Distance How Far Is 1 Km

Posted on

If you are looking for the answer of distance how far is 1 km, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding distance how far is 1 km. Read it below.

conceptual marketing corporation petrofilmcom analiz

1.Darryl went to the province. He drove for 3.5 hours

Ask: 1.Darryl went to the province. He drove for 3.5 hours travelling at a speed of 175 km/hr.
How far did he travel to reach the province?

2.A cyclist covers a distance of 12 km at a speed of 8 km/hr. Calculate the time taken to
cover this distance.​

Answer:

1. 612.5 km

2. 1.5 hr

Step-by-step explanation:

Chenieeeeeeeeeeee

Answer:

  1. 612.5 km
  2. 1.5 hour

Step-by-step explanation:

1. 175 × 3.5 = 612.5

2. 12 ÷ 8 = 1.5

#CarryOnLearning

1. A car travels a distance of 90 km in

Ask:
1. A car travels a distance of 90 km in 2 hours. How far will it go if
it travels for 5 hours?

Answer:

225km

Step-by-step explanation:

ayun na yon wala ng iba pa

Answer:

225 kilometers

Step-by-step explanation:

A car travels a distance of 90 kilometers in 2 hours. So, for every hour the car travels for about 45 kilometers.

To get the answer, let us multiply 45 by 5;

45

× 5

225

Therefore, a car travels 225 kilometers for 5 hours.

#Carryonlearning

1. How much distance will be covered in 5 hrs

Ask: 1. How much distance will be covered in 5 hrs at a speed of 55 km per hour?

2. A bus travels at a speed of 45 km/hour. How far will it travel in 36 minutes?

3. How much distance will be covered in 7 hrs at a speed of 62 km per hour?

4. Mike drives his car at a speed of 70 km per hour. How much distance will he cover in 3 hours 30 minutes?

5. How much distance will be covered in 1 ½ hour at a speed of 32 m per minute? ​

ANSWER:

1. 275 km

Solution:

Distance covered in 1 hour = 55 km.

We know, Distance = Speed × Time

Distance covered in 5 hrs = 55 × 5

  = 275 km

Therefore, distance covered in 5 hrs = 275 km.

2. 27 km

Solution:

Speed = 45 km/hour

Time = 36 minute

  = 36/60 Hour (Since we know, 1 hour = 60 minutes)

  = 3/5 hour

Distance = speed × time

 = 45 × (3/5) km

 = (45 × 3)/5 km

 = 27 km.

3. 434 km

Solution:

Distance covered in 1 hour = 62 km.

We know, Distance = Speed × Time

Distance covered in 7 hrs = 62 × 7

= 434 km.

Therefore, distance covered in 7 hrs = 434 km.

4. 245 km

Solution:

Speed of the car = 70 km/hr

Time taken = 3 hours 30 minutes

= 3 ½ hours.

Distance covered in 1 hour = 70 km

Distance covered in 3 ½ hour = 70 × 3 ½ km

= 70 × 7/2 km

= 245 km.

5.  2.88 km

Solution:

[1 ½ hr = (60 + 30) minutes = 90 minutes].

Distance covered in 1 minute = 32 metres.

Distance covered in 90 minutes = 32 × 90 = 2880 m.

We know, 1 m = 1/1000 km.

 = 2880/1000 km.

 = 2.88 km.

HOPE ITS HELP 🙂

#CarryOnLearning

#HappyToHelp

Step-by-step explanation:

Some boys hike a distance of 2 3/4 km during

Ask: Some boys hike a distance of 2 3/4 km during the first hour of their hike. At this rate, how far would they go in 3 1/2 km?​

Answer:

3/4

Step-by-step explanation:

no time to explain

LEARNING NEVER EXHAUSTED IN MIND

ANSWER:

3/4 km

Step-by-step explanation:

=[tex]2 frac{3}{4} + frac{3}{4} = 3.5[/tex]

=[tex]3.5 = 3 frac{1}{2} [/tex]

=[tex]3 frac{1}{2} – 2 frac{3}{4} = frac{3}{4} [/tex]

[tex] = frac{3}{4} [/tex]km far

III. Solve the following1. To go to the grocery store

Ask: III. Solve the following
1. To go to the grocery store , Alice and Andy rode a distance of 1.375 km and walked 0.18 km. How
far did they travel?
Solution/Answer:​

Answer:

1.555km

Step-by-step explanation:

1.375 km

+0.180 km

=1.555

Answer:

1.555km

Step-by-step explanation:

Thanks me later

The distance between Mind Station and Character Station is (6x

Ask: The distance between Mind Station and Character Station is (6x – 5) km, while the distance between Character Station and Habit Station is (2x + 3) km. Character station is the midpoint of Mind and Habit stations.

1.What is the value of x?
2.How far is Mind Station from Character Station?
3.How far is Habit Station from Mind Station?

ANSWER

  • 2
  • 7km
  • 14km

FOLLOW ME, THANKS

A car travels approximately 11 km for 1 liter of

Ask: A car travels approximately 11 km for 1 liter of gasoline.

1.What equation can be derived in this problem?
2.how far can it travel on 4 letters of gasoline?
3. fueled with 7 liters a distance of 22km how much gasoline was used?
4.if it travelled a distance of 66 km, how much gasoline was consumed? ​

Answer:

1.Multiplication

2.44km

3.2 gasolines

4.6 gasolines

A car travels approximately 8 km for 1 liter of

Ask: A car travels approximately 8 km for 1 liter of gasoline.

11. What equation can be derived in this problem?
12. How far can it travel on 3 liters of gasoline?
13. Fueled with 9 liters of gasoline, how far can the car go?
14. If the car travelled a distance of 32 km, how much gasoline was used?
15. If it travelled a distance of 88 km, how much gasoline was consumed?​

Answer:

11.

12.24 km.

13.

14.4 liters of gasoline.

15.11 liters of gasoline.

Step-by-step explanation:

Yan lang po alam ko pero sana makatulong.

Pa brainliest po pls.

1. A car travels in a distance of 120 km

Ask: 1. A car travels in a distance of 120 km in 3 hours. How far will it go if it travels for 5
hours?
a What are the fact?
b. Solve________
the answer is________​

Answer:

200 km po ata ate

120 divided by 3= 40

so every hour it travels 40 km

then ang gagawin nyo po is

40km x 5 hours= 200 so

200km

Answer:

200

Step-by-step explanation:

120÷3=40

40×5=200

2) Sailey travelled 30 km in 0.5 hours. How far

Ask: 2) Sailey travelled 30 km in 0.5 hours. How far can she travel in 1 hour?
3) Nornel drove a total distance of 60 km over 2 hours on his tricycle. If he drives 6 hours how far
can he travel at the same rate?

Answer:

1) 60km

2) 180km

correct me if im wrong sayonara

Answer:

2. 60 km

3. 180 km

Step-by-step explanation:

2. 30=0.5

so 0.5 x 2 = 1

and 30 x 2 = 60

finally 60 x 1 = 60

2. 60=2 30=1

so 30 x 6 = 180

or 60 x 3 = 180

love helping

Not only you can get the answer of distance how far is 1 km, you could also find the answers of 1. A car, 1. How much, III. Solve the, The distance between, and 2) Sailey travelled.