Best Way To Decide Who Gets What Room

Posted on

If you are looking for the answer of best way to decide who gets what room, you’ve got the right page. We have approximately 6 FAQ regarding best way to decide who gets what room. Read it below.

IDIOMATIC EXPRESSIONS: An idiom is a phrase or expression that

Ask: IDIOMATIC EXPRESSIONS:

An idiom is a phrase or expression that typically presents a figurative, non-literal meaning attached to the phrase; but some phrases become figurative idioms while retaining the literal meaning of the phrase.

Examples:

1. ‘The best of both worlds’ – means you can enjoy two different opportunities at the same time.

2. ‘Speak of the devil’ – this means that the person you’re just talking about actually appears at that moment.

3. ‘See eye to eye’ – this means agreeing with someone.

4. ‘Once in a blue moon’ – an event that happens infrequently.

5. ‘When pigs fly’ – something that will never happen.

6. ‘To cost an arm and a leg’– something is very expensive.

7. ‘A piece of cake’– something is very easy.

8. ‘Let the cat out of the bag’ – to accidentally reveal a secret.

9. ‘To feel under the weather’ – to not feel well.

10. ‘To kill two birds with one stone’ – to solve two problems at once.

11. ‘To cut corners’ – to do something badly or cheaply.

12. ‘To add insult to injury’ – to make a situation worse.

13. ‘You can’t judge a book by its cover’ – to not judge someone or something based solely on appearance.

14. ‘Break a leg’ – means ‘good luck’ (often said to actors before they go on stage).

15. ‘To hit the nail on the head’ – to describe exactly what is causing a situation or problem.

16. ‘A blessing in disguise’ – An misfortune that eventually results in something good happening later on.

17. ‘Call it a day’ – Stop working on something

18. ‘Let someone off the hook’ – To allow someone, who have been caught, to not be punished.

19. ‘No pain no gain’ – You have to work hard for something you want.

20. ‘Bite the bullet’ – Decide to do something unpleasant that you have avoiding doing.

21. ‘Getting a taste of your own medicine’ – Being treated the same unpleasant way you have treated others.

22. ‘Giving someone the cold shoulder’ – To ignore someone.

23. ‘The last straw’ – The final source of irritation for someone to finally lose patience.

24. ‘The elephant in the room’ A matter or problem that is obvious of great importance but that is not discussed openly

25. ‘Stealing someone’s thunder’ – Taking credit for someone else achievements.

TRY TO ANSWER THIS!

A) I can’t afford this purse! It _______. I won’t be able to pay my rent!

B) His birthday was supposed to be a surprise! I can’t believe you _____. Now he knows!

C) Ha! John has been promising to paint the house for five years…. Maybe when _______.

D) Yeah, it’ll _______. I need to sign some papers at Jenny’s school anyway so i’ll pick her up for you too.

E) I don’t really like going out to bars anymore. I only go _______.

F) I’m sorry I can’t come into work today. I’m ________. I have a sore throat and runny nose.

G) They tried ________ when installing the pipes for the house and now we have leaks only one month after purchasing it!

H) We missed our flight to Paris because the connecting flight was late and to ______ they made us pay for a new ticket as if it was our fault!

I) I can’t wait to see you perform on stage tonight! ______!

J) Jane is just never on time to work, it’s really annoying. O wow, ______ here she comes.
PLS HELP IF YOU DO ILL MAKE YOU BRAINLEST BUT IF NO ILL REPORT

Answer:

A) Costs an arm and a leg

B) Let the cat out of the bag

C) sorry i don’t know this one

D) be a piece of cake

E) sorry I don’t know this one

F) feeling under the weather

G) to cut corners

H) add insult to injury?

I) Break a leg

J) the last straw?

