Can Whose Refer To Things

Posted on

If you are looking for the answer of can whose refer to things, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding can whose refer to things. Read it below.

network   referal marketing

Previously, you were introduced and taught of what a personal

Ask: Previously, you were introduced and taught of what a personal pronoun is and how it’s
different from an indefinite pronoun. In this part of the module, you are again to learn more
about pronouns. These are the interrogative and relative pronouns. Again, let us continue
doing the activities here.

INTERROGATIVE AND RELATIVE PRONOUNS
Interrogative pronoun is in a question. It helps to ask about something.
Interrogative pronouns are, what, which, who, whom, and whose.
Examples:
● What on earth is that?
● What do you want for dinner?
● Which color do you prefer?
● Which seat would you lie?
● Who is going to take out the trash?
● Who was driving the car?
● Whom do you prefer to vote for?
● Whom do you live with?
● Whose sweater is that?
● Whose parents are those?
Relative pronoun introduces a clause, or part of a sentence, that describes a noun. The most
common relative pronouns are who, whom, whose, which, and that. Sometimes when and where
can be used as relative pronouns as well. Relative pronoun is placed directly after the noun it
modifies.

7

Examples:
● The driver, who ran the stop sign. was careless.
● The children, whom we love dearly, need better educations.
● I have a friend whose cat is adorable.
● The book, which is now out of print, has all the information you need.
● This is the book that everyone is talking about.
In each example above, the subject of the sentence is described by a relative clause (italicized).
As these clauses describe a noun, they are also known as adjective clauses, because they act
like adjectives in the sentence. Each clause is introduced by a relative pronoun (in bold).
Relative pronouns connect the description to the rest of the sentence in an orderly way.
In the first sentence, the relative pronoun who together with the other words, “who ran the stop
sign”
is a relative clause that describes the driver, thus, the clause is used as an adjective for it
describes the noun, driver.
The same with the second sentence, the relative pronoun whom with the other words, “whom we
love dearly”, as the relative clause and as an adjective clause describes the noun children. In
the third sentence, “whose cat is adorable” modifies the noun friend. In the fourth sentence,
“which is now out of print” modifies the noun book, and in the last sentence, “that everyone is
talking about describes the noun book.

https://www.gingersoftware.com/content/grammar-rules/interrogative-pronouns/
https://www.gingersoftware.com/content/grammar-rules/relative-pronouns/
https://grammar.yourdictionary.com/parts-of-speech/pronouns/relative-pronoun.html
Activity 3: INTERROGATIVE PRONOUN: Complete the sentence by choosing and providing the blank
space with the appropriate interrogative pronoun.
1. __________do you think is the greatest gift of nature?
a. what
b. who
c. whom
2. _______ do you like the most in nature?
a. what
b. which
c. who
3. _______ is the magnificent creator of such wonderful nature?
a. what
b. which
c. who
4. _______ is better wisdom or riches?
a. which
b. who
c. what
5. For ______ were these beautiful and bountiful gifts of nature ever created?
a. whom
b. what
c. which
Activity 4: RELATIVE PRONOUN: Choose the best pronoun to complete the sentence.
1. Earth, _________ God almighty created, is already devastated.
a. which
b. when
c. whom
2. This is the place ________ man lives.
a. whose
b. which
c. where
3. Anton Checkov, ________ was one of Russia’s best writers, grew with a disciplinarian father.
a. which

8

b. whom
c. who
4. Danilka, _______ hand stuck into a hole in a tree, has gone home.
a. who
b. which
c. whose
5. Anton Checkhov, _____ was the author of the story, A Day in the Country, expressed creatively his
appreciation of the beauty of nature.
a. who
b. that
c. what

Interrogative Pronouns

An interrogative pronoun is used in a question. It helps ask about something or someone.
The interrogative pronouns are: what, which, who, whom, and compound words ending
in “ever,” such as, whatever, whichever, whoever, and whomever.
Examples:
What on earth is that? Who ate the last fig Newton?
An interrogative pronoun may look like an interrogative adjective, but it is used differently
in a sentence: it acts as a pronoun, taking the place of a noun.
Indefinite Pronouns

