If you are looking for the answer of five guys how much, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding five guys how much. Read it below.

## Help me po guys at pakikita po paano nyo nakuha

**Ask: **Help me po guys at pakikita po paano nyo nakuha yung answer pls

1. if 5 dozens of eggs cost 360 pesos. how much does each egg cost?

2. the sum of five numbers is 420. one of the number is 86. what is the average of the four numbers?

3. I am thinking of a number. thrice my number minus 6 equals 66. what is my number?

**Answer:**

1. 60 per egg

2.

3. 24

**Step-by-step explanation:**

ewan no. 2

## ACTIVITY C Solve the following word problem. Show your complete

**Ask: **ACTIVITY C Solve the following word problem. Show your complete solution. 1. Suppose that the half-life of a certain radioactive substance is 20 days and there are 20 g initially, determine the amount of the substance remaining after 80 days, and give an exponential model for the amount of the remaining substance. 2. Mr. High invested P200 000.00 in a company that offers 6% interest compounded annually. Define an exponential model for this situation. How much will this investment be worth at the end of each year for the next five years? 3. Gobert invested P40 000 after graduation. If the average interest rate is 5.8% compounded annually. Give an exponential model for the situation, and will the money be doubled in 15 years? 4. At time t = 0, 500 bacteria are in a petri dish, and this amount triples every 15 days. Give an exponential model for the situation. How many bacteria are in the dish after 40 days?

Baka naman guys matatalino diyan wag sumagot yung hindi alam please lang

**Answer:**

Alam ko na tingnan mo pwede Yan ma zoom Yan Ang 11 abm ipa brainliest po

## A company has a budget of ₱90,000 to be split

**Ask: **A company has a budget of ₱90,000 to be split evenly among its various offices. the marketing office of the company receives twice the amount of money than the other offices. If the company has Five(5) offices, how much would the marketing office receive? hiw much would each of the non-marketing offices receives?

pa help guys!

**Answer:**

1st office-30K

2nd office-15K

3rd office-15K

4th office-15K

5th office-15K

**Step-by-step explanation:**

30+15+15+15+15=90

## 1. Convert 7 m to feet to inches 2. How

**Ask: **1. Convert 7 m to feet to inches

2. How many feet of cloth can you make in a 1000 mm textile? ft

3. A five-kilogram fish needs to be delivered in a household, the delivery guy wants to know how much in pounds (lbs) the mass of the fish is.

4. Donatello wants to convert 5 600 000 g of sugar into ounces (oz.). What is the amount of sugar in ounces?

5. 80 L of alcohol needs to be transferred in a large plastic container. How much alcohol in gallon (gal) needs to be transferred?

**Answer:**

1. 7m – 22.97ft. – 22’11 19/32

2. 3ft

3. 11.023 lb

4. 197534.1869 oz

5. 21.1338 gal

**Explanation:**

Sending some help, kindly double check it.

## THE NEWS BOYAt five o'clock in the afternoon, the train

**Ask: **THE NEWS BOY

At five o’clock in the afternoon, the train arrives

in Naga City. The train carries the newspapers from Manila

Alfredo, a Grade Four pupil, sells newspapers after class in

the afternoon. He sells for two hours. At seven o’clock. he

goes home. He has time to study his lessons.

Alfredo earns one hundred pesos a day. He

wants to give his money to Mother. But Mother told him to

put his money in his piggy bank. Alfredo’s parents are not

poor.

They can give him money he needs, but Alfredo

wants to sell newspapers. He wants to earn his own money.

1. Where does Alfredo live?

2. What time does the train arrive in Naga City?

3. What carries the newspapers to Naga City?

4. Where do the newspapers come from?

5. What does Alfredo do?

6. How long does Alfredo sell newspapers?

7. How much does he earn a day?

8. What does he do with the money?

9. What kind of a boy is Alfredo?

10. Are his parents poor?

GuYS PA HeLp

FOLLOW KO KAYO

**Answer:**

1.Naga City

2.five o’clock

3.The Train

4.Manila

5.Sells Newspapers in classroom

6.two hours

7.one hundred pesos a day

8.Earning it in his piggy bank

9.Archived/Working hard/Helping Child

10.Nope

**Explanation:**

I hope that this can help you!

#LearningKnowledge

## pa answer po sana no nonsense answer poA five-kilogram fish

**Ask: **pa answer po sana no nonsense answer po

A five-kilogram fish needs to be delivered in a household, the delivery guy wants to know how much in pounds (lbs) the mass of the fish is.

A. 5 lbs

B. 8 lbs

C. 9 lbs

D. 11 lbs

**Answer:**

D. 11 lbs

**Explanation:**

5 kg = 11.0231 lbs

## 1.) five meters of wire weights 1.4 kg, how much

**Ask: **1.) five meters of wire weights 1.4 kg, how much does 100m of wire weighs?

2.) if 5 carpenters can finish 30 tables in 2 days , how long will it take 15 carpenter to finish 135 tables?

