If you are looking for the answer of cookie clicker how to, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding cookie clicker how to. Read it below.

## mark made 84 pieces of cookies he will put the

**Ask: **mark made 84 pieces of cookies he will put the cookies in 7 small boxes how many cookies will be in each boxes

15. how many pieces cookies are in each of the small boxes

**Answer:**

12 cookies are in each small boxes

**Answer:**

12 cookies each small box

**Step-by-step explanation:**

84 pieces of cookies ÷ 7 small boxes

84 ÷ 7 = 12

✓

## 750 grams of flour makes 25 cookies. How many grams

**Ask: **750 grams of flour makes 25 cookies. How many grams of

flour would be needed to make the following?

9 cookies =

12 cookies =

10 cookies =

2 cookies =

18 cookies =

**Answer:**

## 9 cookies =270grams

## 12 cookies =360grams

## 10 cookies = 300grams

## 2 cookies =60grams

## 18 cookies =540grams

**Step-by-step explanation:**

## pa brainliest po

### Please see the analysis

750 ÷ 25 = 30 **(The key is to find the grams required for each cookie)**

So 30 grams can make one cookie.

a. 9 cookies = 30 × 9 = 270 grams

b. 12 cookies = 30 × 12 = 360 grams

c. 10 cookies = 30 × 10 = 300 grams

d. 2 cookies = 30 × 2 = 60 grams

e. 18 cookies = 18 × 30 = 540 grams

So,

a. 9 cookies – 270 grams

b. 12 cookies – 360 grams

c. 10 cookies – 300 grams

d. 2 cookies – 60 grams

e. 18 cookies – 540 grams

**===Ani===**

**#HopeItHelps^-^**

**#Better With Brainly**

## Johny has 63 cookies,Frank took 10 cookies and Lilly took

**Ask: **Johny has 63 cookies,Frank took 10 cookies and Lilly took 21 cookies and Mark took 13 cookies how many cookies has left ?

If Johny has 63 cookies and Frank took 10

we need to subtract 63 to 10

63-10=53

so 53 left and then Lilly took 21 cookies we subtract it again

53-21=31

so 31 left and Mark took 13 cookies so subtract it again

31-13=19

so there were 19 cookies left.

## In a cookie mix, we find ginger cookies, walnut cookies,

**Ask: **In a cookie mix, we find ginger cookies, walnut cookies, and almond cookies in a ratio of 3 : 5 : 4. If a bag of the mix contains 120 almond cookies, how many cookies in total are there?

**Answer:**

360 cookies

**Step-by-step explanation:**

120÷4 = 30

3 : 5 : 4

(30)(3) : (30)(5) : 120

90 : 150 : 120

90+150+120 = 360

## Mother made 15 cookies. There are 10 cookies with raisins

**Ask: **Mother made 15 cookies. There are 10 cookies with raisins and 10 cookies with nuts. How many cookies have both raisins and nuts?

**Answer:20 or 15**

**Step-by-step explanation:**

## 2) A jar contains 49 assorted cookies. If of the

**Ask: **2) A jar contains 49 assorted cookies. If of the contents are chocolate cookies, how

many cookies are not chocolate?

**Answer:**

2205

**Step-by-step explanation:**

49x9x5=2205 thankyou

**Answer:**

28

**Step-by-step explanation:**

Kase diba 49 lahat TAs 3/7 so bale 27/49

49-21=28

## My sister baked 15 cookies. There are 12 cookies with

**Ask: **My sister baked 15 cookies. There are 12 cookies with raisins and 8 cookies with nuts. How many cookies have both raisins and nuts?

**Answer:**

5

**Step-by-step explanation:**

12 plus 8 is 20

20 minus 15 is 5

Thus making the answer 5

## How to solve ? Moira gave 10 cookies to both

**Ask: **How to solve ?

Moira gave 10 cookies to both Sandy and Rony. She then gave 14 cookies to Emma and 6 cookies to Grace. she still had 91 cookies left . How many cookies did Moira have at the beginning?

**Answer:**

**121**

**Step-by-step explanation:**

**You just add 10 to 14 and 16, and you add the sum and 91 cookies.**

**10+14=24**

**24+6=30**

**30+91=121**

**Hope this helps. Correct me if I’m wrong.**

## pano po gumamit ng auto clicker ?

**Ask: **pano po gumamit ng auto clicker ?

**Answer:**

hindi ko rin po alam

**Explanation:**

Thanks

## A bakeshop sells a dozen mini cookies for ₱300. At

**Ask: **A bakeshop sells a dozen mini cookies for ₱300. At this rate, how many mini cookies will you buy for ₱225?

◯ 6 cookies

◯ 9 cookies

◯ 12 cookies

◯ 15 cookies

**Answer:**

9 cookies

**Step-by-step explanation:**

300/12=25

each cookie is 25 pesos

225/25=9

Not only you can get the answer of **cookie clicker how to**, you could also find the answers of 2) A jar, mark made 84, How to solve, In a cookie, and Mother made 15.