An indefinite pronoun refers to an indefinite, or general, person or thing. Indefinite
pronouns include all, any, both, each, everyone, few, many, neither, none, nothing,
several, some, and somebody.
Examples:
Something smells good. Many like salsa with their chips.
An indefinite pronoun may look like an indefinite adjective, but it is used differently in a
sentence: it acts as a pronoun, taking the place of a noun.
Relative Pronouns

A relative pronoun introduces a clause, or part of a sentence, that describes a noun. The
relative pronouns are that, which, who, and whom.
Examples:
You should bring the book that you love most.
That introduces “you love most,” which describes the book.
Hector is a photographer who does great work.

Activity 3: INTERROGATIVE PRONOUN

1. a

2. a

3. c

4. a

5. a

Activity 4: RELATIVE PRONOUN

1. a

2. c

3. c

4. c

5. a

Activity 2 Biodiversity at Three Levels Objective: Identify the levels

Ask: Activity 2 Biodiversity at Three Levels Objective: Identify the levels of biodiversity as the basis for classifying organism and present examples for each. Directions: Read the selection below about the levels of biodiversity. Identify the following by writing SD for Species Diversity, GD for Genetic Diversity, and ED for Ecosystem Diversity. (10pts.) Types of Biodiversity Biodiversity is the variety of living things on Earth. It consists of three levels including species diversity, ecosystem diversity, and genetic diversity. Species diversity is the variety of species in a particular region (e.g. a plant or animal). These are organisms whose members share a set of common features. Normally members of one species do not breed with members of another species. For example, a yellow-fin tuna is a species, and it cannot breed with a skip-jack tuna as they are different species. Examples of endemic species that can be found in the Philippines are Philippine eagle, tamaraw, tarsier, Visayan warty pig, narra tree, and Philippine jade vine. https://tinyurl.com/382bwm2x Ecosystem diversity refers to community of living things that interact with each other and with the environment around them. Examples of physical environment are rainforests. deserts, coral reefs, grassland, and mangroves. https://tinyurl.com/29swdefe Genetic diversity refers to a variety of genes within a species. It increases the chances of survival during changing environmental conditions or during the outbreak of disease. In humans a person’s skin color, hair color, dimples, freckles, and blood type are all examples of genetic variations. Other examples of this in plants include modified leaves of carnivorous plants and the development of flowers that resemble insects to lure plant pollinators. Albinism, cheetahs with stripes, snakes that fly, animals that play dead, and animals that mimic leaves are all examples of this. Levels of Biodiversity 1. Animals that mimic leaves 2. Visayan warty pig 3. Mangroves 4. Coral reefs 5. Humans with different skin colors 6. Philippine eagle 7. Tamaraw 8. Rainforests 9. Tarsier 10. Plants that develop flowers which resemble insects to lure pollinators

AYUSIN NYO NMN MAGSAGOT!​

Answer:

Intindihin nyo nalang sulat ko

I. WRITE the letter of the correct answer.1. The set

Ask:

I. WRITE the letter of the correct answer.

1. The set of ethical standards and moral obligations as dictates of reason that distinguishes human acts as right or wrong or good from bad.

a. mores b. social norms c. beliefs d. knowledge

2. these are established expectations of society as to how a person is supposed to act depending on the requirements of the time, place, or situation.

a. mores b. social norms c. beliefs d. knowledge

3. the perception of accepted reality. Reality refers to the existence of things whether material or nonmaterial.

a. mores b. social norms c. beliefs d. knowledge

4. it refers to any information received and perceived to be true.

a. mores b. social norms c. beliefs d. knowledge

5. the practical application of knowledge in converting raw materials into finished products.

a. Technology b. folkways c. values d. belief

6. the patterns of repetitive behavior which becomes habitual and conventional part of living.

a. Technology b. folkways c. values d. belief

7. anything held to be relatively worthy, important, desirable, or valuable.

a. Technology b. folkways c. values d. belief

8. Teachers, businessmen, students, physicians, nurses, lawyers, pharmacists, and other professionals organize themselves into societies or associations to promote and protect their own professions. a. specialization b. anthropology c. sociology d. for survival