1. The following statement are stressors that affect adolescents,EXCEPTA. involvement

Ask: 1. The following statement are stressors that affect adolescents,
EXCEPT
A. involvement in sports and other physical activities
B. life experiences like loss, death of loved ones, abuse
C. trauma such as disasters and military combats
D. poor nutritional intake and dieting

2. May and Peter are having conflict on their group project. What would be the
best thing to do in this stressful scenario?
A. let their parents come to school and ask the teacher to change the
project.
B. let them join another group so that they will be able to get high scores
C. listen to each point of views and agree on matters that will help them
achieve the desired output.
D. listen to each other and decide to have individual output instead of
group.

3. Which of the following best described distress?
A. it usually temporary cause of great physical and mental stain or stress
B. it was coin to the term EU which means good stress,
C. normal psychological stress interpreted as being positive and
beneficial.
D. people feels pleasant.

4. Which of the following that makes a student feel distressed?
A. Getting a failing remark
C. Receiving gifts
B. Attending a party
D. Getting a birthday surprise.

5. What would be the best thing if you face a difficult problem?
A. Stay inside your room and let it cry.
B. Do not pay attention to the problem,
C. Use responsible decision-making
D. Talk your problems to strangers

6. Which of the following is recommended for people having a symptom of
mental disorder?
A. Just stay at home and never go out.
B. Drink over the counter medicines
C. Stay at the mental hospital for the meantime.
D. Go to a professional physician to determine the illness being experienced

7. Jessa is grade 7 student who is being abused by her stepmother. What
mental disorder she experiencing?
A. Bipolar Disorder
B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder
D. Schizophrenia

8. What mental disorder in which a person loses the functions of his sense
organs and thinks and imagines very differently than that of a normal person?
A. Bipolar Disorder
B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder
D. Schizophrenia

9. What mental disorder in which a person may times feel very happy and
elated, then at an instant may feel utmost sadness and despair?
A. Bipolar Disorder
B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder
D. Schizophrenia

10. Melissa is suffering from following symptoms; loss of motivation, slow to
react and loss of appetite. What mental disorder these symptoms belong?
A. Bipolar Disorder
B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder
D. Schizophrenia

11. Roland has been experiencing sadness and frustration because of stressful
situations, but days after he found the positive side of things, he starts thinking
happy thoughts. What strategy is Roland practicing?
A. Reframing
B. Resting
C. Stress Management Skills
D. Triggers

12. Which of the following is a symptom of Major Depressive Disorder?
A. Excessive gain or loss of weight
B. Difficult in decision making.
C. Recklessness and impulsiveness
D. Rapid speech and racing thoughts.

13. What mental disorder is also called manic-depressive disorder?
A. Bipolar Disorder
B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder
D. Schizophrenia

14. Which of the following is NOT ways in managing stress?A. Rest, Relax, and sleep well.
B. Interact with others and develop friendships.
C. Never hesitate to walj with parents and adults.
D. Go to mall and buy and eat your favorites.

15. What term is being referred to events, conditions, or situations that may
“activate” a person’s tendency to experience symptoms of mental disorder?
A. Reframing
B. Resting
D. Triggers
C. Stress Management Skills

Sana masagutan ito kailangan kailangan ko po ito ngayun..​

Answer:

  1. B
  2. c
  3. A
  4. B
  5. C
  6. D
  7. B
  8. A
  9. D
  10. C
  11. C
  12. D
  13. A
  14. C
  15. C

Explanation:

  • i think its help

1. The following statement are stressors that affect adolescents, EXCEPT_______.

Ask: 1. The following statement are stressors that affect adolescents,
EXCEPT_______.
A. involvement in sports and other physical activities
B. life experiences like loss, death of loved ones, abuse
C. trauma such as disasters and military combats
D. poor nutritional intake and dieting
2. May and Peter are having conflict on their group project. What would be the
best thing to do in this stressful scenario?
A. let their parents come to school and ask the teacher to change the
project.
B. let them join another group so that they will be able to get high scores
C. listen to each point of views and agree on matters that will help them
achieve the desired output.
D. listen to each other and decide to have individual output instead of
group.
3. Which of the following best described distress?
A. it usually temporary cause of great physical and mental stain or stress
B. it was coin to the term EU which means good stress.
C. normal psychological stress interpreted as being positive and
beneficial.
D. people feels pleasant.
4. Which of the following that makes a student feel distressed?
7
A. Getting a failing remark C. Receiving gifts
B. Attending a party D. Getting a birthday surprise.
5. What would be the best thing if you face a difficult problem?
A. Stay inside your room and let it cry.
B. Do not pay attention to the problem.
C. Use responsible decision-making
D. Talk your problems to strangers
6. Which of the following is recommended for people having a symptom of
mental disorder?
A. Just stay at home and never go out.
B. Drink over the counter medicines
C. Stay at the mental hospital for the meantime.
D. Go to a professional physician to determine the illness being
experienced.
7. Jessa is grade 7 student who is being abused by her stepmother. What
mental disorder she experiencing?
A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
8. What mental disorder in which a person loses the functions of his sense
organs and thinks and imagines very differently than that of a normal person?
A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
9. What mental disorder in which a person may times feel very happy and
elated, then at an instant may feel utmost sadness and despair?
A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
10. Melissa is suffering from following symptoms; loss of motivation, slow to
react and loss of appetite. What mental disorder these symptoms belong?
A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
11. Roland has been experiencing sadness and frustration because of stressful
situations, but days after he found the positive side of things, he starts thinking
happy thoughts. What strategy is Roland practicing?
A. Reframing B. Resting
C. Stress Management Skills D. Triggers
12. Which of the following is a symptom of Major Depressive Disorder?
A. Excessive gain or loss of weight B. Difficult in decision making.
C. Recklessness and impulsiveness D. Rapid speech and racing thoughts.
13. What mental disorder is also called manic- depressive disorder?
A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
14. Which of the following is NOT ways in managing stress?
8
A. Rest, Relax, and sleep well.
B. Interact with others and develop friendships.
C. Never hesitate to walk with parents and adults.
D. Go to the mall and buy and eat your favorites.
15. What term is being referred to events, conditions, or situations that may
“activate” a person’s tendency to experience symptoms of mental disorder?
A. Reframing B. Resting
C. Stress Management Skills D. Triggers

Answer:

1.A

2.B

3.D

4.A

5.C

6.D

7.C

8.A

9.B

10.C

11.D

12.C

13.D

14.C

15.A

Explanation:

HOPE IT HELPS#@

#CARYONLEARNING..

Parate na lang po..

1. The following statement are stressors that affect adolescents, EXCEPT_______.

Ask: 1. The following statement are stressors that affect adolescents,
EXCEPT_______.
A. involvement in sports and other physical activities
B. life experiences like loss, death of loved ones, abuse
C. trauma such as disasters and military combats
D. poor nutritional intake and dieting
2. May and Peter are having conflict on their group project. What would be the
best thing to do in this stressful scenario?
A. let their parents come to school and ask the teacher to change the
project.
B. let them join another group so that they will be able to get high scores
C. listen to each point of views and agree on matters that will help them
achieve the desired output.
D. listen to each other and decide to have individual output instead of
group.
3. Which of the following best described distress?
A. it usually temporary cause of great physical and mental stain or stress
B. it was coin to the term EU which means good stress.
C. normal psychological stress interpreted as being positive and
beneficial.
D. people feels pleasant.
4. Which of the following that makes a student feel distressed?
7
A. Getting a failing remark C. Receiving gifts
B. Attending a party D. Getting a birthday surprise.
5. What would be the best thing if you face a difficult problem?
A. Stay inside your room and let it cry.
B. Do not pay attention to the problem.
C. Use responsible decision-making
D. Talk your problems to strangers
6. Which of the following is recommended for people having a symptom of
mental disorder?
A. Just stay at home and never go out.
B. Drink over the counter medicines
C. Stay at the mental hospital for the meantime.
D. Go to a professional physician to determine the illness being
experienced.
7. Jessa is grade 7 student who is being abused by her stepmother. What
mental disorder she experiencing?
A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
8. What mental disorder in which a person loses the functions of his sense
organs and thinks and imagines very differently than that of a normal person?
A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
9. What mental disorder in which a person may times feel very happy and
elated, then at an instant may feel utmost sadness and despair?
A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
10. Melissa is suffering from following symptoms; loss of motivation, slow to
react and loss of appetite. What mental disorder these symptoms belong?
A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
11. Roland has been experiencing sadness and frustration because of stressful
situations, but days after he found the positive side of things, he starts thinking
happy thoughts. What strategy is Roland practicing?
A. Reframing B. Resting
C. Stress Management Skills D. Triggers
12. Which of the following is a symptom of Major Depressive Disorder?
A. Excessive gain or loss of weight B. Difficult in decision making.
C. Recklessness and impulsiveness D. Rapid speech and racing thoughts.
13. What mental disorder is also called manic- depressive disorder?
A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
14. Which of the following is NOT ways in managing stress?
8
A. Rest, Relax, and sleep well.
B. Interact with others and develop friendships.
C. Never hesitate to walk with parents and adults.
D. Go to the mall and buy and eat your favorites.
15. What term is being referred to events, conditions, or situations that may
“activate” a person’s tendency to experience symptoms of mental disorder?
A. Reframing B. Resting
C. Stress Management Skills D. Triggers

