Best Who Would Win

Posted on

If you are looking for the answer of best who would win, you’ve got the right page. We have approximately 10 FAQ regarding best who would win. Read it below.

page    pictures  roger federers family

“That’s a nice offer but you know I’m not good

Ask: “That’s a nice offer but you know I’m not good at dancing,” sighed Zeny. “Oh, but I am.” Albert said with a twinkle in his eyes. “I’m going to win this one for you, Zeny, so you don’t have to stop schooling next year. We will graduate together and work together,’’ convinced Albert. Zeny’s tears welled up in her eyes. She hugged his dearest friend out of gratitude. It dawned on her that whatever happens in the dance contest, she knows her best friend will stand by her against all odds. She will never be alone. If Albert wins the contest, then great. If he does not make it, Zeny knows that there are other opportunities for scholarship out there. She will have to persist even more. If her best friend could do that for her, she should even be determined herself. Nothing comes easy, but with hard work., dedication, and persistence, nothing is impossible.
Comprehension Questions:
1. Who are the best friends in the selection?
2. What was the problem faced by Zeny?
3. If you were Zeny, what would you do?
4. Have you also experienced feeling like you cannot achieve anything? What did you do to motivate yourself and to get back on track?
5. If you were Albert, would you also do what he did for Zeny? Why or why not?

Answer:

1.Zeny and Albert

2.Zeny can’t dance

3.Accept if Albert wins or lose at the contest

Or try my best

4.(your choice)

5.Yes.Because both Zeny and Albert were best freinds

Explanation:

Correct if im wrong U w U

Direction: TRUE OR FALSE, Write True if the statement is

Ask: Direction: TRUE OR FALSE, Write True if the statement is correct and False if it is incorrect.
1. Up-selling is a sales technique permitting to increase revenues with the same number of covers, therefore increasing a restaurant’s guest check average.
2. Cross-selling is when you inform a guest of a related item that naturally “goes” with the main product.
3. Suggestive selling, you are acting as a consultant (the most professional technique)
4. Up-selling can be a win-win for everyone, but the customer must win first.
5. Annoying the guest can help you selling products.
6. Able to know the product doesn’t give you an advantage in selling.
7. Being enthusiastic about the product will help you sell.
8. Suggestive selling (also known as add-on selling or upselling) is a sales technique where anemployee asks a customer if they would like to include an additional purchase or recommends aproduct which might suit the client.
9.In upselling it is best to know your guests profile.
10. In upselling do not assess your host who is your key customer.​

Answer:

SORRY NAKALIMUTAN KO SGUT

Answer:

1.T

2.T

3.F

4.T

5.F

6.F

7.T

8.F

9.T

10.T

Explanation:

Yan Po Answer Ko hehhee

Exercises 11. Which color was the first to occur 10

Ask:
Exercises 1
1. Which color was the first to occur 10 times?

2. Do you think it makes a difference who goes frst to pick a color?

3. Which color would you pick to give you the best chance of winning the game?

pasagot po please awa nyu na foo​

Answer:

1.red

2.yes

3.white

Step-by-step explanation:

Ayan po sagot ko

A Portrait of Yourself 1. • The best thing(s) I

Ask: A Portrait of Yourself 1. • The best thing(s) I ever did was (were) 2. . I wish I could lose my fear of 3. . I know I have the talent to 4. • I enjoy people who 5. • I admire 6. • I feel most productive when 7. • I am motivated by 8. . I almost never 9. • My idea of fun is 10. • Work is exciting when 11. • The best advice I ever got was 12. • The thing I value most is 13. • If money were no object, I would 14. • It is easy for me to focus on 15. . My idea of a perfect life is 16. • My best days are 17. My dream is 18. • I always wanted to
19. I look forward to 20. I spent too much time
21. The thing my friends like about me is 22. When I try to change something 23. In a group I like to
24. If I ever win a prize it will be for

Answer:

(Humble and True)

Explanation:

Why?

1.The best thing(s) I ever did was (were) helping my mother,doing some house chores, study and learn some different languages, listening to music make some stories on my own thoughts and also help my siblings on their homework.

2. I wish I could lose my fear of heights, embarrassment, humiliation, darkness,ghost or etc. because this stuff of habit of mine will ruined my career or future in life.

3. I know I have the talent to shine,to be successful and to be more confident about myself also even I’m lack of something i have never give up more independent and true also consistent that’s what makes you who you are..and you should be proud of it.

