How Benefits Are Paid

Posted on

If you are looking for the answer of how benefits are paid, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding how benefits are paid. Read it below.

employees desire part  pay  benefits

__1. It is usually associated with employee compensation that is

Ask: __1. It is usually associated with employee compensation that is based on the number of
hours worked multiplied by an hourly rate of pay.
A. salary B. wage C. income D. benefit
_____2. It is a fixed amount usually associated with employee compensation usually received on
a monthly or semi-monthly basis, but it may be quoted in an annual sum.
A. salary B. wage C. income D. benefit
_____3. It is an employee compensation given by an employer other than the basic salary/wage.
It may come in the form of cash or in kind.
A. salary B. wage C. income D. benefit
_____4. It is the total amount that people earn in exchange of the goods, employment, businesses, investments, and professional services that they have rendered.
A. salary B. wage C. income D. benefit
_____5. These are employees who are under the “no work, no pay” policy.
A. income earner C. salary earner
B. benefit earner D. wage earner
_____6. These are employees who are not paid less if they work for only a fraction of the required
number of hours of work.
A. income earner C. salary earner
B. benefit earner D. wage earner
_____7. It is a type of income where the payment is not directly tied to active work but usually
front-loaded with active work and gets paid with small amount, while the bulk of income
comes later.
A. captive B. active C. abusive D. passive
_____8. It is a type of income where you do the work and you are paid for that work.
A. captive B. active C. abusive D. passive

_____9. Which of the following is a salary earner?
A. carpenter B. service crew C. teacher D. factory worker
_____10.Which of the following is a wage earner?
A. engineer B. manager C. lawyer D. private tutor
______11.A delivery man in a chicken store earns ₱350 daily. How much will he earn if he worked
20 days in a month?
A. ₱3,500 B. ₱7,000 C. ₱14,000 D. ₱28,000
______12.Yvan, who works in a car wash, is paid ₱75 per hour of work. How much will he earn in
bi-weekly if he rendered 48 hours of work each week?
A. ₱3,600 B. ₱4,800 C. ₱7,200 D. ₱14,400
_____13.If an assistant principal in a private school is being offered a salary of ₱13,000 every two
weeks. How much will be his annual salary?
A. ₱26,000 B. ₱130,000 C. ₱156,000 D. ₱312,000
_____14.A Senior Police Officer I (SPO1) of the Philippine National Police (PNP) has a monthly
basic pay of ₱33,411. How much will be his annual salary?
A. ₱16,705 B. ₱66,822 C. ₱334,110 D. ₱400,932
_______15.Antonio works as a part-time crew in a fast food chain in the city with the following
schedule for one week: Monday, 5 hours; Tuesday, 6 hours; Wednesday, 4 hours;
Thursday, 6 hours; Friday, 3 hours. If he was paid ₱104.25 an hour, how much will he
get for the week?
A. ₱2,502 B. ₱2,919 C. ₱3,336 D. ₱3,544

1.A

2.C

3.B

4.D

5.C

6.A

7.B

8.C

9.C

10.C.

11.A

12.B

13.C

14.D

15.A

Step-by-step explanation:

Hope it helps… Pwede pa, brainliest thanks..sa points

#carryonlearning

Directions: Solve the following word problems. Write your solutions.1. A

Ask: Directions: Solve the following word problems. Write your solutions.
1. A fish vendor paid Php5,625.00 for 50 kg of fish. How much did each kilogram of fish cost?
2. Bong had 131.25 meters of rope which he cut into equally into 5.25 meters each. length.
How many pieces of rope are there in all?
3. During repacking of goods for relief operation, 367.5 kilograms of rice were repacked equally at 12.25 kilograms per pack to be distributed to the victims of a typhoon in a particular
barangay. How many individuals will be benefited from the relief goods?
4. Mother paid Php878.75 for 5 kilograms of grapes she bought in the market. How much is 1 kilogram of grapes cost?
5. Father drove 250 kilometers in 3 hours and 30 minutes. What was his average speed?​

Answer:

1. 5,625/ 50= Php 112.5

2. 131.25/ 5.25= 25 pieces

3. 367.5/ 12.25= 30 indiv

4. 878.75/5= Php 175.75

5. 250 km/ 3.5 hrs=71.43 km/hr

Step-by-step explanation:

1.Donita works as a sales associate in a department store

Ask: 1.Donita works as a sales associate in a department store one of her benefits is a 25% discount on all items she buys for herself if she paid 550 for a new pair of shoes what was the price of the shoes before the discount?