Answer:

1.A

2.D

3.D

4.A

5.A

6.C

7.B

8.C

9.B

10.A

11. B

12. C

13. D

14. A

15. B

Explanation:

#CARRY ON LEARNINGS

Instructions: Read the statement carefully. Write the letter of your

Ask: Instructions: Read the statement carefully. Write the letter of your answer on a piece of paper.

1. The following statement are stressors that affect adolescents, EXCEPT_______.
A. involvement in sports and other physical activities

B. life experiences like loss, death of loved ones, abuse
C. trauma such as disasters and military combats

D. poor nutritional intake and dieting

2. May and Peter are having conflict on their group project. What would be the best thing to do in this stressful scenario?

A. let their parents come to school and ask the teacher to change the project.

B. let them join another group so that they will be able to get high scores

C. listen to each point of views and agree on matters that will help them achieve the desired output.

D. listen to each other and decide to have individual output instead of group.
3. Which of the following best described distress?

A. it usually temporary cause of great physical and mental stain or stress

B. it was coin to the term EU which means good stress.

C. normal psychological stress interpreted as being positive and beneficial.
D. people feels pleasant.

4. Which of the following that makes a student feel distressed?

A. Getting a failing remark C. Receiving gifts
B. Attending a party D. Getting a birthday surprise.

5. What would be the best thing if you face a difficult problem?
A. Stay inside your room and let it cry.

B. Do not pay attention to the problem.
C. Use responsible decision-making

D. Talk your problems to strangers

6. Which of the following is recommended for people having a symptom of mental disorder?
A. Just stay at home and never go out.

B. Drink over the counter medicines

C. Stay at the mental hospital for the meantime.

D. Go to a professional physician to determine the illness being experienced.
7. Jessa is grade 7 student who is being abused by her stepmother. What

mental disorder she experiencing?

A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
8. What mental disorder in which a person loses the functions of his sense

organs and thinks and imagines very differently than that of a normal person?

A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia

9. What mental disorder in which a person may times feel very happy and

elated, then at an instant may feel utmost sadness and despair?

A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia

10. Melissa is suffering from following symptoms; loss of motivation, slow to

react and loss of appetite. What mental disorder these symptoms belong?

A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia

11. Roland has been experiencing sadness and frustration because of stressful situations, but days after he found the positive side of things, he starts thinking happy thoughts. What strategy is Roland practicing?

A. Reframing B. Resting
C. Stress Management Skills D. Triggers

12. Which of the following is a symptom of Major Depressive Disorder?

A. Excessive gain or loss of weight B. Difficult in decision making.

C. Recklessness and impulsiveness D. Rapid speech and racing thoughts.

13. What mental disorder is also called manic- depressive disorder?

A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia

14. Which of the following is NOT ways in managing stress?
A. Rest, Relax, and sleep well.

B. Interact with others and develop friendships.

C. Never hesitate to walk with parents and adults.
15. What term is being referred to events, conditions, or situations that may

“activate” a person’s tendency to experience symptoms of mental disorder?