4. I enjoy people who understands and helped me…being with someone who understand you the most and comfort you even your tired and weak even you feel like your a lonely person I just enjoy being accompanied by a friend like mine…

5. I admire my english teacher not just english teacher I mean all of them because I dreamt to be like one..and choose to help people on their future success.

6. I feel more productive when I’m alone because self-talking helps you to gain confidence and help you nurtured your own skills and capabilities to handle such hard things..

7. I am motivated to the people who show promise and never broked one..I’m motivated to the things that inspires me or interest me the most.

8. I almost never think that I will become an honored students believing in yourself, fighting,and doing all you can to gain up your grade is what makes me the most obedient person of all..well not the most just a simple girl.

9.My idea of fun is teasing my friends make some stories to intertain myself or listen to music or even just read a books…

10. Work is exciting when you made up a strategy is already been planned or its already set work is fun when you have some friends there to help you and support you,work is fun if you dream to fulfill you career and all.

THAT’S ALL FOR NOW ITS REALLY LONG BUT I CAN ANSWR THEM IF ITS NOT NIGHT BUT I GUESS IM OUT OF TIME HEHEH…

1.which of the following is the best use by a

Ask: 1.which of the following is the best use by a scientist who is reading information writen by ALBERT EINSTIEN? A.classifying B.measuring C.interpriting data D.predicting

2.The soccer played wanted to see if hr would win his game if he wore his luck socks. This is an example of an? A.inference B.predicting C. experiment D.prediction

Answer:

1.a.classifying

2.b.predicting

Explanation:

hope it help

Have you ever had a nickname? What is it? 27.

Ask: Have you ever had a nickname? What is it?
27. Do you like or dislike surprises? Why or why not?
28. In the evening, would you rather play a game, visit a relative, watch a movie, or read?
29. Would you rather vacation in Hawaii or Alaska, and why?
30. Would you rather win the lottery or work at the perfect job? And why?
31. Who would you want to be stranded with on a deserted island?
32. If money was no object, what would you do all day?
33. If you could go back in time, what year would you travel to?
34. How would your friends describe you?
35. What are your hobbies?
36. What is the best gift you have been given?
37. What is the worst gift you have received?
38. Aside from necessities, what one thing could you not go a day without?
39. List two pet peeves.
40. Where do you see yourself in five years?
41. How many pairs of shoes do you own?
42. If you were a super-hero, what powers would you have?

Answer:

Yes,Cious

27. i like surprises, because then i won’t expect anything

28. watch a movie and maybe read

29. Hawaii, because i hate the cold weather

30. work at the perfect job because good things come to those who wait and work hard

31. probably my mom

32. read and eat

33. 2015

34. Godly girl and kind

35. reading watching videos and embroidery

36. a badminton racket

37. toothbrush

38. my bible and devotional book

39. being late loud chewing

40. i see my self in college doing the best i can

41. 4

42. super flexibility

What would be the best explanation for this sentence: “Andy

Ask: What would be the best explanation for this sentence: “Andy wins in the dance competition”?

A. The subject of the sentence is clearly the one who does the action and not the one who receives the action of the verb.
B. The subject of the sentence performs the verb’s action.
C. The subject of the sentence agrees with the tense of the verb.
D. The subject of the sentence is the doer of the action indicated by the verb while the object is the receiver the action.​

Answer:

A po

Explanation:

pa follow pa heart din po

ANSWER:

A.

EXPLANATION:

.

A Direction: Use the scenario to identify population and sample.

