *

A. she is very angry
B. she hits the ceiling
C. she is happy

10. It rained cats and dogs last night that it flooded all over the place. *

A. there were many cats and dogs outside
B. there was a loud thunder
C. there was a heavy rain

11. Don’t let the cat out of the bag! What does it mean? *

A. don’t let may cat escape
B. don’t give away the surprise
C. the cat ran away.

12. Mothers have a heart of gold that they love their children dearly. *

A. mother is sad
B. mother will give you gold
C. mother is caring and loving
13. Be careful not to be in hot water. *

A. not to go in a hot water
B. to be in trouble
C. to be nervous

14. The baby received a gift from her parents that costs an arm and a leg. *

A. a nice gift
B. a wonderful gift
C. an expensive gift

15. How time flies, we are now in the year 2021! *

A. time flies slowly
B. the clock is flying
C. time is so fast​

Answer:

1.A

2.A

3.C

4.B

5.B

6.C

7.A

8.A

9.C

10.B

11.A

12.B

13.C

14.C

15.A

Explanation:

HOPE ITS HELP

Answer:

1.C

2.B

3.A

4.C

5.A

6.C

7.A

8.C

9.A

10.C

11.B

12.C

13.B

14.C

15.C

[tex]color {red}{᯽}color {orange}{᯽}color {yellow}{᯽}color {lime}{᯽}color {green}{᯽}color {cyan}{᯽}color {aquamarine}{᯽}color {indigo}{᯽}color {blue}{᯽}color {violet}{᯽}color {blueviolet}{᯽}color {pink}{᯽}color {magenta}{᯽} color {brown}{᯽}color {gray}{᯽}color {black}{᯽}[/tex] [tex]hugeorange{overline{qquadqquadqquadqquad : : : }}[/tex]

HOPE IT HELPS

Science1. One Saturday morning, Linda is about to take a

Ask: Science

1. One Saturday morning, Linda is about to take a bath when she noticed that her things are disorganized. What should she do?

A. Put the alcohol, medicine tablets and wound dressing in the medicine cabinet to be safe and out of reach of children.
B. Group the materials to make them organize according to their uses for easy access and saves time looking for things
C. Group the powder, bath soap, toothbrush and toothpaste together.
D. Put together the detergent soap, bleach and dishwashing liquid.

2. Which is likely to be observed if you leave a slice of apple on the table for a couple of hours?
A The sliced apple tums into violet. B. It changes its size and color due to exposure to oxygen.
C. Molds appeared in the slice of apple. D. The sliced apple tums brownish in color and shrinks.

3. What are the functions of ovaries?

A These are oval-shaped organs which produce female sex hormones,
B. Organs that produce progesterone and estrogen.
C. The ovaries are the organs that develop, produce and release egg cells.
D. These are organs that produce and release egg cells and female sex hormones.

4. Which identies the vegetative reproduction consisting of vegetative parts like stem and roots

A. Grafting joins parts from two or more plants so that they appear to grow as a single plant.
B. Modified stems and roots are used to grow into another plant.
C. Specialized stems are not involved in plant reproduction.
D. Marcotting is also known as air layering that involves rooting of a part of the stem that is still attached to the parent plant

5. The Science class of Ms. Cruz was dismissed. One of her pupils, Tonio, went out of the room. He dropped by at the cantaen to buy a drink. Then he went home riding a bicycle. What is the importance of a reference point in determining the motion of an object?

A. It is used for comparison in saying that an object is in motion
B. It gives you the accurate distance of an object.
C. An object is in motion if it changes its position relative to the reference point.
D. To determine location so that you will not be lost.

6. Which statement differentiates speed, distance and time?

A. The unit of measurement used for speed is kilometer per hour or meter per second.
B. Speed is the rate at which an object covers distance and measures how fast or slow a thing moves by dividing distance over time
C. The rate at which someone or something is able to move due to change in position.
D. Measured as the ratio of time to the distance.

7. Why are copper wires good conductors of electricity?

A. Some metals are solids at room temperature.
B. They can be bent and stretched easily
C. it is usually porous.
D. It allows electricity to pass through and ow of charges in one or more direction

8. Which statement best describes the harmful effect of heat in people and objects?

A. It cooks our food which breaks up protein and loses moisture to prevent food poisoning.
B. It keeps us cold during the daytime.
C. It keeps us warm when we go camping at night.
D. It changes water to water vapor or steam.