2.mang ador can clean the school grounds of bitalag integrated school in 5 hours while mang rene can do the same job in 6 hours if they work together how long will it take them to clean the school grounds of the school?

3.sofia mass gain an average score of at least 95 on six 100-points exams if her scores on the first five examination and are 94 95 95 95 and 96 what must be Sophia’s score on the sixth examination?

pasagot Po salamat​

Answer:

SANA ALL

Step-by-step explanation:

I HOPE ITS HELP FOR PEOPLE

How important an attribute is salary, and at what point

Ask: How important an attribute is salary, and at what point would a higher salary override for you the nonmonetary benefits of the lower-paid position?​

Money is a tool. It is a tool that allows me to provide for my family, help people and causes I desire to help, and do the things I want to do. If I am in a situation where I have enough of anything or everything for my family, additional money is not an incentive.

My current job provides health benefits, flexible scheduling, and 54 days off per year (holidays plus time off of my choosing, not including weekends). I can take care of my family and spend free time with them and supporting the things I want to support.

In my mind, the only salary bump that I would consider to leave a situation such as this would be one that would allow me to obtain true financial independence (no work and adequate cash flow for all of my needs through investments) within 2–5 years, and even that would be a close thing if you had kids at home and wouldn’t want to sacrifice your free time and flexibility.

To try to put a dollar figure on it:

I live in a low cost of living state in the U.S. where a family that owns their home can easily get by on about $3,000 per month ($36k per year). I just double checked our monthly budget and we could get by comfortably on less than $2k per month ($24k per year) if we needed to.

To walk away from a steady job, I would want at least $1M in an investment portfolio generating a steady return, so I would want to get a net salary of around $250k for 5 years to hit that number, or a salary before taxes of around $350k per year to leave my current job. Without that, I will plug away and enjoy the benefits and free time that my current job provides.

Rowena works as a saleslady 10 pointsin Exponent DepartmentStore. As

Ask: Rowena works as a saleslady 10 points
in Exponent Department
Store. As one of her benefits,
she receives 10% employee
discount on her purchases at
the store. During the End of
the Month Sale (EOM),
Rowena bought a skirt that
was on sale for 40% off. The
original price of the skirt is
Php 1000.00. How much did
Rowena paid? Show me your
solution, send it to my
messenger​

Answer:

500

Step-by-step explanation:

bsta po eu yan ang sagot

Math:1. How can we described the graph of compound interest?a.

Ask: Math:
1. How can we described the graph of compound interest?
a. broken line b. curve line c. parabolic line d. straight line
2. What will be the maturity value of PHP 12,000 invested
for 4 years at 15% compounded quarterly?
a. PHP 15,783.25 b. PHP 17,923.50
C. PHP 20,125.18 d. PHP 21, 626.73
3. Using the characteristics of both simple and compound
interest on accounts with the same interest rate and
time (7) which of the following statement is correctly
stated?
a. Computing for simple interest requires complicated
process because of its changing principal.
b. Lenders are benefited by simple interest whereas
borrowers benefited in compound interest.
C. Computing for compound interest is comparatively easy
than its counterpart.
d. Borrowers are benefited by simple interest whereas
lender benefited in compound interest.
4. How much final amount would Phoebe receive if she
invests PHP 60,500 for 2 years at 5% simple interest?
a. PHP 6,050 b. PHP 60,500 C. PHP 66,550 d. PHP 69,000
5. To earn as much interest as possible, you should open a
savings account that earns interest and has the
interest rate.
a. compound; lowest
C. simple; lowest
b. compound; highest
d. simple; highest
6. How much interest was paid by Marisa on PHP 24,000
that she borrowed for 4 years at 8% simple interest?
a. PHP 7,680 b. PHP 7,860 C. PHP 8,760 d. PHP 8,880
7. What will be the final value of the PHP 20,000
investment of Carmie if it accumulated an interest of PHP
6,500 in 8 years?
a. PHP 20,600
b. PHP 26,500
C. PHP 27,500
d. PHP 29,700
8. Ziphora invested PHP 16,000 at 13% compounded
annually. At the end of 15 years, what is the compound
interest?
a. PHP 254,860.51 b. PHP 574,279.18
C. PHP 840,683.26 d. PHP 870,175.85
AFE and d​

Answer:

1.d

2.a

3.a

Step-by-step explanation:

d kona po alam

1. What do you call a type of commission where

Ask: 1. What do you call a type of commission where a person is paid a percentage of his/her sales only?