Ask: A Direction: Use the scenario to identify population and sample. Write the letter of your choice on the
space provided.
1. Before a nationwide election, a polling place was trying to see who would win. Which choice best represents
a sample?
A. A selection of voters over age 50.
B. A selection of male voters.
C. All voters,
D. A selection of voters of different ages.
2. A restaurant chain wanted to find out how the customer experience was in a store. Which choice best
represents a sample?
A. 1 out of every 35 customers
B. All the people who ate at the store.
C. 240 customers who spent more than Php10. D. 299 customers who filled out complaint cards.
3. A mayor wanted to see if the people in his town thought he was doing a good job. Which choice best
represents a sample?
A. 124 voters.
B. The residents of the town.
C.271 voters aged 21 to 30.
D. Local business owners.
4. A survey company was trying to see if people in a state thought the pollution was too high. Which cholce
best represents a population?
A. Every person in the state.
B. A selection of people from each neighbourhood in the state.
C. A selection of people who live in dirty neighbourhoods.
D. A selection of people who live in small towns.
5. A school principal wants to see which subject the 845 students in his school liked best. Which choice best
represents a population?
A. The students in 3rd grade.
B. The first 77 students who come into the school.
C. The students making a B in math.
D. All the students in the school.
6. A musician wanted to see what people who bought his last album thought about the songs. Which choice
best represents a population?
A. Every person who bought the album.
B. A selection of 7,285 people who bought the album.
C. A selection of people who did not want to buy the album.
D. Every person from age 5 – 12 who bought the album.
-7. A beverage company wanted to see if people in the United States liked their new logo. Which choice best
represents a population?
A. A selection of logo artists.
B. Every person in the United States.
C. A selection of shoppers from different states. D. 3,800 children aged 5-15.
8. A toy store owner tracking how much kids spend each month on toys. Which choice best represents a
population?
A. All the kids who buy toys.
B.227 rich kids.
C. 228 boys aged 7 – 15
D. 235 kids from age 10 to 15.
9. Agaming website wanted to find out which console its visitors owned, which choice best represents a
population?
A. Visitors to the 3DS section.
B. All the website visitors.
C. Visitors to the PS4 section,
D. Visitors who are on the website for more than 5 minutes
10. A mayor wanted to see if the people in his town thought he was doing a good job. Which choice best
represents a sample?
A. 1,000 unemployed voters.
B. The mayor’s family.
C. The residents of the town.
D. 242 voters.​

Answer:

1.C

2.A

3.D

4.C

5.B

6.A

7.D

8.D

9.B

10.C

Step-by-step explanation:

PA BRAINLY IDOL

#CARRYONLEARNING

26. Have you ever had a nickname? What is it?

Ask: 26. Have you ever had a nickname? What is it?
27. Do you like or dislike surprises? Why or why not?
28. In the evening, would you rather play a game, visit a relative, watch a movie, or read?
29. Would you rather vacation in Hawaii or Alaska, and why?
30. Would you rather win the lottery or work at the perfect job? And why?
31. Who would you want to be stranded with on a deserted island?
32. If money was no object, what would you do all day?
33. If you could go back in time, what year would you travel to?
34. How would your friends describe you?
35. What are your hobbies?
36. What is the best gift you have been given?
37. What is the worst gift you have received?
38. Aside from necessities, what one thing could you not go a day without?
39. List two pet peeves.
40. Where do you see yourself in five years?
41. How many pairs of shoes do you own?
42. If you were a super-hero, what powers would you have?
43. What would you do if you won the lottery?
44. What form of public transportation do you prefer? (air, boat, train, bus, car, etc.)
45. What’s your favorite zoo animal?
46. If you could go back in time to change one thing, what would it be?
47. If you could share a meal with any 4 individuals, living or dead, who would they be?
48. How many pillows do you sleep with?
49. What’s the longest you’ve gone without sleep (and why)?
50. What’s the tallest building you’ve been to the top in?
tanong lang

Answer:

26. no

27. I like surprises because I like things that are unexpected

28. I would do all because all of these activities entertain me

29. Hawaii, because I like its beaches and rainforests

30. Work at a perfect job, because jobs can give lots of money it can even give more money than a lottery

31. My friends and family because they entertain me

32. Play with my friends and family because you don’t need money for fun activities

33. I would go to my favorite year

34. A nice person

35. reading,drawing and other fun activities

36. Money

37. nothing

38. friends and family

39. people that chew loud and interrupts me

40. A happy place

41. Not that much

42. Time travel or shape shifting

43. be happy and share the prize with my friends and family

44. car

45. Monkey

46. my mistakes

47. My 4 best friends

48. 2

49. 2-3 hours in night time because sometimes I’m not that sleepy

50. city buildings

2. What would be the best explanation for this sentence:

Ask: 2. What would be the best explanation for this sentence: “Andy wins in the dance competition”?

A. The subject of the sentence is clearly the one who does the action and not the one who receives the action of the verb. Clear selection
B. The subject of the sentence performs the verb’s action.
C. The subject of the sentence agrees with the tense of the verb.
D. The subject of the sentence is the doer of the action indicated by the verb while the object is the receiver the action. ​

Answer:

D

Explanation:

sorry if its wrong and just tell me if its correct

Not only you can get the answer of best who would win, you could also find the answers of 1.which of the, Direction: TRUE OR, A Portrait of, Exercises 11. Which, and What would be.