9. Book mirror and wood are examples of opaque materials. Which best describes the materials?

A. Mirror bounces back the light.
B. Book does not scatter light.
C. Opaque materials do not allow light to pass through them; they do not reect light and light is absorbed by the materials due to the arrangement of their molecules.
D. Wood absorbs the amount of light and does not reect it. ​

Answer:

1 D

2 B

3 C

4 C

5 A

6 C

7 D

8 A

9 D

Explanation:

pa brainly

1. Susan and Juan like ice cream. Susan orders strawberry

Ask: 1. Susan and Juan like ice cream. Susan orders strawberry and eats it during hot weather.
Juan chooses chocolate and eats it anytime he likes.
What do Susan and Juan have in common?
A. They order the same flavor.
C. Their favorite dessert is ice cream.
B. They eat ice cream everyday.
D. They both like ice cream.
2. Which of the following transitions shows a contrast in thoughts?
A. in the same way B. accordingly
C. on the other hand D. also
3. That orange is delicious; likewise, this apple is very flavorful. How is the italicized word
being used in the statement? It is used to show
A comparison
B. relationship
C. contrast
D. verb
4. Which of the following group of signal words would you most likely find in a paper comparing
two things?
A. meanwhile, coupled with, for instance C. likewise, as well, the same as
B. although, however, contrary to
D. in addition, finally, above all
5. Maria and Tina are twin sisters. They are fourteen years of age. Both of them like to draw.
They are very creative. This is an example of:
A. chronological order
C. contrasting
B. fact and opinion
D. comparing

Answer:

D

B

C

A

B

sana makatulong po ☺️

Instructions: Read and understand each paragraph about Matter Matter is

Ask: Instructions: Read and understand each paragraph about Matter

Matter is all around us. Everything that you can touch, taste, smell, and see is made of matter. There are three states of matter: solid, liquid, and gas. Solid matter has its own shape. This is because the tiny molecules that make up solids are very close together, and they do not move very much. Solid matter can be big, small, round, square, or any shape you can imagine. Ice, a cup, apples, paper, and windows are all solids. The shapes of solids do not change unless something makes them change. For example, you can cut solid paper or break a solid cup.
Liquid matter does not have its own shape. The tiny molecules in liquids are not as close together as they are in solids, and they can move around more. Water, glue, milk, gasoline, and juice are all liquids. Liquid matter takes the shape of the container that it is in. For example, the shape of milk looks like the shape of the glass that you pour it in. Liquids can pour, drip, flow, and splash.
Gas matter, like liquid, does not have its own shape. The tiny molecules in gases are far apart, and they move a lot. Steam, exhaust from the car, oxygen, carbon dioxide, and helium are all gases. Gases spread out and fill up their container. For example, when someone blows up a balloon, the carbon dioxide in their breath spreads out inside the balloon to make the balloon get bigger. Sometimes matter can change from one state to another if the matter is heated or cooled. For example, liquid water can turn into solid ice when cooled. Liquid water can also be turned into steam when heated.
1. Where can you find matter?
2. What are the three states of matter?
3. How is the shape of solid matter different from the shape of liquids and gases?
4. Explain why the shape of solid matter cannot change on its own
5. Give two examples of solids.

Answer:

1.Matter is all around us

2. The three states of matter are Solid,Liquid,and Gas

3.You cannot change a shape of a solid but the shape of a liquid is depending on the contaner it is in and Gas has no Shape

4.Solid objects cannot change shape on its own it need force to actually change shape

5. Glass and Concrete

Brainliest please?

ACTIVITY 3. MY NUTRITIOUS FOOD CROSSWORD PUZZLE Direction Use nutritious

Ask: ACTIVITY 3. MY NUTRITIOUS FOOD CROSSWORD PUZZLE Direction Use nutritious foods to help you complete this puzzle ACROSS 1 English word of SUHA 2 Apples, oranges, and bananas fit into this food group This sweet, smooth food comes in different flavors and is a great way lo get calcium for your bones 7 is an orange vegetable & Try tat-tree or low foods when you can 9. Use whole-grain for your sandwiches 11. Cheddar. Eden, and mozzarella are examples of 14. Fits into the grains group, goes great on stir-fry with garlic in the morning 15. Food pyramid is a to help you eat nutritious foods 17. Spaghetti is a type of DOWN 1 Duck and chicken are example of 2 Eat variety of 3. Eggplant and Gumbo or Okra are examples of 4. These are a great sources of protein and can be mixed with cereals and dried fruits for “on-the-go” srack. 6. Monggo and soya belong to the group of eaten in lots of different ways. 10 Vegetable or Olive of a healthful diet from all the groups and they can be are often used for cooking and are part 11. This makes a quick and easy “ready-to-eat” breakfast with fruit and milk 12 You can hard-boil, scramble, fry, or eat them as an omelet How do you like your 13 Salmon and Milkfish or Bangus are examples of 16 Lean is an excellent source of protein, iron, and zinc​