9. No man is an island. No man can live alone. From birth to death, man always depends upon his parents and from others. The care, support, and protection given by them are important factors for _______

a. specialization b. anthropology c. sociology d. survival

10. This is the desire of people to be with other people, especially of their own culture. People flock together for emotional warmth and belongingness. the need for approval.

a. resilience b. felling of gregariousness c. sociology d. for survival

11. It roots its observations to the origin of human to understand fully the societies and cultures of the human organisms through time.

a. specialization b. anthropology c. sociology d. political science

12. Dubbed as the “science of humanity”, ________ is the study of human beings, their societies, and their cultures.

a. specialization b. anthropology c. sociology d. for survival

13.. Is a group of people with common territory, interaction, and culture.

a. specialization b. anthropology c. sociology d. for survival

14. it is a complex institution that has the power and authority to manage a large number of people One must have full knowledge of all the processes related to the government before he she can become a part of it.

a. specialization b. anthropology c. sociology d. political science

15. Its primary purpose is to explain how different elements in the environment affect and influence the growth and life of a person

a. specialization b. anthropology c. sociology d. political science

16. Refers to the rich diversity in social patterns that different human group exhibit around the world. Music, dance, languages, cuisine, and art are different from one culture to another.

a. Cultural variation b. cultural universals c. sub-culture d. counter culture

17. is a culture practice by groups whose values and norms place it at odds with mainstream society or a group that actively rejects the dominant cultural values and norms.

a. Cultural variation b. cultural universals c. high culture d. counter culture

18. is a culture practiced and patronized by the upper classes of the society.

a. Popular culture b. cultural universals c. high culture d. counter culture

19. is a culture practiced or patronized by the middle and working classes of the society.

a. Popular culture b. cultural universals c. high culture d. counter culture

20. is the feeling of disoriented, uncertain, out of place or even fearful when immersed in an unfamiliar culture.

a. Feeling of gregariousness b. culture shock c. feeling shock d. counter culture

21. is a culture that is shared with a distinctive pattern of mores, folkways, and values which differ from a larger society.

a. Cultural variation b. cultural universals c. sub-culture d. counter culture

22. are patterns or traits that are globally common to all societies.

a. Cultural variation b. cultural universals c. sub-culture d. counter culture

23. is the practice by assessing a culture by its own standards rather that viewing it through the lens of one’s own culture.

a. Cultural relativism b. cultural variation c. sub-culture d. high culture

24. It is the practice that one must understood in the context of their locality.

a. Cultural relativism b. c ​

Answer:

1. The set of ethical standards and moral obligations as dictates of reason that distinguishes human acts as right or wrong or good from bad.  

a. mores b. social norms c. beliefs d. knowledge

2. these are established expectations of society as to how a person is supposed to act depending on the requirements of the time, place, or situation.  

a. mores b. social norms c. beliefs d. knowledge

3. the perception of accepted reality. Reality refers to the existence of things whether material or nonmaterial.

a. mores b. social norms c. beliefs d. knowledge

4. it refers to any information received and perceived to be true.

a. mores b. social norms c. beliefs d. knowledge

5. the practical application of knowledge in converting raw materials into finished products.  

a. Technology b. folkways c. values d. belief

6. the patterns of repetitive behavior which becomes habitual and conventional part of living.  

a. Technology b. folkways c. values d. belief

7. anything held to be relatively worthy, important, desirable, or valuable.

a. Technology b. folkways c. values d. belief

8. Teachers, businessmen, students, physicians, nurses, lawyers, pharmacists, and other professionals organize themselves into societies or associations to promote and protect their own professions.

a. specialization b. anthropology c. sociology d. for survival

9. No man is an island. No man can live alone. From birth to death, man always depends upon his parents and from others. The care, support, and protection given by them are important factors for _______  

a. specialization b. anthropology c. sociology d. survival

10. This is the desire of people to be with other people, especially of their own culture. People flock together for emotional warmth and belongingness. the need for approval.

a. resilience b. felling of gregariousness c. sociology d. for survival

11. It roots its observations to the origin of human to understand fully the societies and cultures of the human organisms through time.  

