Does How Many Mean Add

Posted on

If you are looking for the answer of does how many mean add, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding does how many mean add. Read it below.

call  arms  save  largest open air assemblage  upper

7. What is the most appropriate unit of length for

Ask: 7. What is the most appropriate unit of length for the width of a street?
a. Millimeter
b. centimeter
c. meter
d. kilometer
8. Which Latin prefix means a. kilo 1_”
1000?
a.kilo
b. milli
c. centi
d. deci
9. Which of the following units is the lightest ?
a. pound
b. kilogram
c. ton
d. milligram
10. A rope is 5,500 millimeters long. How long is it in meters?
a. 0.55 m
b. 5.5 m
c. 55 m
d. 550 m
11. What is the most appropriate unit of measure for the distance between Davao City and Tagum City ?
a. millimeter
b. centimeter
c. meter
d. kilometer
12. Jessica is measuring two line segments. The first line segment is 30cm long. The second line segment is 500mm long. How long are the two line segments together, in centimeters?
a. 80 cm
b. 90 cm
c. 50 cm
d. 60 cm
13. James has 14,500 g of sand in his sandbox. He brings home another 7,400 g of sand from the beach to add to his sandbox. How many kilograms of sand does James have in his sandbox now?
a. 20.0 kg
b. 21.9 kg
c. 31.9 kg
d. 29.1 kg
14. A woman’s high jump is 2.1 m, while a man’s high jump is 2.35 m. By how many centimeters is the man’s jump higher than that of the woman?
a. 0.25 cm
b. 2.5 cm
c. 25 cm
d. 250 cm
15. The smallest mammal, the bumblebee bat, is 1.1 inches long. How long is it in centimeters?
a. 1.794 cm
b. 2.879 cm
c. 2.794 cm
d. 2.974 cm​

Answer:

7. c

8. b

9. d

10. b

11. d

12. a

13. b

14. d

15. c

Step-by-step explanation:

Heart this if it helped you, pa brainliest and follow mo ako para mahelp kita sa math mo. You can pm me para matulungan kita pag nahihirapan ka.

1. What term means "per hundred"?A. baseB. percentC. percentageD. rate2.

Ask: 1. What term means “per hundred”?
A. base
B. percent
C. percentage
D. rate
2. Which element of percent represents the whole?
A. base
B. percent
C. percentage
D. rate
3. It is a kind of polygons having the same measures of sides and angles.
A. complex
B. congruent
C. convex
D. simple
4. When converting 12-hour time to 24-hour time, we will add in the hours and keep the minutes if
between 1:00 pm and 11:59 p.m. while if it’s between 12:00 a.m. and 12:59 a.m. we just subtract 12
hours.
A.
B. 10
C. 12
D. 13
5. It is a distance around the circle.
A. center
B. circumference
D. diameter
D. Radius
6. It is use to aid unbendable/not flexible measuring tool in getting the circumference.
A. diameter tape
B. meter stick
C. Ruler
D. Yarn
7. Maam Lisa created an improvised rolling pin to use as a teaching tool for her learners in TLE. Its top
circular face has a radius of 1.5 inches. How far does it roll in one complete turn?
a. 8 in
B. Sin
C. 9.42 in
D. 12.15in
8. What is the missing element in the problem, “Cris collected 10 cans of food. If he is 50% complete with
his final goal. How many cans does he want to collect?”
A. base
B. percent
C. percentage
D. rate​

Answer:

1.b.

2.c

3.c

4.a

5.c

6.b

7.d

8.b

Step-by-step explanation:

Sana makatulong po Ako sayo

pa brinelist po Ito god bless po

1. Which of the following is made up of smallest

Ask: 1. Which of the following is made up of smallest particles of rocks which contain
decayed matter of plants and animals?
A earth
B. land
C. mineral
D. soil
2. It is the lowest soil layers. It is made up of undisturbed large boulders and gravel.
This layer contains materials good for constructing buildings and making roads.
A. bedrock B. parent
C. subsoil
D. topsoil
3. How does decayed organism like plants and animals make the soilfertile?
A. adds nutrients to the soil C. makes the texture finer
B. enhances odor
D. changes the color
4. If a community is along the seashore. Which type of soil do you expect?
A. clay
B. loam
C. sand D. none of the above
5. Which best describe humus?
A. a mixture of decayed plants and animals
B. a combination of any of the types of soil
C. forms part of the loam soil D. topmost layer of the soil
6. Which of the following activities does not show proper use of water?
A. spilling water all day
C. watering plants
B. taking a bath
D. washing dishes
7. How do we conserve water in our home or in school?
A. Use a glass when brushing our teeth
B. Letting the faucet drip for a moment
C. Water the plants even it rained last night
D. Let the water over flow when taking a bath
8. Man needs water to survive but not all kinds of water can be drunk by man.
Where does drinking water come from?
B. seas/ oceans
C. springs
D. ponds
9. There are many sources of water. Some are salty and others are fresh. What
kind of water comes from the seas and oceans?
A. salt water B. fresh water
C. ground water D. tap water
10. Water is important. How do we call the process of saving water for future use.
This also means using water wisely. How do we call this process?
C. concentration
D. none of the above
A. creeks
A. conservation
B. conversation​