Answer:

Answer:

across:

1.pomelo

2.fruits

5. yogurt

7.carrots

8. fat

9. breads

11.cheese

14.rice

15.guide

17.pasta

down:

1.meat

2.food

3.vegetables

4.nuts

6.beans

10.oils

11.cereal

12.eggs

13.fish

14.poultry

Explanation:

hope it helps pow

ValuesGood and bad influences don't just reach your heart through

Ask: Values
Good and bad influences don’t just reach your heart through what you with your eyes. Decide if the children below are influenced to do good or bad things. Explain and share your answers.

1. Roel loves to watch action movies. He imagines he’s the hero and EJ, his enemy at school, is the villain. So every time the hero and the villain meet in the film, Roel shouts, “Shoot him!”

2. Jennilyn’s favorite show on TV is the art workshop broadcast on Saturdays. She is amazed at how ordinary materials are used in creating exciting and useful thing. She listens well to what it teaches so she can easily remember them. Once the program is over, she gathers art materials and makes her own toys and decorations.

3. Apple and her friends love having the same shoes, types of bags and even the same pair of pants. However, the brand her friends want is too expensive and Apple doesn’t know where to get the money. She had already spent her lunch money for the week when the group bought the same pair of sandals.

4. Jojo like reading books about Filipino heroes. According to him, these books make him proud to be a Filipino and it teaches him a lot of things about our history. Juan Luna is his favorite hero . Just like the great painter and artist, Jojo dreams that through his illustrations, he will represent the country in world-class competitions.
5. Basketball is Edwin’s favorite sport. In a school game, he became friends with two other players, and they became part of his barkada. Both Edwin’s new friends are on the list of students with academic honors. They don’t play when there is an exam, even for just a short round. Edwin was motivated to imitate his new friends’ perseverance in studying. Edwin’s mother was astonished when her son’s grades began to rise.​

Answer:

so ty sabpoints

Explanation:

ACTIVITY 3. MY NUTRITIOUS FOOD CROSSWORD PUZZLE!Direction: Use nutritious foods

Ask: ACTIVITY 3. MY NUTRITIOUS FOOD CROSSWORD PUZZLE!
Direction: Use nutritious foods to help you complete this puzzle.
ACROSS
1. English word of SUHA:—-
2. Apples, oranges, and bananas fit into this food group.
5. This sweet, smooth food comes in different flavors and is a great way
to get calcium for your bones.
7.
is an orange vegetable.
8. Try fat-free or low foods when you can.
9. Use whole-grain
for your sandwiches.
11. Cheddar, Eden, and mozzarella are examples of
14. Fits into the grains group: goes great on stir-fry with garlic in the
morning
15. Food pyramid is a
to help you eat nutritious foods.
17. Spaghetti is a type of
DOWN
1. Dock and chicken are example of
2. Eat variety of from all the groups.
3. Eggplant and Gumbo or Okra are examples of
4. These are a great sources of protein and can be mixed with cereals
and dried fruits for “on-the-go” snack.
6. Monggo and soya belong to the group of
and they can be
eaten in lots of different ways.
10. Vegetable or Olive
are often used for cooking and are part
of a healthful diet.
11. This makes a quick and easy “ready-to-eat breakfast with fruit and
milk
12. You can hard-boil, scramble, fry, or eat them as an omelet. How do
you like your 2
13. Salmon and Milkfish or Bangus are examples of
16. Lean is an excellent source of protein, iron, and zinc.​

Answer:

[email protected]#$_&-+()/%©®™✓[]}{=°^¥¢£~`|√ππ÷÷׶¶∆∆

1. if you were a fruit, what kind of fruit

Ask: 1. if you were a fruit, what kind of fruit would you be? you can be a mango, apple, orange, grape, or any fruit that you like the most.

2. Think of the stressors that you usually encounter. for each stressors, draw one worm around the fruit. Now, illustrate the same with worms inside. how does it look?

3. look at the worms that you have drawn. when you encounter such stressors, how do you respond or cope with them?