a. specialization b. anthropology c. sociology d. political science

12. Dubbed as the “science of humanity”, ________ is the study of human beings, their societies, and their cultures.  

a. specialization b. anthropology c. sociology d. for survival

13.. Is a group of people with common territory, interaction, and culture.  

a. specialization b. anthropology c. sociology d. for survival

14. it is a complex institution that has the power and authority to manage a large number of people One must have full knowledge of all the processes related to the government before he she can become a part of it.

a. specialization b. anthropology c. sociology d. political science

15. Its primary purpose is to explain how different elements in the environment affect and influence the growth and life of a person  

a. specialization b. anthropology c. sociology d. political science

16. Refers to the rich diversity in social patterns that different human group exhibit around the world. Music, dance, languages, cuisine, and art are different from one culture to another.  

a. Cultural variation b. cultural universals c. sub-culture d. counter culture

17. is a culture practice by groups whose values and norms place it at odds with mainstream society or a group that actively rejects the dominant cultural values and norms.  

a. Cultural variation b. cultural universals c. high culture d. counter culture

18. is a culture practiced and patronized by the upper classes of the society.  

a. Popular culture b. cultural universals c. high culture d. counter culture

19. is a culture practiced or patronized by the middle and working classes of the society.  

a. Popular culture b. cultural universals c. high culture d. counter culture

20. is the feeling of disoriented, uncertain, out of place or even fearful when immersed in an unfamiliar culture.  

a. Feeling of gregariousness b. culture shock c. feeling shock d. counter culture

21. is a culture that is shared with a distinctive pattern of mores, folkways, and values which differ from a larger society.

a. Cultural variation b. cultural universals c. sub-culture d. counter culture

22. are patterns or traits that are globally common to all societies.

a. Cultural variation b. cultural universals c. sub-culture d. counter culture

23. is the practice by assessing a culture by its own standards rather that viewing it through the lens of one’s own culture.

a. Cultural relativism b. cultural variation c. sub-culture d. high culture

#BRAINLYFAST

Explanation:

Check out this definition of culture: https://brainly.ph/question/2848590

11. What do you call the artwork that involves the

Ask: 11. What do you call the artwork that involves the carving, modelling, casting, constructing, and assembling of materials and objects into primarily three-dimensional works of art? *
1 point

Pottery
Sculpture
Painting
Architecture

12. Art as representation says the aim of art is not to represent the outward appearance of things but their inward significance. What are the three parts of representation? *
1 point

Object, Manner, Means
Artists, Medium, Message
Model, Material, Content
Subject, Elements, Idea

13. This refers to the emotional and intellectual message that the artist is trying to convey to their audience using their artworks. *
1 point

Subject
Material
Functions
Content

14. One philosophical view of art says that art is an imitation of the reality that was an imitation of the ideal”. It suggests that art imitates our lives here on earth which is just an imitation of the ideal world. Which philosopher proposed this idea? *
1 point

Plato
Kant
Socrates
Aristotle

15. What is the kind of art that utilizes the rhythmic movement of the body to express an idea or tell a story? *
1 point

Theater
Dance
Film
Poetry Performance
Artwork #1

16. What is the subject of the art above? *
1 point

The painting
The girl with her arms raises above her head and the shadow of an angel behind here
The message that we can be successful if we persevere
The painting used the principles and design of value, emphasis, and color

17. What is the content of the art above? *
1 point

The painting
The girl with her arms raises above her head and the shadow of an angel behind here
The message that we can be successful if we persevere
Value, emphasis, and color

18. Angel went to the museum to see the artwork above. Upon seeing the art, she felt delighted and happiness. Angel feel empowered as he appreciated and analyzed the painting. What classification of art function did the art provide? *
1 point

Personal Function
Physical Function
Social Function
Direct Function

19. Kant proposed the idea of “Art for Art’s sake”. He suggested that Art has its own reason for being. Why? *
1 point

He believed that art can be enjoyed by all the people in society.
He believed that the value of an artwork is based only on the aesthetic pleasure and delight it gives.
He believed that art is the representation of what we see in our surroundings.
He believed that art is just an imitation of the imitation of the world of ideas.