Answer:

1. D. Soil

2. A. Bedrock

3. A. Adds nutrients to the soil

4. C. Sand

5. A. A mixture of decayed plants and animals

6. A. Spilling water all day

7. A. Use a glass when brushing our teeth

8. C. Springs

9. A. Salt water (saline)

10. A. Conservation

Love Is All We NeedThe world will be a better

Ask: Love Is All We Need

The world will be a better place if there is love. V.B. Feliciano said “Love is the most powerful thing in the world. It can change you, your world, and your life.” Love can make you the happiest person and it teaches you how to be someone. Love is the least understood part of human life. Some people think that love is complicated because it breaks your heart. However, I believe that love is all we need because it encourages us to be the greatest, it makes our life better, and it teaches us to be stronger and more optimistic.

I can relate the quote to a movie entitled “A Walk to Remember” where the power of love prevailed between Landon and Jaime. From a bad boy in high school, Landon became a good man for Jaime even if it meant he have to leave his friends. Jaime’s love taught Landon so many things by granting some of Jaime’s wishes. Even if he knew that Jaime will be gone due to sickness, he cared and loved her all through out.

I personally believe in the power of love for so many reasons. First of all, love encourages us to be the greatest. People are influenced by the person they spend the most time with. Being with their loved ones makes them feel special. Because of this, it inspires and motivates them to be the best they can be. Secondly. love makes our life better. It adds color to our life. It makes us the happiest person on earth, Finally, love teaches us to be stronger and more optimistic. Love gives you hope when you’re down. It gives you light when all you can see is darkness.

In conclusion, love is we need because it gives your life a meaning. It teaches you a lot of lessons that can help you in your life. Love can change you and your life to a better one. Sometimes, it may seem complicated but always remember that giving up is not an option. Love gives you a positive attitude and it makes you the best version of yourself. You could always give without loving, but you can never love without giving.
Question :
1. what does the thesis statement of the author?
2. What does the author say about the relationship of love and giving.
3. What was the attendant grabber used by the author?
4. What paragraph reveals the relation of the topic (numerical answer)
5. How did the author related to his topic the world?

Answer:

  1. the love is powerful
  2. it can make you change for better
  3. idk
  4. idk either
  5. because love can change you for world

What I Can DoDirections: Read the following real life situation

Ask: What I Can Do
Directions: Read the following real life situation carefully and solve. Show your complete
illustration of the solutions on your notebook or answer sheet.
Apply deciles in solving real life problem.
1. Fifteen teachers were asked how many children were sponsored by them in the
“Adopt a student program in Kuva NHS, wherein they will give Php100 per quarter
per child. The individuals responded that they sponsored 5, 4, 8, 1, 3, 7, 1, 3, 2, 2, 3,
2, 4, 6, and 2
a. Determine the 5th decile and what does it imply?
b. Find the value of the gth decile and give its meaning.
RUBRICS FOR MATHEMATICS PROBLEM SOLVING
CATEGORY WEIGHT
5
Mathematical 30%
Solutions has 85% of the
Errors
no
solutions
mathematical have no
error
mathematical
error
Explanation 20%
Explanation is Explanation
correct
is clear
Have only
few correct
solutions
Explanation
is difficult to
understand
15%
Neatness
and
organization
The solutions
is neat and
free from
erases.
The solutions
is neat and
easy to rea
3
Most of the
steps or
solutions
heve errors
Explanation
is a little
difficult to
understand
The
solutions is
neat and
free from
erases but
hard to
read
Diagram
and
Sketches
are
somewhat
difficult to
understand
The
solutions is
unorganized
and bard to
understand
Diagram and
sketches
15%
Diagram and
Sketches are
clear greatly
add to the
understanding
of the
procedure
Diagram and
Sketches are
clear and
easy to
understand
Diagram
and
Sketches
are difficult
to
understand
or not used
Completion
20%
All problems
were solved
All but one of
the problems
are
completed
One
problem
was not
solved
some of the
problem
were not
solved​