3.) the amount of (I) on savings account varies directly as the amount of deposit (O). if 5000.00 pesos earns 250.00 pesos interest how much interests is earned on 40,000 pesos?

FOR NUMBER 4-5

the current (I) varies directly as the electromotive force and inversly as the resistance (R). if a current of 30 amperes flow through a system with 16 ohms resistance and electromagnetic force of 120 volts.

4.) finds the constant of variation (K).

5.) find the current that a 200 volt-electromagnetic force will send throught the system.

UM. GUYS PA SOLVE NAMAN OH. KAHIT UNG MGA ALAM NYO LANG ANG SAGUTAN NYO. AT KUNG MAAARI PATINGIN NG SOLUTION NYO PERO KUNG AYAW NYO OK LANG. SALAMAT 🙂

1. 100/5=20 20*1.4= 28 28 kg. 2. Sorry, di na nagana yung utak ko. Babalikan ko to later, wits lang. 3. 40000/5000=8 250*8=2000 pesos 4. Dunno huhu. 5. Dunno ulit.

1. 5m = 1.4kg

100m = ?kg

How many 5m does 100m contains?

That’s 100 / 5 = 20m

For every 20m how many kg does it weights?

That’s **20 * 1.4 = 28kg100m of it weights 28 kilograms**

2. I found it hard to solve work word problems, you can consult the internet for this.

3. 5,000.00 = 250.00

40.000.00 = ?

How many 5k does 40k contains?

That’s 40/5 = 8k

For every 8k, how many 250p is it equal to?

That’s **8 * 250 = 2,000 pesos**4.-5. I don’t know that, sorry. 🙁

## Solve the following problems. Write your answer on the blank.1.

**Ask: **Solve the following problems. Write your answer on the blank.

1. Mike made 3 sandwiches for his 6 friends. If his friends ate the same

amount of the sandwiches he has made, what part of the sandwich did

each of his friends eat?

Answer:

2. Five pupils ordered 2 cakes. If they ate an equal amount of the 2

cakes, how much cake did each student eat?

Answer:

3.At a department store, men’s socks sell at 3 pairs for P97.50. The same

kind of socks are sold by sidewalk vendors at 6 for P171.00. Which is the

cheaper buy?

Answer: guys turuan nyu ako pls anong answer alam ko naman easy lang to pero wala na akong oras pls

**Answer:**

1. 1/2 or 0.5

2. 2/5 or 0.4

3. sa vendor

**Step-by-step explanation:**

1. 3 sandwich lang ginawa niya para sa 6 na kaibigan niya. ibig sabihin nun, they are gonna split it all. magiging 3 divided by 6 na pag lowest term ay 1/2

2. They’re going to split it again. This time, 2 cakes. The answer would be 2/5 and that is the lowest term.

3. sa dep. store, 3 pairs = P97.50. sa labas, 6 pairs = P171.

to compare the prices, we have to make sure that we are comparing things with the same worth of material so we are going to divide P171 by 2 in order to get its’ worth of 3 pairs. 3 pairs of socks from the sidewalk vendor would be 85.5 pesos. if we compare both prices, the sidewalk vender sells the socks at a cheaper price.

## Help me po guys at pakikita po paano nyo nakuha

**Ask: **Help me po guys at pakikita po paano nyo nakuha yung answer pls

1. if 5 dozens of eggs cost 360 pesos. how much does each egg cost?

2. the sum of five numbers is 420. one of the number is 86. what is the average of the four numbers?

3. I am thinking of a number. thrice my number minus 6 equals 66. what is my number?

**Answer:**

1. 6₱

2. 83.5

3. 24

**Step-by-step explanation:**

1. 360÷5 = 72

72php per dozen

72÷12 = 6

ans = 6php per piece

2. 420-86 = 334

334÷4 = 83.5

ans = 83.5

3. thrice means (x3)

Formulate equation:

find the n

n(3)-6=66

add 6 on 66 cuz of (-6)

=72

then divide 72÷3=ans

our equation would be

24(3) -6= 66

ans = 24

## help me po guys 1. if 5 dozens of eggs

**Ask: **help me po guys

1. if 5 dozens of eggs cost 360 pesos. how much does each egg cost?

2. the sum of five numbers is 420. one of the number is 86. what is the average of the four numbers?

3. I am thinking of a number. thrice my number minus 6 equals 66. what is my number?

**Answer:**

## 1000

2000

## Yan lng poh alm ko eh

**Step-by-step explanation:**

## Magtanong knalng sa iba

**Answer:**

1.72

2.334

3. 4 ata dikosure dito sa question nato

Not only you can get the answer of **five guys how much**, you could also find the answers of A company has, Help me po, help me po, pa answer po, and 1. Convert 7.