A. Reframing B. Resting C. Stress Management Skills D. Triggers

D. Go to the mall and buy and eat your favorites.

Answer:

  1. A.
  2. C.
  3. A.
  4. A.
  5. C.
  6. D.
  7. C. PSTD
  8. D
  9. A. Bipolar Disorder
  10. B.
  11. C.
  12. B.
  13. B
  14. D. Go to the mall and buy and eat your favorites.
  15. D.

Explanation:

xx;)

Please help me 1. The following statement are stressors that

Ask: Please help me

1. The following statement are stressors that affect adolescents, EXCEPT_______.
A. involvement in sports and other physical activities

B. life experiences like loss, death of loved ones, abuse
C. trauma such as disasters and military combats

D. poor nutritional intake and dieting

2. May and Peter are having conflict on their group project. What would be the best thing to do in this stressful scenario?

A. let their parents come to school and ask the teacher to change the project.

B. let them join another group so that they will be able to get high scores

C. listen to each point of views and agree on matters that will help them achieve the desired output.

D. listen to each other and decide to have individual output instead of group.
3. Which of the following best described distress?

A. it usually temporary cause of great physical and mental stain or stress

B. it was coin to the term EU which means good stress.

C. normal psychological stress interpreted as being positive and beneficial.
D. people feels pleasant.

4. Which of the following that makes a student feel distressed?
A. Getting a failing remark C. Receiving gifts
B. Attending a party D. Getting a birthday surprise.

5. What would be the best thing if you face a difficult problem?
A. Stay inside your room and let it cry.

B. Do not pay attention to the problem.
C. Use responsible decision-making

D. Talk your problems to strangers

6. Which of the following is recommended for people having a symptom of mental disorder?
A. Just stay at home and never go out.

B. Drink over the counter medicines

C. Stay at the mental hospital for the meantime.

D. Go to a professional physician to determine the illness being experienced.
7. Jessa is grade 7 student who is being abused by her stepmother. What

mental disorder she experiencing?

A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia
8. What mental disorder in which a person loses the functions of his sense

organs and thinks and imagines very differently than that of a normal person?

A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia

9. What mental disorder in which a person may times feel very happy and

elated, then at an instant may feel utmost sadness and despair?

A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia

10. Melissa is suffering from following symptoms; loss of motivation, slow to

react and loss of appetite. What mental disorder these symptoms belong?

A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia

11. Roland has been experiencing sadness and frustration because of stressful situations, but days after he found the positive side of things, he starts thinking happy thoughts. What strategy is Roland practicing?

A. Reframing B. Resting
C. Stress Management Skills D. Triggers

12. Which of the following is a symptom of Major Depressive Disorder?

A. Excessive gain or loss of weight B. Difficult in decision making.

C. Recklessness and impulsiveness D. Rapid speech and racing thoughts.

13. What mental disorder is also called manic- depressive disorder?

A. Bipolar Disorder B. Major Depressive Disorder
C. Post-traumatic Disorder D. Schizophrenia

14. Which of the following is NOT ways in managing stress?
A. Rest, Relax, and sleep well.

B. Interact with others and develop friendships.

C. Never hesitate to walk with parents and adults.

D. Go to the mall and buy and eat your favorites.

15. What term is being referred to events, conditions, or situations that may

“activate” a person’s tendency to experience symptoms of mental disorder?

A. Reframing B. Resting C. Stress Management Skills D. Triggers

Answer:

B

C

D

D

C

D

C

A

B

D

C

C

D

C

C

Explanation:

HOPE IT HELPS

Answer:

1.) A

2.) C

3.) A

4.) A

5.) C

6.) D

7.) C

8.) D

9.) A

10.) B

11.) C

12.) B

13.) A

14.) B (?)

15.) D

Not only you can get the answer of best way to decide who gets what room, you could also find the answers of IDIOMATIC EXPRESSIONS: An, Instructions: Read the, 1. The following, 1. The following, and Please help me.