Step-by-step explanation:

  • HOPE IT HELPS YOU AND MAKE ME BRANLIEST THANK YOU

1. You read a story about Santa Cruzan in your

Ask: 1. You read a story about Santa Cruzan in your computer. You clicked the highlighted word, “Sagala” and it showed a video of Sagala procession. This is an example of a multimedia element that _____________. *
A. Sets the tone
B. Clarifies the meaning of Sagala
C. Helps you identify how the character feels
D. Gives false information about Sagala
2. Which of the following helps the reader imagine how Filipino people show their faith in God? *
A. A picture showing a Filipino family going to church.
B. A narrator stating Filipinos pray before eating a meal during a picture walk.
C. A 3D picture showing a Filipino Muslim reading a Ko’ran
D. All of the above
3. What are Visual Elements? *
A. Something that is written
B. They are sound effects.
C. They are audio clips.
D. They add beauty and color to the text.
4. What is the Visual Element which refers to the attitude, feeling or mood of the text or story? *
A. Intensity
B. Images
C. Tone
D. message
5. What does the illustration tell about these characters? *
Captionless Image
A. The mom wants to cook the food by herself.
B. The mom lets her daughter help with cooking.
C. Many people will be eating the meal they make.
D. The child is preparing her lunch for school.
6. A picture with roses and candle light with a table for two shows that the story has a ______theme. *
A. Horror
B. Comedy
C. Romance
D. Historical
7. The video showing salivating mouth, stomach grumbling, and widened eyes while imagining a delicious ham burger tells us that the character is _______. *
A. Hungry
B. Bored
C. Happy
D. Sad
8. What multimedia element can best support a story about a strong storm? *
A. Add a picture of children flying kites in the park.
B. Add a video showing a strong wind, flying roofs, and the sound of thunder.
C. Add a sound of a loud cheer coming from a concert hall.
D. Add a graphic art showing colourful mountains.
9. What multimedia element clarifies the mood the character wants to portray by raising his voice? *
A. Picture
B. Drawing
C. audio recording
D. interactive image
10. What is the best way to express loneliness through pictures? *
A. Emphasize sorrowful eyes with a smiling face
B. Emphasize a tear-eyed girl smirking
C. Emphasize a girl with bright eyes but is frowning
D. Emphasize a crying mother​

Answer:

1.a

2.c

3.b

4.c

5.d

6.a

7.a

8.a

9.c

10.a

Explanation:

pls mark as briattes plss

Answer:

  1. A
  2. C
  3. B
  4. C
  5. D
  6. A
  7. A
  8. A
  9. C
  10. A

Explanation:

O-o

_____1. What do you call the element of music that

Ask: _____1. What do you call the element of music that shows the recurrence of music through time?
A. Rhythm
B. Staff
C. Notes
D. Rests
_______2. Is this correct? “Notes mean silence and rests mean sound.”
A. Yes
B. No
_______3. What do you call this musical symbol?
A. Whole Rest
B. Whole Note
C. Half Note
D. Half Rest
_______4. What is the value of a quarter note?
A. 4 beats
B. 2 beats
C. 1 beat
D. ½ beat

_______5. What do you call this musical symbol?
A. Half note
B. Quarter note
C. Eighth note
D. Sixteenth note

________6. What musical symbol in rest has 4 beats?
A. Whole rest
B. Half rest
C. Quarter rest
D. Eighth rest

________7. What is the symbol for a quarter rest?
_______8. What is the total value when you add these musical symbols?
A. 4 beats
B. 5 beats
C. 6 beats
D. 7 beats

_______9. What is the total value of these musical symbols?
A. 3 beats
B. 4 beats
C. 5 beats
D. 5 ½ beats

_______10. What do you call the numbers at the beginning of the staff?
A. Measure
B. G Clef
C. Time signature
D. Conducting pattern
_______13. How many beats in a measure does a quadruple meter have?
A. 1 beat
B. 2 beats
C. 3 beats
D. 4 beats​

1. D. Whole rest

2. B. Whole note

3. A. 4 beats

4. B. Half note

5. B. 3 beats

#CarryOnLearning

^_^color{Purple}{Kenchin}Kenchin

  1. A. Rhythm
  2. B. No
  3. ( wala naman pong symbol)
  4. C. 1 beat
  5. ( wala rin pong symbol)
  6. A. whole note
  7. (nasa picture)
  8. ( wala rin pong musical symbol)
  9. (wala rin po)
  10. C. time signature