4. in what ways can you relate with the fruit?​

Answer:

orange…cause its full of vitamins that can help people

Explanation:

nasa comment yung ibang sagot

ACTIVITY 3. MY NUTRITIOUS FOOD CROSSWORD PUZZLE: Direction: Use nutritious

Ask: ACTIVITY 3. MY NUTRITIOUS FOOD CROSSWORD PUZZLE: Direction: Use nutritious foods to help you complete this puzzle. ACROSS 1. English word of SUHA 2. Apples, oranges, and bananas fit into this food group. 5. This sweet, smooth food comes in different flavors and is a great way to get calcium for your bones. is an orange vegetable. 8. Try fat-free or low foods when you can. 9. Use whole-grain for your sandwiches. 11. Cheddar, Eden, and mozzarella are examples of 14. Fits into the grains group; goes great on stir-fry with garlic in the morning 15. Food pyramid is a to help you cat nutritious foods. 17. Spaghetti is a type of DOWN 1. Duck and chicken are example of 2. Eat variety of from all the groups 3. Eggplant and Gumbo or Okra are examples of 4. These are a great sources of protein and can be mixed with cereals and dried fruits for “on-the-go” snack. 6. Monggo and soya belong to the group of can be eaten in lots of different ways. 10. Vegetable or Olive are often used for cooking and are part of a healthful diet. 11. This makes a quick and easy “ready-to-eat” breakfast with fruit and milk. 12. You can hard-boil, scramble, fiy, or eat them as an omelet. How do you like your_? 13. Salmon and Milkfish or Bangus are examples of 16. Lean is an excellent source of protein, iron, and zinc, and they​

ACTIVITY 3. MY NUTRITIOUS FOOD CROSSWORD PUZZLE: Direction: Use nutritious foods to help you complete this puzzle. ACROSS 1. English word of SUHA 2. Apples, oranges, and bananas fit into this food group. 5. This sweet, smooth food comes in different flavors and is a great way to get calcium for your bones. is an orange vegetable. 8. Try fat-free or low foods when you can. 9. Use whole-grain for your sandwiches. 11. Cheddar, Eden, and mozzarella are examples of 14. Fits into the grains group; goes great on stir-fry with garlic in the morning 15. Food pyramid is a to help you cat nutritious foods. 17. Spaghetti is a type of DOWN 1. Duck and chicken are example of 2. Eat variety of from all the groups 3. Eggplant and Gumbo or Okra are examples of 4. These are a great sources of protein and can be mixed with cereals and dried fruits for “on-the-go” snack. 6. Monggo and soya belong to the group of can be eaten in lots of different ways. 10. Vegetable or Olive are often used for cooking and are part of a healthful diet. 11. This makes a quick and easy “ready-to-eat” breakfast with fruit and milk. 12. You can hard-boil, scramble, fiy, or eat them as an omelet. How do you like your_? 13. Salmon and Milkfish or Bangus are examples of 16. Lean is an excellent source of protein, iron, and zinc, and they

Hello learner! Read the following phrases aloud and identify what

Ask: Hello learner! Read the following phrases aloud and identify what message they convey. make a splash under the weather once in a blue moon apple of one’s eye spill the beans a bed of roses

Each of the phrases is an idiom.

Activity 2: What do you think about those people who throw their garbage anywhere? Here is a selection for you to read. I hope you will learn something from it.

Don’t Dump that Garbage
An Adaptation

An American friend who frequently visits our country, once remarked that he is perplexed with the Filipinos. He said we show a lot of contradictions in our lifestyle, and the more he knows us the more puzzled he becomes. One piece of the jigzaw puzzle he tries to fit is our tidiness in our homes and our seeming careless way of dumping our garbage. Indeed, there is something wrong with us. We never accept the fact that we are selfish and concerned individuals. We always put the blame on our government or to whoever we think is responsible, but never blame ourselves. We don’t want to mess our rooms; we like everything spic and span at home but we throw all our garbage more we please. showing their superficial conceu inwat ons nhand conferences and chant slogans let us clean our first and learn how to dispose our garbage propery to these people- our environment and save this earth. Answer the following questions.

QUESTIONS:
1: what is the selection all about?
2: take a closer look at the underlined words. What are they?
3: What do the following underlined idioms mean?
4: How do we learn the meaning of each idiom?
5: what help us understand it?

You can figure out the meaning of the underlined idioms by looking at the words or phrases around them. The words around these unknown idioms often provide clues. These clues are called context clues.

Answer:

1tidiness

2spic and span put the blame

3spic and span spotlessly clean put the blame accuses someone

4by searching it

5this is on you because it requires you opinion

Not only you can get the answer of how do you like them apples, you could also find the answers of Science1. One Saturday, 1. Identify the, 1. if you, Hello learner! Read, and ACTIVITY 3. MY.