20. The Social Function of Art seeks to influence the collective behavior of people. In which of the following scenarios can we see the effect of the social function of art? *
1 point

A group of students went to the museum to see the Mona Lisa painting. They looked up the history of the artwork to know more about the artwork. They left after they got tired of admiring the art.
Mingyu’s family went to see the Eiffel tower to admire the architectural design. They were amazed and delighted at the beautiful design of the structure.
The Paris Fashion Week was recently held last week in France. Artistic attires and creative clothes made by renowned designers were unveiled for the first time to the audience.
A sculpture of George Floyd, a victim of racial profiling, was erected in New York City. It serves as a reminder to everyone should make a stand against the discrimination of minorities.

21. Applied arts is the application of design and decoration to everyday objects to make them aesthetically pleasing. What are the two classifications of functions can are usually seen in applied arts? *
1 point

Personal and Physical Function of Art
Personal and Social Function of Art
Social and Physical Function of Art
Personal, Physical and Social Function of Art

22. Music is an art form and cultural activity whose medium is sound organized in time. This type of art form is perceived through our sense of hearing. Under which type of art function does music fall? *
1 point

Direct Functional Art
Indirect Functional Art

23. Theater is a type of performing/combined art that uses live performers, typically actors or actresses, to present the experience of a real or imagined event. Aside from actors, the backstage crew is also important as they make sure that the mood or scenery is set up appropriately to the current scene in the show. What are the art factors that are involved in theater? *
1 point

The way the actors act their roles
The design aspects like scenery, costume, lighting, and sound
The script that the actors used
All of the above
Artwork #2

24. Examine the art above. What art categories does it belong to? *
1 point
Applied Art
Digital Art
Visual Art
Combined/Performing Art
Artwork #3

25. Examine the art above. What art categories does it belong to? *
1 point
Applied Art
Digital Art
Visual Art
Combined/Performing Art​

Answer:

11. sculpture

12.Object, Manner, Means

13.Content

14.Plato

15.Dance

thats all

Explanation:

there are some people i know whose beauty is a

Ask: there are some people i know
whose beauty
is a crime.
who make you so crazy
you don’t know
whether to throw yourself
at them
or kill them.
which makes
for permanent madness.
which could be
bad for you.
you better be on the lookout
for such circumstances.
stay away
from the night.
they most likely lurk
in corners of the room
where they think
they being inconspicuous
but they so beautiful
an aura
gives them away.
stay away
from the day.
they most likely
be walking
down the street
when you least
expect it
trying to look
ordinary
but they so fine
they break your heart
by making you dream
of other possibilities.
14
stay away
from crazy music.
they most likely
be creating it.
cuz when you’re that beautiful
you can’t help
putting it out there.
everyone knows
how dangerous
that can get.
stay away
from magic shows.
especially those
involving words.
words are very
tricky things.
everyone knows
words
the most common
instruments of
illusion.
they most likely
be saying them,
breathing poems
so rhythmic
you can’t help
but dance.
and once
you start dancing
to words
you might never
stop.
Briefly answer the following questions in your notebook.
1. Explain the concept of beauty as described in the poem.
2. What is the referred to as instruments of illusion?
3. What is the message of the poem?

Answer:

Run run run run

Takbo Takbo Takbo Takbo

1. Contrasting is the process of looking at the similarities

Ask: 1. Contrasting is the process of looking at the similarities of two things or ideas with the use of
appropriate transition signals.
2. An opinion refers to a view or judgment formed in the mind about a particular topic or issue
3. Positive and negative messages in a text can be identified through explicit markers or signal
words/phrases/expressions.
4. There are 5 steps in order to effectively compare and contrast your own opinion based on a given
familiar text.
5. Proverb is a phrase or expression whose meaning is different from the individual words.
6. Sarcasm is literally conveyed.
7. Comparing is the process of looking at the difference between two things or ideas with the use of
appropriate transition signals.
8. Euphemism is the use of exaggeration or overstatement to emphasize a point.
9. Sarcasm is used to either annoy or mock someone.
10. Expository text contains facts about people, places, things or people.