13. D. 4 beats

2 – 01 – 3 B. Get the product of

Ask: 2 – 01 – 3 B. Get the product of both means and the product of both extremes. If both products are the same, write PROPORTION or NOT PROPORTION, if they are not 10:13 and 40:52 = 2 5:10 and 10:20 12:17 and 36: 501 = 3 What’s New Problem A During weekends, Faye helps her mother sell buko juice. For wery 2 buko, Faye adds 3 liters of water. How many liters of water does she eed if she has 6 buko so that he will have the same taste? What is the first ratio? What is the second ratio? What is the missing term?hello hello
[tex]548791349[/tex]

Answer:

AY SORRY

Explanation:

Performance Task Read analyze and do the problem Use the

Ask: Performance Task Read analyze and do the problem Use the rubnic below in doing the task 1 Sandy is trying to sketch the graph of the polynomial function P(x) = -3x -3x + 11x–6. He observes that the coefficients of P() add up to zero and says. This means that 1 is a root, and I can use this fact to help factor PC) and create a graph a is Sandy correct that is a root of POx)? Explain your reasoning b. Find the roots of PC) State the end behavior of P(x). How many turning points does the graph of P(x) Use the information gathered to sketch a rough graph of P(x).

yung maayos naman po sana hindi yung gusto nyo lang yung points
kailangan ko lang po kasi tlga​

Answer:

[tex]tex][tex]green{rule{40pt}{555555pt}}[/tex][tex]tex][tex]green{rule{40pt}{555555pt}}[/tex]

_______1. What do you call the element of music that

Ask: _______1. What do you call the element of music that shows the recurrence of music through time?
A. Rhythm
B. Staff
C. Notes
D. Rests
_______2. Is this correct? “Notes mean silence and rests mean sound.”
A. Yes
B. No
_______3. What do you call this musical symbol?
A. Whole Rest
B. Whole Note
C. Half Note
D. Half Rest
_______4. What is the value of a quarter note?
A. 4 beats
B. 2 beats
C. 1 beat
D. ½ beat

_______5. What do you call this musical symbol?
A. Half note
B. Quarter note
C. Eighth note
D. Sixteenth note

________6. What musical symbol in rest has 4 beats?
A. Whole rest
B. Half rest
C. Quarter rest
D. Eighth rest

________7. What is the symbol for a quarter rest?
_______8. What is the total value when you add these musical symbols?
A. 4 beats
B. 5 beats
C. 6 beats
D. 7 beats

_______9. What is the total value of these musical symbols?
A. 3 beats
B. 4 beats
C. 5 beats
D. 5 ½ beats

_______10. What do you call the numbers at the beginning of the staff?
A. Measure
B. G Clef
C. Time signature
D. Conducting pattern
_______13. How many beats in a measure does a quadruple meter have?
A. 1 beat
B. 2 beats
C. 3 beats
D. 4 beats

Answer:

____A___1. What do you call the element of music that shows the recurrence of music through time?

A. Rhythm

B. Staff

C. Notes

D. Rests

____B___2. Is this correct? “Notes mean silence and rests mean sound.”

A. Yes

B. No

____B___3. What do you call this musical symbol?

A. Whole Rest

B. Whole Note

C. Half Note

D. Half Rest

_____C__4. What is the value of a quarter note?

A. 4 beats

B. 2 beats

C. 1 beat

D. ½ beat

_____C__5. What do you call this musical symbol?

A. Half note

B. Quarter note

C. Eighth note

D. Sixteenth note

_____A___6. What musical symbol in rest has 4 beats?

A. Whole rest

B. Half rest

C. Quarter rest

D. Eighth rest

____crothches rest ¼____7. What is the symbol for a quarter rest?

_____B__8. What is the total value when you add these musical symbols?

A. 4 beats

B. 5 beats

C. 6 beats

D. 7 beats

__D_____9. What is the total value of these musical symbols?

A. 3 beats

B. 4 beats

C. 5 beats

D. 5 ½ beats

___C____10. What do you call the numbers at the beginning of the staff?

A. Measure

B. G Clef

C. Time signature

D. Conducting pattern

____D___13. How many beats in a measure does a quadruple meter have?

A. 1 beat

B. 2 beats

C. 3 beats

D. 4 beats

Answer:

1.A

2.yes

3.A I think

4.C

5.B?

6.A

10.C

Explanation:

sorry Ayan lang Ang alam ko;)

Not only you can get the answer of does how many mean add, you could also find the answers of _____1. What do, 1. What term, 1. You read, 2 – 01, and What I Can.