Best Share To Buy For Long Term

Posted on

If you are looking for the answer of best share to buy for long term, you’ve got the right page. We have approximately 1 FAQ regarding best share to buy for long term. Read it below.

buy  sell shares quora

_____1. What part of a week is 3 days? a.

Ask: _____1. What part of a week is 3 days?
a. 2/7 b. 3/7 c. 4/7 d. 5/7
_____ 2. What part of a day is 4 hours?
a. 1/8 b. 1/6 c. 1/5 d. ¼
_____3. A pair of numbers that compare two quantities in the same unit.
a. Fraction b. Ratio c. Proportion d. Decimal
_____4. What is the equivalent ratio of 1/8?
a. 1 is to 8 b. 2 is to 8 c. 3 is to 8 d. 4 is to 8
_____5. The fraction is 4/25, what is the equivalent ratio?
a. 1:25 b. 2:25 c. 3:25 d. 4:25
_____6. Which of the following ratios are proportion?
a. 5:6=6:5 b. 4:12=1:3 c. 10:8=4:5 d. 36:12=9:4
_____7. Write a ratio for the figures,
a. 5 is to 4 b. 4 is to 5 c. 10 is to 8 d. 8 is to 10
_____8. A type of proportion where the whole is divided into parts proportional to the given ratios.
a. direct b. indirect c. partitive d. equivalent
_____ 9. Solve for n, 5/6 = 30/n
a. 5 b. 12 c. 15 d. 8
_____10. What is the lowest term of the ratio 18 to 20?
a. 8:10 b. 9:10 c. 10:10 d. 11:10
_____ 11. Solve for n, 3 : 8 = 12 : n
a. 30 b. 31 c. 32 d. 33
_____12. 3.5 : 175 = 5.7 : n, solve for n
a. 270 b. 275 c. 280 d. 285
_____13. In 9 : 4 = n : 8, what is n?
a). 18 b. 19 c. 20 d. 21
_____14. 7 : 8 = a : b
a. A = 390, B = 444 b. A = 391, B = 446 c. A = 392, B = 448 d. A = 393, B = 450
_____15. If 15 kg of sugar cost P360, find the cost of 7 kg.
a. 168 b. 178 c. 188 d. 198
_____16. The ratio of boys to girls in the library is 4:5. If there are 15 girls, how many are boys?
a. 12 b. 13 c. 14 d. 15
_____17. If 15 workers assemble 6 truck engines in 8 days, how long will it take for 20 workers to assemble the same number of truck engines?
a. 6 b. 12 c).9 d. 24
_____18. How many kilograms of palay will each of three farmers get if a 6000-kg harvest will be shared in the ratio of 2:4:6?
a. 100, 200, 300 c. 200, 400, 500
b. 1000, 2000, 3000 d. 2000, 3000, 4000
_____19. The shaded part is_______
a. 20% b. 30% c. 50% d. 25%

_____20. 40% of 60 is what number?
a. 20 b. 22 c. 24 d. 26

_____21. Out of 2500 students surveyed, 75% are Catholics. How many students are not Catholics?
a. 620 b. 625 c. 630 d. 635

_____22. Krista’s height increased from 102 cm to 105 cm. What was the increase in percent?
a. 2.84% b. 2.86% c. 2.88% d. 2.90%
_____23. Lei had 150. She spent 48 for spaghetti and 12 for the drinks. What percent of her money was left?
a. 30% b. 50% c. 60% d. 40%
_____24. Mr. Quinay’s money is not enough to buy a cellphone at 7,000. Mrs. Quinay gives him 30% of the cost? How much money does he receive from his wife?
a. 2,100 b. 2,000 c. 1800 d. 1500
_____25. A grade six class went on a field trip. Only 60% or 30 pupils joined the activity. What was the class enrolment?
a. 40 b. 45 c. 50 d. 55
_____26. Elvie bought a dress for 550 at 20% discount. What was the original price?
a. 750 b. 780.50 c. 650 d. 687.50
_____27. A salesman sells a car for 960,000. If he receives a commission of 15%, how much will be his commission?
a. 144,000 b. 140,000 c. 145,000 d. 150,000
_____28. Emi’s salary increased by 12%. If her previous salary was P18,000, find her new salary.
a. P20160 b. P20170 c. P20180 d. P20190
_____29. The following statements about exponential notation are correct except ____________.
a. In 63, 6 is the base and 3 is the exponent.
b. 42 is the exponential form of 4 x 4.
c. 32 means 3 multiplied by 2.
d. 54 means 5 is multiplied by itself four times.
_____30. In an exponential notation, what is the base?
a. It is the number that is being multiplied repeatedly.
b. It is the number that is being added repeatedly.
c. It tells the number of times the exponent is multiplied.
d. It tells the number of times the exponent is added.
_____31. Find the value of N to make 63 = N true.
a. 18 b. 216 c. 36 d. 261
_____32. ______ is the fifth power of 3.
a. 15 b. 343 c. 249 d. 243
_____33. Evaluate the expression (24 – 9) + (12 – 7) x 32 using the GEMDAS rule.
a. 60 b. 120 c. 150 d. 180
_____34. Simplify:12 + 25  5 x 3 + 300
a. 327 b. 351 c. 320 d.315
_____35. In the expression 12 – 3 + 18  6 x 3, what is the answer?
a. 24 b. 18 c. 20 d. 28
_____36. Which integer best represent a temperature during a hot sunny day?
a. -8 b. -1 c. 15 d. 39
_____37. Which of the following statements about integers is FALSE?
a. A positive integer is greater than any negative integer?
b. Zero is an integer which is either positive or negative
c. Negative numbers are located on the left side of zero
d. Two integers are opposites if they are of the same distance from zero
_____38. Which of the following statement is correct?
a. -16 > 12 b. -5 < -9 c. 31 > -14 d. 0 < -12
_____39. On the number line, what is the distance between the integers -17 and 9?
a. 3 b. 8 c. 12 d. 26
_____40. Which of the following shows an arrangement from least to greatest?
a. -55, 48, -27, 12, 0 b. 1, -8, 13, 29, -42
b. -62, -40, -9, 3, 25 d. -15, -34, 0, 7, 28

1. a

2. a

3. b

4. c

5. c

6. b

7. d

8. a

9. c

10. b

Not only you can get the answer of best share to buy for long term, you could also find the answers of and _____1. What part.