true or false po.​

1. true

2. true

3. false

4. true

5. false

6. false

7. true

8. true

9. false

10. true

i hope it helpss paki brainliest po

ssment 2: stion: Read and analyze the sentence. Fill in

Ask: ssment 2: stion: Read and analyze the sentence. Fill in the missing word to make the statement correct. ver in a separate sheet of paper. come 1. It is the trillingness of a consumer to buy commodity at a given price. opy 2. This refers to the quantity of goods that a seller is willing to offer for 3. An interaction between the buyers and sellers of trading or exchange. 4. The major actor in the market and his primary objective is hase a commodity because it can give benefit him/her benefits. 5. It is a dule showing the willingness and capacity to buy a commodity at alternative s at a given point in time other things held constant. 6. Economic term which means ‘when other things held held constant to QI 7. What relationship between the price of goods and quantity demanded a demand cuve shows? 8. What is the relationship between the price of a good and quantity lied of the good in the Law of Supply? 9. What is the situation? If the price is above the equilibrium level, then quantity supplied will exceed the quantity demanded. 10. It is felt when a change in the price of a good changes consumers’ real me or purchasing power, which is the capacity to buy with a given income. 11. It is felt when a change in the price of a good changes demand due to native consumption of substitute goods. 12. The second major actor in a market whose primary purpose in selling maximize profit. 13. A graphic illustration of the relationship between price, shown cal azis (Y), and quantity supplied, shown on the horizontal 1​

Answer:

diko din alam sowry haha need lng

2. Read and understand the story of "Turtle Tale", (Refer

Ask: 2. Read and understand the story of “Turtle Tale”, (Refer to LGEE 5 p. 130)
Turtle Tale
time. When the sun had set, Paeng would remember that their mother would like them to be
Paeng and Delia loved to play in the beach so much that they would often forget the
home before dark.
One day, Delia saw some prints in the sand that led into the ocean.
“Paengl Come look at these. I wonder what animal made these prints,” she cried
m
“I know, I saw the same kind of tracks two years ago. They’re turtle tracks. A turtle
came to this beach and laid her eggs. Then I guess she went right back into the ocean,” Paeng
replied. “Let’s follow the tracks and look for the nest.”
So they followed the tracks until they came upon the turtle’s nesi.
“Where are the eggs?” asked Delia.
“The mother turtle must have covered them with sand to keep the eggs warm,” replied
They would have continued with their investigation but it was getting dark. Paeng did
not want their mother to worry. So Paeng and Delia raced each other
and headed for the light
Paeng.
that shone on their porch.
were so surprised at the sight that greeted them in the yard.
Several weeks passed. One night after supper, Paeng and Delia went outside. They
“Mamal Mamal” cried Paeng and Delia.
Their mother quickly ran out to the porch to see what was happening.
Paeng’s light shone on dozens and dozens of tiny crawling sea turtles.
“Where did these sea turtles come from?” their mother asked.
Delia remembered the turtle nest. “Mama, we saw a turtle nest several weeks back.
Maybe these turtles came from the nest,” she said.
“But why are they here? After they hatch, the sea turtles head towards the light. On
beaches where people do not live, the brightest area would be the waves reflecting the light of
the moon and the stars. So the turtles followed the house lights. We can help the turtles find
their way to the sea if we turn off the lights at night as soon as we finish our chores.”
“It’s a good thing we saw these sea turtles. If they continued crawling away from the
sea, they would have been eaten by crabs and other animals.
If they do not reach the sea, they would die from loss of water in their bodies. Come
on, let’s guide the turtle to the sea,” continued mother.
Paeng got a lamp and to his delight the sea turtles followed the light of the lamp.
When they reached the shore, Paeng waded to the sea and held the lamp.
Before long, the small sea turtles scrambled into the water. They raced in the waves
to begin their life in the sea.
(Lifted from Science and Mathematics stories, Vol. 1)
3. Comprehension check up
Answer the following questions:
a. Who are the characters in the story?
b. Where did Paeng and Delia love to play?
c. What does their mother want them to do at sun down?
d. What did Delia see in the sands one day?
e. Whose tracks were they?
f. Why did the children decide to give up with their investigation?​

