How Big Whole Chicken

Posted on

If you are looking for the answer of how big whole chicken, you’ve got the right page. We have approximately 6 FAQ regarding how big whole chicken. Read it below.

backyard chicken pictures black breasted red modern game bantam

1. Above is to under as up is to _________________.

Ask: 1. Above is to under as up is to _________________.
A. down B. along C. above D. from
2. Large is to tiny as full is to ____________________.
A. filled B. empty C. blank D. drain
3. Team is to player as platoon is to_______________.
A. teacher B. students C. soldier D. cook
4. Stone is to heavy as cotton is to ________________.
A. soft B. light C. rich D. poor
5. Tree is to climb as river is to ___________________.
A. big B. fish C. walk D. swim
6. Lonely is to frown as happy is to ________________.
A. smile B. injury C. pain D. proud
7. Stripes is to zebra as giraffe is to ________________.
A. fur B. hair C. spots D. nails
8. Spaghetti is to pasta as ketchup is to _____________.
A. sauce B. condiment C. pulp D. rice
9. Wind is to windmill as sun is to __________________.
A. solar panel B. engine C. hammer D. tools
10. Honest is to truthful and grateful is to_____________.
A. thankful B. beautiful C. smart D. lonely
Months ago, the whole world was
surprised due to the spread of the
Corona Virus. Once a person was
infected by this virus he would
experience high fever, dry cough,
shortness in breathing that may cause
death if not properly attended to. It is
now called COVID 19 by health experts.
Reports and studies said it originated
from China. The virus came from
animals such as bats and was
transmitted to other animals until such

time transmitted to humans. What is scary about this virus, lately, it
resulted millions of people and even killed a big number throughout the
world.
There is no available medicine for this disease and medical experts are
still finding ways to find a cure for this COVID 19. The Philippines is one of
the 180 countries affected. Mostly the most progressive nations with modern
hospital facilities have the greatest number of deaths and confirmed positive
patients. With this the World Health Organization (WHO) declared COVID 19
as a pandemic which means the disease was prevalent over the whole world.
Corona Virus Disease or COVID 19 has affected the economic status
of different countries. People have been observing safety measures such as
social distancing, constant hand washing, using disinfectants, and staying
at home to avoid being infected by the virus. People around the world are
praying and hoping that one day, the COVID19 will be eradicated through
the invention of a vaccine or medicine.
COMPREHENSION CHECK-UP
1.What kind of virus spread all over the world months ago?
A. Corona Virus B. Flu Virus C. Dengue D. HIV
2. What term did Health experts use that refer to corona virus?
A. Corona B. COVID19 C. COVID20 D. SARS
3. What will happen to a person infected if not properly attended to?
A. survives B. comatose C. die D. fly
4. Where did the virus originate based on reports and studies?
A. Japan B. China C. Vietnam D. Spain
5. From what animals did the virus come from based on the selection?
A. Chicken B. Frog C. Bats D. Pig
6. Is there available medicine for COVID19?
A. NO B. YES C. Maybe D. No answer
Illustrator: Maria Ruth Janeo-Castillo T-I

9

7. What countries have the greatest number of deaths?
A. Poor B. Progressive C. Third world D. Asian
8. How did the World Health Organization (WHO) call this crisis?
A. Epidemic B. Outbreak C. Pandemic D. crisis
9. Does COVID19 affect the economic status of the countries?
A. YES B. NO C. Maybe D. No answer
10. What do the people around the world pray to be invented to stop the
virus from spreading?
A. Vaccine B. Tablet C. Movie D. Sprayer

Answer:

Activity 1

  1. A
  2. D
  3. C
  4. B
  5. D
  6. A
  7. C
  8. A
  9. A
  10. A

Activity 2

  1. A
  2. B
  3. C
  4. B
  5. C
  6. A
  7. B
  8. C
  9. A
  10. A

II. Read each story. Write who is the character and

Ask: II. Read each story. Write who is the character and when and/or where the story happened. A. Eric entered the room as usual, five minutes after the recitation had begun in his afternoon class. As soon as he was seated, he passed his hands over his hair to make sure that it was plastered down with the gel he had generously applied on it. He heard his name called. He smoothened the front of his shirt, and squared his shoulders slightly before he stood erect, not without noticing if everyone’s eyes were on him. B. One Sunday morning, Perla and Rita were in the park. “Look! Rita,” said Perla. What beautiful flowers! I want to pick some. “No, Perla, “said Rita. We should not pick flowers from the parks.” The two girls went around and settled on the play area. C. Aling Sebia looked around to make sure that she had not missed any corner of the house. She had gotten up early so she could give the house a thorough cleaning before his son arrived. Roly, his son, was arriving home from Saudi Arabia, and she wanted him to see how big a change the house had undergone since he left. She hastily ran to the kitchen to check whether the pot of chicken was already boiling. She could imagine the whole family eating the delicious meal after the children had arrived from the airport.

Character time place
A. 7. 8. 9.
B. 10. 11. 12.
C. 13. 14. 15

need kona po ng answer​

Answer:

  1. c
  2. d
  3. b
  4. a
  5. c
  6. b
  7. b
  8. c
  9. d
  10. a

Explanation:

pa brainliest po

Write TRUE on the blank before the number if the

Ask:
Write TRUE on the blank before the number if the statement is correct, FALSE if not.

_________ 1. Setting described the place where the story happened.

_________ 2. Time describes the people acting in a story
.
_________ 3. Characters can be a hero or bad one in the story we read.

_________ 4. Reading a story can develop our imaginations.

_________ 5. Character and Setting are two essential elements in a story.

_________ 6. A hero is the protagonist and the antagonist is the villain.

II. Read each story. Write who is the character and when and/or where the story happened.

Story
Character
Place
Time

A. Eric entered the room as usual, five minutes after the recitation had begun in his afternoon class. As soon as he was seated, he passed his hands over his hair to make sure that it was plastered down with the gel he had generously applied on it. He heard his name called. He smoothened the front of his shirt, and squared his shoulders slightly before he stood erect, not without noticing if everyone’s eyes were on him.

7.

8.

9.

B. One Sunday morning, Perla and Rita were in the park. “Look! Rita,” said Perla. What a beautiful flowers! I want to pick some. “No, Perla, “said Rita. We should not pick flowers from the parks.” The two girls went around and settled on the play area.

10.

11.

12.

C. Aling Sebia looked around to make sure that she had not missed any corner of the house. She had gotten up early so she could give the house a thorough cleaning before his son arrived. Roly, his son, was arriving home from Saudi Arabia, and she wanted him to see how big a change the house had undergone since he left. She hastily ran to the kitchen to check whether the pot of chicken was already boiling. She could imagine the whole family eating the delicious meal after the children had arrived from the airport.

13.

14.

15.

Answer:

1.true 2.false 3. false 4.true 5. true 6.true

II. Read each story. Write who is the character and

Ask: II. Read each story. Write who is the character and when and/or where the story happened. Story A. Eric entered the room as usual, five minutes after the recitation had begun in his afternoon class. As soon as he was seated, he passed his hands over his hair to make sure that it was plastered down with the gel he had generously applied on it. He heard his name called. He smoothened the front of his shirt, and squared his shoulders slightly before he stood erect, not without noticing if everyone’s eyes were on him. character7. place8. time9. B. One Sunday morning, Perla and Rita were in the park. “Look! Rita,” said Perla. What beautiful flowers! I want to pick some. “No, Perla, “said Rita. We should not pick flowers from the parks.” The two girls went around and settled on the play area. Character10. place11. time12. C. Aling Sebia looked around to make sure that she had not missed any corner of the house. She had gotten up early so she could give the house a thorough cleaning before his son arrived. Roly, his son, was arriving home from Saudi Arabia, and she wanted him to see how big a change the house had undergone since he left. She hastily ran to the kitchen to check whether the pot of chicken was already boiling. She could imagine the whole family eating the delicious meal after the children had arrived from the airport. Character13. place14. time15.

pahelp po pls​

Answer:

Character

7.Eric

10.Perla and Rita

13.Aling Sebia and Roly

Place

8.Room

11.Park

14.House and Saudi Arabia

Time

9.Five minutes

12.Morning

15.Early

Explanation:

thanks me later

GR./SEC. sunflower DIRECTIONS: Read the paragraph and answer the questions

Ask: GR./SEC. sunflower DIRECTIONS: Read the paragraph and answer the questions that follow Mouse and Lion live in the African grasslands. Lion is very large, and Mouse is very small. When Lion roars, the ground shakes. When Mouse squeaks, not even the grass shakes. One day, Mouse smelled smoke. Mouse ran to find Lion. Squeak, squeak!” Mouse squeaked. I smell smoke, Lion! I think there is a fire!” Lion looked around. He smelled the smoke, too. He lowered his huge head, and told Mouse to climb onto his back. Lion raced to the top of the highest hill, with Mouse holding on for dear life. Lion saw the fire on the edge of the grasslands. He raised his head and roared his mighty roar. All the animals knew that special roar. It meant danger. They gathered their young ones, and ran to safety near the river. 1. What is this whole story mostly about? A forest fire b. Mouse smells smoke c. Mouse is very small 2. Which of these is a small piece of information from the story that makes the story more interesting? When Lion roars, the ground shakes. b. The African grasslands are hot and dry. c. Mouse has a long tail. 3. Which of these is a small piece of information from the story that makes the story more interesting? a. Lion sleeps most of the day. b. The animals know that Lion’s special roar means danger. Many kinds of animals live in the grasslands, 4-5. What is another small piece of information from the story that makes the story more interesting? a. a C. 6-7. How do the details in this story make this story more interesting? Luca’s grandpa lives on a farm. His grandpa has a big garden, and many animals. When Luca was little, he was afraid of the chickens. When he helped his grandpa feed the chickens, the chickens chased him, crying, “Cluck, cluck, cluck!” But his grandpa showed him how to shoo the chickens away with his hand, saying, “Shoo chicks, shoo chicks!” Luca still doesn’t like the chickens much, but he isn’t afraid of them now. He feels very grown up.​

Answer:

1. C

2. A

3.B

4. A

Explanation:

Activity 5: Read each paragraph. Think about what the whole

Ask: Activity 5: Read each paragraph. Think about what the whole story
is mostly about. Choose the letter of your answer per item. Write your
answer in your answer sheet.
Luca’s grandpa lives on a farm. His grandpa has a big garden,
and many animals. When Luca was little, he was afraid of the
chickens. When he helped his grandpa feed the chickens, the
chickens chased him, crying, “Cluck, cluck, cluck!” But his grandpa
showed him how to shoo the chickens away with his hand, saying,
“Shoo chicks, shoo chicks!” Luca still doesn’t like the chickens much,
but he isn’t afraid of them now. He feels very grown up.
1. What is this whole story mostly about? Circle your answer.
a. Grandpa’s garden
b. Luca and the chickens
c. Luca’s favorite animal
2. Which of these is a small piece of information from the story that
makes the story more interesting? Circle your answer.
a. Luca drew a picture of the farm.
b. Luca helped pick the vegetables.
c. The chickens said “Cluck, cluck, cluck!”
Alex’s grandpa lives in a big city, on the 18th floor of an apartment
building. From his grandpa’s windows, Alex can see the whole city.
Alex used to be afraid to look out the windows, because they were up
so high. But his grandpa would sit with Alex, and point out all the
interesting things in the city. Now Alex likes to look out his grandpa’s
windows. He can see the library, and the train station, and the park.
He feels very grown up.

3. What is this whole story mostly about? Circle your answer.
a. Alex takes a train ride
b. Alex rides the elevator
c. Alex and his grandpa’s windows
4. Which of these is a small piece of information from the story that
makes the story more interesting? Circle your answer.
a. Grandpa’s apartment is on the 18th floor.
b. The train station is a busy place.
c. There is an elevator in Alex’s grandpa’s building.

Answer:

1.a

2.c

3.c

4.c

Explanation:

sna mkatulong btw I read it khit tinatamad aq

Not only you can get the answer of how big whole chicken, you could also find the answers of 1. Above is, Activity 5: Read, Write TRUE on, GR./SEC. sunflower DIRECTIONS:, and II. Read each.