A. Straight commission
B. Commission rate
C. Commission
D. Salary Plus Commission

2. A salesman agreed to have a monthly basic pay of ₱12,000 plus a commission of 8% on all sales above ₱75,000. How much is his take home pay in a month where his total sales amounted to ₱120,000?

A. ₱ 3,600
B. ₱ 12,000
C. ₱ 15,600
D. ₱ 16,500

3. John is earning a commission of 3% on all his sales other than his basic salary of ₱ 10,000. How Much is his take home pay in a month where his sales amount to ₱ 75,000?

A. ₱ 10,000.00
B. ₱ 12,250.00
C. ₱ 25,120.00
D. ₱ 75,000.00

4. What do you call a type of commission where the percentage changes based on how much someone sells?

A. Straight commission
B. Commission rate
C. Salary Plus Commission
D. Graduated Commission

5. What do call a type of commission where a person gets paid a salary and a percentage of his/her sales?

A. Straight commission
B. Commission rate
C. Salary Plus Commission
D. Graduated Commission

6. It is a fixed amount usually associated with employee compensation usually received on a monthly or semi-monthly basis, but it may be quoted in an annual sum.

A. salary
B. wage
C. income
D. benefit

7. It is usually associated with employee compensation that is based on the number of hours worked multiplied by an hourly rate of pay.

A. salary
B. wage
C. income
D. benefit

8. Julie earns ₱8,500 a week. How much will she receive each pay day if she is being paid bi-weekly?

A. ₱8,500
B. ₱17,000
C. ₱34,000
D. ₱38,000

9. Maurice applies for a secretarial position in the MY Company. They offer an annual salary of ₱288,000 which will be given bi-weekly. How much will she receive every pay day if she will accept the offer?

A. ₱5,538
B. ₱11,077
C. ₱12,000
D. ₱24,000

10. It is a type of income where the payment is not directly tied to active work but usually front-loaded with active work and gets paid with small amount, while the bulk of income comes later.

A. active
B. passive
C. captive
D. abusive

Answer:

1.Commission

2.3,600

3.75,000.00

4.commission

how important is salary for you? at what point would

Ask: how important is salary for you? at what point would a higher salary override for you the nonmonetary benefits of the lower-paid position?​

Answer:

for me as a higher salary is being a good benefits to the lower paid of your income.I think it can be higher than your salary.

As a student, how are you directly benefited from the

Ask: As a student, how are you directly benefited from the taxes paid by the Filipino people?​

Answer:

Resident alien engaged in trade or business in the Philippines, who is receiving income, whether it constitutes the sole source of their income or in combination.

Hope it helps

#Carryonlearning

Answer:

Ene 31, 2020 — Taxation of investment income and capital gains … Every individual citizen, alien residing in the Philippines, … fringe benefit if the education or study involved is indirectly .

1.Earnings of employees paid on monthly or annual basis are

Ask: 1.Earnings of employees paid on monthly or annual basis are generally reffered to as________

A.Employee benefit
B.Deduction
C.Salary
D.Wage

2. The following are example of income except.

A.Commitions
B.Salary Wages
C.Accrued interest is loans
D.Profit in business owned

3.If rachelle’s annual salary is Php 126,323,26, how much is her monthly salary

A.Php 10,526,94
B.Php21,053,88
C.Php31,053,88
D.Php63,161,63

4.How much is the bi-weekly salary of an employee earning a salary of Php16,554,86 monthly?

A.Php4,138,22
B.Php5,514,95
C.Php8,272,43
D.Php11,029,9

5.An employee earns,Php78,942,75 semi-annual salary how much is his weekly salary?

A.Php1,644,64
B.Php3,289,28
C.Php6,678,56
D.Php13,157,13​

Answer:

1. c

2. a

3. a

4. c

5. b

Step-by-step explanation:

hope it helps.

Not only you can get the answer of how benefits are paid, you could also find the answers of As a student,, __1. It is, Rowena works as, Directions: Solve the, and how important is.