Answer:

a. Paeng, Delia and mother

b. in the beach

c. go home

d. some prints

e. from a turtle

f. because it was getting dark

Print materialsDeing described in each sentence. Choose your answer from

Ask: Print materials
Deing described in each sentence. Choose your answer from the box
real
Non-print materials
set up
direction
Film
setting
make-believe dialogue
Acting
1
als
a mo motion picture, consists of moving pictures that have been recorded so that they can
be shown at the cinema or on television
2
refer to formats with special characteristics whose information content can only be accessed through the use of machines
digital equipment such as e-book, e-journals, electronic images, audio-visual materials, tape recording, etc
3
is the exchange of spoken words between two or more characters in the film or moving pictures
4
are things that exist and we can see, hear feel, taste or touch them
5
is also called set design. It refers to the creation of a scenery that depicts the “look” or physical appearance of the set for a
film. It is often structured or built in studios. It can also be outside locations
6
refer to any publication, document, or record including, but not limited to, the following, newspapers, magazines, books,
photographs, drawings, maps, almanac, dictionary, atlas, encyclopedia, yearbook, magazine, etc
7
is when something cannot happen in real life because it doesn’t actually exist
8
affects the way an audience responds. This includes facial expressions, body language and delivery of lines.
9
is both the time and geographic location within a film or within a work of film. It helps initiate the main backdrop
and mood for a story.
10
is the process of making sure that every component of a movie runs smoothly​

Answer:

Explanation:

Answer:

miss/sir, is this all an answer / where are the answers, soi van help you 🙂

1. A worldview is similar to _______.a. understanding about life

Ask: 1. A worldview is similar to _______.
a. understanding about life
b. belief system
c. opinion
d. both a &b
2. Its concern is land and people. Its features are things like continents, seas, rivers and mountains. It is the fertile ground for the proliferation of religion. It refers to what term?
a. Culture
b. Religion
c. Geography
d. Landscape
3. The site where any Muslims all over the world go for a pilgrimage once in their lifetime
a. Mecca in Saudi Arabia
b. the Kaaba
c. Middle east
d. In Iran
4. Whose belief is this: “Religion is philosophy and philosophy is religion? a. Western belief
b. Eastern belief
c. Southern belief
d. Northern belief
5. Each particular religion has particular places where believers go and pray to their God. What particular religion that considers temples as its places of Worship?
a. Judaism
b. Hinduism
c. Christianity
d. Islam
6. It is the oldest of the monotheistic religions.
a. Christianity
b. Judaism
c. Islam
d. Zoroastrianism
7. Asia is the birthplace of the major religions in the world. The Philippines is situated in Asia and it was Christianized by the Spaniards. What kind of religious influence did we embrace?
a. Western religions
b. Eastern religions
c. Asian Religions
d. African Religion
8. There are places of worship that are considered sacred by religious traditions. What place of worship is considered sacred by Muslims?
a. Churches
b. Synagogues
c. Mosques
d. Temple
9 Since time immemorial, belief to a divine being is practiced by people in different cultural milieu and traditions. There are even those who worship animals like the golden calf in the Old Testament as their God Other culture even considers millions of small gods like the Hindus. How do you call the people who believe in the one God?
a. Polytheists
b. Monotheists
c. Pantheists
d. Atheists
10. Science claims that God cannot be observed because God has no physical attributes. However, religion is also claiming that God can be studied through His manifestations and revelations. In fact, St Thomas Aquinas suggested Five Ways in knowing God in Summa Theologiae What specific discipline studies the nature of God and its manifestations?
a. Spirituality
b. Philosophy of Religion
c. Theology
d. Theocracy​

Answer:

1. A

2. B

3. A

4. C

5. B

6. B

7. A

8. C

9. B

10. C

Answer:

1.d

2.b

3.a

4.c

5.d

6.b

7.a

8.d

9.d

10.c

Not only you can get the answer of can whose refer to things, you could also find the answers of there are some, 11. What do, ssment 2: stion:, 2. Read and, and 1. Contrasting is.